#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
-
WIADOMOŚĆ
-
Seli ja jestem w podobnej sytuacji, wydałam na magisterkę kupę kasy i zarabiam tą najniższą (też pedagogika), a mój mąż tylko licencjat skończył i udało mu się fajną robotę załapać. Szkoda gadać, wszystko zależy od szczęścia lub znajomości.
Właśnie się na siłownie wybieram, wygrzeje się trochę w saunie, żeby po tak długiej przerwie nie zaczynać zbyt ostro bezpieczeństwo i higiena sportu -
U mnie mój mąż prowadzi własną działalność a ja jestem urzędniczką do tego jeszcze prowadzi zajęcia Krav maga 2 razy w tygodniu więc bardzo mało się widujemy bo niestety czasem w sobotę też musi pracować. Ja też bym bez pracy nie wytrzymała ja bym się za nudziła w domu nie lubię tak siedzieć w domu. Ja w tym roku kończę 29 lat mój mąż 34.
Ogólnie mój mąż jest sportowcem i ginekolog powiedział że to stąd takie dobre nasienie u niego.
A ja ogólnie mam dzisiaj jakiś dziwny dzień cały dzień jest mi zimno mam nadzieję że nie zbiera mnie żadna choroba. Bo teraz jakaś epidemia panuje.
-
Mój... Jest nieaktywnym sportowcem Był reprezentantem Polski w lacrosse
A ja właśnie pod kołdrę wskoczyłam i biorę się za papiery... Mam dziś jeszcze wysłać dyrektorce sprawozdania ;/ -
Ja nie testuje I w ogóle odkładamy starania na długi czas. Biorę dupka i przerażają mnie czopki, próbowałam pytać o to i tutaj i na grupach ale cisza.
-
Część dziewczyny,
Czy mogę dołączyć do wątku?
My z mężem staramy się już w zasadzie 12 miesięcy;( tylko niestety po czasie dowiedzieliśmy się, że nie było sensu się starać bo Pani radiolog wykonując mojemu mężowi TK nie osłoniła go... A promieniowanie powoduje uszkodzenie plemników. Dwa razy byłam u ginekologa w dniach kiedy byłam pewna, że powinnam mieć owulację ale ginekolog powiedziała że ona na USG tego nie stwierdzi, więc obecnie jestem w trakcie szukania jakiegoś bardziej kompetentnego lekarza