#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale się dyskusja się tutaj wywiązała. Ja od kiedy zamieszkałam z chłopakiem (mężem) to przytyłam 9 kg. I tak z 7l6 bym chciała zrzucić. Chodzę na siłownię ale diety nie potrafię trzymac
.
miałam skok temperatury 10 dni przed @, mam nadzieję że nie za poznoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2018, 11:05
-
Ja też przytyłam odkąd mieszkam z chłopakiem ... właśnie na diecie jestem , jak narazie dobrze mi idzie 10 dni i 3 kg mniej . Myślę ,że nie jest źle. A mój chłopak jest bardzo szczupły , waży nie wiele więcej ode mnie także teraz niech on je za mnie i za siebie a ja popatrze
-
Czekamy wrote:Osz kurcze.. Masakra jaka roznica. No moj kiedys tez byl taki chudy ;p ale nie chce zeby znowu taki byl. Bo nie pasowalny do mnie. Mi sie podobaja faceci jak maja troszke brzuszka
Mój mąż jest niski ale waży 74kg i wygląda dobrze ja tez nie lubię chudych facetów dla mnie facet musi mieć trochę wagi ja nie mówię tutaj o mięśniakach ale trochę więcej ciałka musi być. -
monikaa1990 wrote:Chciałabym mu jakieś witaminy kupić , tylko jakie ?
Fertilman plus podobno nie tylko podczas starań są dobre ale jak i facet ćwiczy -
monikaa1990 wrote:Dzieki Seli i Justyna za odpowiedz Musze mu coś kupić , niech też witaminy bierze .A w najblizszym czasie na badanie nasienia i mam nadzieje ze będzie dobrze
Mój od razu wziął się za siebie, ćwiczenia, dieta. Bo wiadomo, że nie tylko kobieta powinna -
Dieta to nie koniecznie dieta odchudzająca Chodzi o zdrowe żywienie, o np. kobieta powinna więcej nabiału, nie żadne light a facet właśnie light
-
Madzix88 wrote:Ja 173cm i 56 kg i też powinnam przytyć ale waga ani drgnie niestetyPrawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Musi chcieć Mój podjada jak śpię albo źre w pracy
-
Seli wrote:Musi chcieć Mój podjada jak śpię albo źre w pracy
Haha to tak jak moj. Z domu bierze chlebek czy bulki i twierdzi ze nic wiecej nie je. A jak piore robocze rzeczy to same papierki wyciagam ;p wiec ladne mi podjadanie klamczuchy jedne. a jeszcze co jakis czas sie przyznaje ze kupuje z 4 banany do tego ewentualnie paczka czasem. ;pCzekamy... -
Ja mojemu robię albo sałatkę,albo zupkę, albo jakieś danie ale mówi, że np. puszka coca coli albo ciasto mają w firmie Najgorzej jest jak ja chomikuje słodycze i jak ja nie widzę to on źre
-
Czekamy wrote:Ja tez mam duzo pochowanych slodyczy ale i tak znajdzie i tylko papierki slychac jak szeleszcza ;p Moj maz pracuje fizycznie i dosc ciezko wiec nie bede mu zalowac jedzenia.
Tu nie chodzi o żałowanie ;P Mój za to siedzi przy biurku i gra w gry przez 50 % pracy