X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne #problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
Odpowiedz

#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#

Oceń ten wątek:
  • werni Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach te chłopy :) tez mojemu mowie żeby jadł witaminki by miał zdrowe plemniki hihi :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2018, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 173cm i 56 kg i też powinnam przytyć ale waga ani drgnie niestety

• werni Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedyś czytałam w gazecie ze jak za dużo się przytyje to będzie źle dla serca kiedy się miało zawsze ta sama wagę.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • Seli Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj ma zawsze te sama ;p jego rodzice tez nie naleza do chucherek. On byl szczuplejszy jak gral a po operacji kolana odpuscil totalnie. Niby cwiczy i nie jemy zle no ale nie chudnie.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Seli Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzix88 wrote:
    Ja 173cm i 56 kg i też powinnam przytyć ale waga ani drgnie niestety

Chcialabym tyle ;p wazylam zawsze 54 potem 58... Teraz nawet nie napisze. Bo mimo ze zle nie wygladam, kazdy powtarza ze super to jednak waga nie klamie ;p

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• Jus@tyna Ekspertka

Wysłany: 8 stycznia 2018, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamy wrote:
    Ja juz mam zaraz czarne scenariusze.. Wczoraj mnie nawet tak swedzialy piersi. Takie dziwne bo nigdy tak nie mialam.

Powiem tak :) że ja jak nie starałam się o dziecko to nigdy specjalnie siebie nie obserwowałam bo nie miałam takiej potrzeby i od momentu kiedy postanowiliśmy postarać się o drugie dziecko zaczęły się obserwacje. Ogólnie to zawsze jest tak że pewnie sytuacje miały miejsce już wiele razy tylko nie skupiałyśmy się na tym bo nie było potrzeby a teraz kiedy zaczęłyśmy się obserwować mamy wrażenie że pewne rzeczy przytrafiają się nam pierwszy raz.

• Jus@tyna Ekspertka

Wysłany: 8 stycznia 2018, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    werni wrote:
    Kiedyś czytałam w gazecie ze jak za dużo się przytyje to będzie źle dla serca kiedy się miało zawsze ta sama wagę.

Mi kiedyś lekarz powiedział że chudszym żyje się łatwiej :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2018, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus@tyna wrote:
    Mi kiedyś lekarz powiedział że chudszym żyje się łatwiej :)

Czy ja wiem :D o sobie bym tego nie powiedziała

• Seli Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdziele. Tramwaj nie przyjechal mi zaden, a pociag odjechal mi nie otwierajac drzwi ;/ zajebiscie.

dZhdp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2018, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Ja pierdziele. Tramwaj nie przyjechal mi zaden, a pociag odjechal mi nie otwierajac drzwi ;/ zajebiscie.

Jak może pociąg przejechać i drzwi nie otworzyć??

• Seli Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak zrobil... A autobus awaryjny przejechal. Ludzie ;p to szczyt wszystkiego.

dZhdp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2018, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    No tak zrobil... A autobus awaryjny przejechal. Ludzie ;p to szczyt wszystkiego.

No masakra i co teraz.. Kiedy masz następny?

• Czekamy Koleżanka

Wysłany: 8 stycznia 2018, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Ja mam 164 :) Nie jestem ani gruba, ani szczupła, czuje się normalnie :) Mój za to... Jest olbrzymem :P i się śmieje, że odkąd jesteśmy nosi ciążę :P Choć był takim sportowcem, że mmm :D ale za dobrze gotuje i nic nie poradzę, a on nie potrafi nie żreć :P

Haha to tak jak moj.. ;p ma taki brzuszek ;) odkad jestesmy razem to przytyl 20kg ! ;) za dobrze gotuje. ! I ja tez sie smieje ze on jest w ciazy zamiast mnie. A on mowi ze on ma kaloryfer ale sie cos zapowietrzyl ;p

Czekamy...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2018, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamy wrote:
    Haha to tak jak moj.. ;p ma taki brzuszek ;) odkad jestesmy razem to przytyl 20kg ! ;) za dobrze gotuje. ! I ja tez sie smieje ze on jest w ciazy zamiast mnie. A on mowi ze on ma kaloryfer ale sie cos zapowietrzyl ;p

Dobre :) zapowietrzony kaloryfer ;)

• Jus@tyna Ekspertka

Wysłany: 8 stycznia 2018, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzix88 wrote:
    Czy ja wiem :D o sobie bym tego nie powiedziała

Ja kiedyś byłam strasznie chuda ważyłam 45 kg teraz ważę 58 kg. I odkąd mam pracę siedząca to tak przytyłam. Ale tak czuje sie teraz lepiej z taką waga tylko jeszcze gdyby mi tak brzuch nie odstawał no ale niestety nie można mieć wszystkiego :)

• Jus@tyna Ekspertka

Wysłany: 8 stycznia 2018, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamy wrote:

hahaha zapowietrzony kaloryfer dobre hahaha

• Czekamy Koleżanka

Wysłany: 8 stycznia 2018, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus@tyna wrote:
    Ja kiedyś byłam strasznie chuda ważyłam 45 kg teraz ważę 58 kg. I odkąd mam pracę siedząca to tak przytyłam. Ale tak czuje sie teraz lepiej z taką waga tylko jeszcze gdyby mi tak brzuch nie odstawał no ale niestety nie można mieć wszystkiego :)

Dokladnie wszystkiego miec nie mozna.. Ja tez jestem jaka jestem. Moj maz mowi ze gdyby jadl to co ja to juz by go nie bylo. Ze jem jak wrobel. No a wygladam jak wrona ! :p hihi.

Czekamy...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2018, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus@tyna wrote:

Ja też mam brzuszek niestety. Przyjdzie wiosną wezmę sie za siebie. Mój to zimą biega dla mnie za zimno. Ale w czerwcu jedziemy w góry z pieczarkami musze mieć lepsza formę jak we wrześniu

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2018, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te spodnie mój mąż nosił w 2013-2014 roku.

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/43a584535a9c.jpg

• Czekamy Koleżanka

Wysłany: 8 stycznia 2018, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Osz kurcze.. Masakra jaka roznica. No moj kiedys tez byl taki chudy ;p ale nie chce zeby znowu taki byl. Bo nie pasowalny do mnie. Mi sie podobaja faceci jak maja troszke brzuszka ;)

Czekamy...
‹‹ 38 39 40 41 42 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ