#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Moj ma zawsze te sama ;p jego rodzice tez nie naleza do chucherek. On byl szczuplejszy jak gral a po operacji kolana odpuscil totalnie. Niby cwiczy i nie jemy zle no ale nie chudnie.
-
Madzix88 wrote:Ja 173cm i 56 kg i też powinnam przytyć ale waga ani drgnie niestety
Chcialabym tyle ;p wazylam zawsze 54 potem 58... Teraz nawet nie napisze. Bo mimo ze zle nie wygladam, kazdy powtarza ze super to jednak waga nie klamie ;p -
Czekamy wrote:Ja juz mam zaraz czarne scenariusze.. Wczoraj mnie nawet tak swedzialy piersi. Takie dziwne bo nigdy tak nie mialam.
Powiem tak że ja jak nie starałam się o dziecko to nigdy specjalnie siebie nie obserwowałam bo nie miałam takiej potrzeby i od momentu kiedy postanowiliśmy postarać się o drugie dziecko zaczęły się obserwacje. Ogólnie to zawsze jest tak że pewnie sytuacje miały miejsce już wiele razy tylko nie skupiałyśmy się na tym bo nie było potrzeby a teraz kiedy zaczęłyśmy się obserwować mamy wrażenie że pewne rzeczy przytrafiają się nam pierwszy raz. -
nick nieaktualny
-
Ja pierdziele. Tramwaj nie przyjechal mi zaden, a pociag odjechal mi nie otwierajac drzwi ;/ zajebiscie.
-
nick nieaktualny
-
No tak zrobil... A autobus awaryjny przejechal. Ludzie ;p to szczyt wszystkiego.
-
nick nieaktualny
-
Seli wrote:Ja mam 164 Nie jestem ani gruba, ani szczupła, czuje się normalnie Mój za to... Jest olbrzymem i się śmieje, że odkąd jesteśmy nosi ciążę Choć był takim sportowcem, że mmm ale za dobrze gotuje i nic nie poradzę, a on nie potrafi nie żreć
Haha to tak jak moj.. ;p ma taki brzuszek odkad jestesmy razem to przytyl 20kg ! za dobrze gotuje. ! I ja tez sie smieje ze on jest w ciazy zamiast mnie. A on mowi ze on ma kaloryfer ale sie cos zapowietrzyl ;pCzekamy... -
nick nieaktualnyCzekamy wrote:Haha to tak jak moj.. ;p ma taki brzuszek odkad jestesmy razem to przytyl 20kg ! za dobrze gotuje. ! I ja tez sie smieje ze on jest w ciazy zamiast mnie. A on mowi ze on ma kaloryfer ale sie cos zapowietrzyl ;p
Dobre zapowietrzony kaloryfer -
Madzix88 wrote:Czy ja wiem o sobie bym tego nie powiedziała
Ja kiedyś byłam strasznie chuda ważyłam 45 kg teraz ważę 58 kg. I odkąd mam pracę siedząca to tak przytyłam. Ale tak czuje sie teraz lepiej z taką waga tylko jeszcze gdyby mi tak brzuch nie odstawał no ale niestety nie można mieć wszystkiego -
Czekamy wrote:Haha to tak jak moj.. ;p ma taki brzuszek odkad jestesmy razem to przytyl 20kg ! za dobrze gotuje. ! I ja tez sie smieje ze on jest w ciazy zamiast mnie. A on mowi ze on ma kaloryfer ale sie cos zapowietrzyl ;p
hahaha zapowietrzony kaloryfer dobre hahaha -
Jus@tyna wrote:Ja kiedyś byłam strasznie chuda ważyłam 45 kg teraz ważę 58 kg. I odkąd mam pracę siedząca to tak przytyłam. Ale tak czuje sie teraz lepiej z taką waga tylko jeszcze gdyby mi tak brzuch nie odstawał no ale niestety nie można mieć wszystkiego
Dokladnie wszystkiego miec nie mozna.. Ja tez jestem jaka jestem. Moj maz mowi ze gdyby jadl to co ja to juz by go nie bylo. Ze jem jak wrobel. No a wygladam jak wrona ! :p hihi.Czekamy... -
nick nieaktualnyJus@tyna wrote:Ja kiedyś byłam strasznie chuda ważyłam 45 kg teraz ważę 58 kg. I odkąd mam pracę siedząca to tak przytyłam. Ale tak czuje sie teraz lepiej z taką waga tylko jeszcze gdyby mi tak brzuch nie odstawał no ale niestety nie można mieć wszystkiego
Ja też mam brzuszek niestety. Przyjdzie wiosną wezmę sie za siebie. Mój to zimą biega dla mnie za zimno. Ale w czerwcu jedziemy w góry z pieczarkami musze mieć lepsza formę jak we wrześniu -
nick nieaktualny