#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
-
WIADOMOŚĆ
-
No. Wszystkiego naj to cwierczwiecze? Dla mnie to byl najlepszy czas w zyciu. Zycze Ci spelnienia marzen i duzo zdrowka
-
Czekamy wrote:Tak.. Juz 25.. mam nadzieje ze moje marzenie sie w krotce spelni.. To jest ostatnie marzenie ktore zostalo do spelnienia. Reszta sie spelnila.
Kochana wszystkiego najlepszego dużo zdrówka szczęścia i spełnienia tego wszystkiego czego pragniesz. Życzę ci również byś jak najszybciej zobaczyła swoje dwie kreseczki -
Czekamy wrote:Baedzo Ci dziekuje Justyna ;* Najbardziej czekam na te 2 kreseczki... ;( tylko tego potrzebuje. No i zdrowia oczywiscie
Ja to odliczam dni do ginekologa ale powiem ci że już trzeci dzień mam bardzo dużo śluzu takiego rozciągliwego super.
Kochana zobaczysz swoje upragnione kreski zobaczysz -
Jus@tyna wrote:Ja to odliczam dni do ginekologa ale powiem ci że już trzeci dzień mam bardzo dużo śluzu takiego rozciągliwego super.
A.no widzisz to super Ja wczoraj bylam taka bez sily ale musialam wykorzystac meza ;p On tez nie mial sily ale dal rade ;p postanowilismy ze bedziemy w tym miesiacu co drugi dzien sie przytulac wiec mam nadzieje ze cos w koncu z tego wyjdzieCzekamy... -
nick nieaktualny
-
Jus@tyna wrote:To my w tym miesiącu tak robimy i zobaczymy czy coś się uda ale ja już tak robiłam co drugi dzień przez 2 mc i nic ale to była jakieś 4 mc temuCzekamy...
-
Madzix88 wrote:Czekamy wszystkiego najlepszego!! Zdrówka i spełnienia marzeń :*
Ja dziś zaspalam do pracy.
Ja w sierpniu mam 30 mój w czerwcu 32 lata
Ja tak samo dzisiaj zaspałam do pracy ale jakoś udało mi się dojechać na czas telefon mi się przez noc rozładował i budzik nie zadzwonił.