#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
-
WIADOMOŚĆ
-
Seli wrote:Nie... Mój pamięta wszystko. Rocznice poznania, rocznice ślubu, imieniny, urodziny... Na początku nawet półrocznice sobie wymyślał (pewnie dla ciasta i tortu, dobrego obiadu itp:P )
Haha dobrze ze mi przypomnialas o torcie.. Bo mialam dzwonic do piekarni zamowic torcik na piatek bo mam gosci
Czekamy... -
A mnie rozłżyło, smarkam i smarkam, jakieś przeziębienie się przyplątało, ale bez gorączki. Dziś 4dc do ovu jeszcze daleko mam nadziej, że wyzdrowieje.
Jak Wy dziewczyny, staracie się pomimo infekcji czy przeziębienia? Ja to od października do marca jestem ciągle chora (no z 2 tygodniowymi przerwami), potem jeszcze cały czerwiec też.....taka robota niestety -
Mój mąż w ogóle nie potrafi gotować Kiedyś zrobił spaghetti, krok po kroku mama go instruowała. Słodkie to było A tak to ja gotuje, a jak nie gotuje to kupuje coś na wynos.
Dzisiaj znowu mam bardzo niską temperaturę a śluz mam wodnisty (tydzień przed okresem). I jajnik dalej mnie boli. Pójdę na badanie progesteronu to się dowiem, czy miałam owulkę -
A ja... Nie wiem co robić. Żyć mi się już dziś totalnie odechciewa...
-
Wije się z bólu, aż mi się wymiotować chce bo jest tak silny... Nie daje rady, leżę i ryczę i próbuje coś do pracy skleić, nie wiem jak ja jutro tam pójdę... Miało być tak pięknie, ale jest chujowo ;( naprawdę mam dosyć, pewnie znów mi się coś robi...
-
Dlaczego? Bo będę leżeć na pogotowiu z 5 h a potem dostanę peracetamol? ;/
A ja nie wiem czy to okres, bo nie leci mi, mam biały śluz... Ale ból jest wykurwisty ;/ normalnie wymiotować mi się chce z bólu. I nie wiem czy lecieć z tym do tej lekarki? Czy pogodzić się z tym, że pewnie wytną mi wszystko lada moment jak będę bez anty ;( -
Lepiej z tym idź do lekarza jak Ciebie to tak boli to nie ma żartów z reguły silne bóle powodują że człowiekowi jest nie dobrze. Ale dla własnego dobra lepiej to sprawdzić.
Nie chcę ci mówić co masz robić ale jak masz się jutro w pracy tak męczyć takim bólem jeszcze coś ci się stanie. -
Nie mam jak wziąć zwolnienia... A nie ma czegoś takiego u naczuczycieli jak na żądanie czy urlop... Wzięłam kolejne tabsy i robię okłady gorące, jest odrobinę lepiej. Ja właśnie takie bóle miałam 5 lat temu, niemal codziennie do operacji, po operacji się już nie zdarzały... Bo byłam ciągle na jakiś hormonach ;(
-
Jus@tyna wrote:Ale jak byś pojechała na pogotowie to ci wystawią zwolnienie. Jak u nauczycieli nie ma urlopu? żadnego?
Co Ty... Na pogotowiu (przynajmniej tak słyszałam) to odsyłają i dają paracetamol, a czekasz w piździu... Moja koleżanka była ze stłuczonym żebrem dwa dni temu.
I nie ma, żadnego. Masz ferie, wakacje a reszta to ew. l4. -
Dziewczyny a jak tam u was samopoczucie?? ciekawe jak u mnie będzie czy temperatura będzie rosła.
A wiecie co ja się dzisiaj dowiedziałam kurczę ja nawet tego nie wiedziałam wydałam tyle kasy na ginekologów a okazało się że ja w pracy jestem ubezpieczona w PZU i ginekologów USG badania hormonalne mam wszystkie za darmo moja koleżanka z pracy też się stara o dziecko i chodzi do gina w ramach ubezpieczenie PZU wizyty ma z dnia na dzień do tego wszystkie badania w pakiecie i za nic nie płaci. Kurde ja dzisiaj zadzwoniłam do polmedu i faktycznie jutro bym mogła przyjść na wizytę i zrobić wszystkie badania no rewelacja i chyba się przerzucę za miast płacić prawie po 300 zł za ginekologa.
Pójdę raz spróbuję może nie będzie tak źle.