#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
-
WIADOMOŚĆ
-
Jus@tyna wrote:No powiem ci że ja jestem pod wrażeniem nie widziałam u siebie śluzu odkąd się staram czyli 12 miesięcy. A zaczęłam brać wiesiołek jakiś miesiąc temu i cud mój śluz się ujawnił. Ale tez słyszałam że u niektórych kobiet on podobno jest w środku i nie widac go na zewnątrz.
-
monikaa1990 wrote:a ja już tydzień po owulacji a sluz nadal plodny pomieszany z kremowym . Sama nie wiem dlaczego tak jest . Do tego dzisiaj dosyc wysoki skok temperatury 37.04 . Jak na mnie to na prawdę dużo zobaczymy czy za tydz @ przyjdzie ...
-
A ja z bólu się zwijam...
A wyleczona nadżerka? -
Jus@tyna wrote:Nie bo ginekolog mi powiedział że po ciąży dopiero się ja usunie albo przy porodzie.
emm... Zmień ginekologa? Bo zwykła infekcja to problem a co dopiero nadżerka. Nie mówiąc o tym, że nieleczona przysparza sporych problemów... -
Zależy pewnie od stopnia nadżerki, bo robi się badania i jeśli można zostawić to ok, ale są takie, które prowadzą do zakażenia, a nawet nieleczona nadżerka powoduje raka szyjki... Jak miałyście robione wymazy, cytologie no to chyba ok Ja słyszałam o zamrażaniu czy tam wypalaniu i to jak najszybciej bo może mieć duże konsekwencje to, ale doczytałam,że są różne jakby stopnie zagrożenia, więc chyba trzba pilnować.
-
Ja za miesiąc mój mąż wszystkie daty pamięta, a już każdą rocznicę by świętował to mi się zdarza zapomnieć
-
Moj ogolnie to tez pamieta kiedy ja mam i rocznice slubu pamieta ale czasem zapomni kiedy on ma ;p hihi.
A On zawsze sie musi zastanowic kiedy mam urodziny a kiedy imieniny bo mam po 2 dniach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2018, 16:46
Czekamy... -
Czekamy wrote:Moj ogolnie to tez pamieta kiedy ja mam i rocznice slubu pamieta ale czasem zapomni kiedy on ma ;p hihi.
Nie... Mój pamięta wszystko. Rocznice poznania, rocznice ślubu, imieniny, urodziny... Na początku nawet półrocznice sobie wymyślał (pewnie dla ciasta i tortu, dobrego obiadu itp:P )