#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
-
WIADOMOŚĆ
-
Uda sie Czekamy a Ty sie czyms leczysz? Masz jakas diagnoze?
-
Czekamy wrote:Narazie nie.. Czekam na wizyte w marcu.. Wszystko sie wyjasni..
Ale 4 lata staran i nie masz diagnozy?...
A jakies badania robilas? -
nick nieaktualny
-
Natalia91! wrote:I prawidłowo! Pozytywne nastawienie to połowa sukcesu - w końcu nowy rok = nowe nadzieje
Tak dokładnie nie wiem chyba widok tego śluzu dał mi jakieś nowe nadzieje wiem że to dziwnie brzmi ale jakoś mam dobre przeczucie że wszytko się poukładaNatalia91! lubi tę wiadomość
-
Powiem wam szczerze ze przez te 4 lata to nie byly takie starania ze musi byc i juz. Zawsze mowilam ze bedzie to bedzie. Dopiero teraz zaczelam cos z tym robic i myslec o tym. Bylam u lekarza ale stwierdzil ze wszystko w porzadku. Robilam podstawowe badania i wyszly ok.Czekamy...
-
No ale mowilas, ze 4 lata bez zabezpieczenia i nic? Powinnas podstawowe hormony zrobic i monitoring owulacji. Nie rozumiem dlaczego po takim czasie nie zrobilas.
-
To teraz rob... zanim leki jakies dadza albo zaczna leczyc to sie schodzi. A z czym idziesz do gina? Bo bez badan to tez niewiele Ci powie. I czekasz do marca jeszcze? To teraz ja nie rozumiem :p bez badan, bez szukania przyczyn bierne czekanie.
-
nick nieaktualnyDokładnie Seli ja męża na pierwsza wizytę do androloga wysłałam z kompletem badań za prawie 200 zł bo szkoda mi było cZasu i płacenia potem kolejnego 140 zł za wizytę druga A tak wykluczył problemy hormonalne zrobił usg i było wiadomo co jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2018, 13:41
-
Ja bym nie potrafila tyle czekac i nic nie robic. Podziwiam za cierpliwosc :p
-
Madzix88 wrote:Dokładnie Seli ja męża na pierwsza wizytę do androloga wysłałam z kompletem badań za prawie 200 zł bo szkoda mi było cZasu i płacenia potem kolejnego 140 zł za wizytę druga A tak wykluczył problemy hormonalne zrobił usg i było wiadomo co jest
No wlasnie. Czas to pieniadz. Jak pisalam, my odlozylismy ale kurde lecze sie i z niczym nie zwlekam bo nie chce sobie zagrodzic totalnie drogi. Tez wiem na czym stoje bo nieleczone choroby rosna. I do kwietnia powinnam skonczyc kuracje. Wiec ile to czasu w ogole nawet od dzis. -
Ale mozesz dzis nawet isc do gina i rozpisac badania. Juz bys byla do przodu o miesiac. Nie mowiac, ze i maz powinien sie przebadac.
Magda - mbc, Madzix88 lubią tę wiadomość
-
Seli wrote:Ale mozesz dzis nawet isc do gina i rozpisac badania. Juz bys byla do przodu o miesiac. Nie mowiac, ze i maz powinien sie przebadac.
Ja po pierwsze skierowanie poszłam do rodzinnego, reszta od gina💙11.06.2019
💙 05.08.2021