Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOkres nadal nie doszedł ?
Ja właśnie czekam na okres tak z 10 dni i mam nadzieję że szybko dojdzie...
chociaż kto wie jak będzie w tym miesiącu bo jeszcze piersi mnie nie zaczęły boleć a zawsze bolały tak z 2 tygodnie przed... może tym razem tydzień przed zaczną boleć .. kto wie. szkoda że miesiąc w miesiąc nie jest tak samo, ze człowiek nie wie jak to z ta owulacją kiedy na 100 % jest itp.Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynie jeszcze nie przyszedł, bo na 99,9 % wywołałam sobie lutką owulację, a nie okres haha można? można. więc cykl owulacyjny szkoda, że nie owocny, no ale następnym razem nie odpuszczę ani dnia. "czuwajcie bo nie znacie dnia ani godziny" do owulacji też idealnie pasuje więc wierzę że była owulacja (może tak mi wygodniej myśleć, że wszystko ze mną okey) i czekam do przyszłej środy jeśli wtedy nie dostanę to idę dopiero do gina
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOby się spełnił kiedyś im wcześniej tym lepiej
i tego każdej z nas życze
ooo widzisz @ polezie i będzie można zacząć staranka na nowo. ja czekam na swoją starań nie było więc mam nadzieję że szybko przyjdzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 23:49
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPisanki skradły słońcu kilka złotych promieni,
teraz ich jasny blask niech Wasz dom rozpromieni.
Niech nadchodzące święta wielkanocne
przyniosą pogodę ducha,
wiele szczęścia i radości oraz....
Takiego KRÓLICZKA, abyśmy mogły go już tulić na następne święta. :*
http://static.pokazywarka.pl/i/6453317/789091/dziecko-kroliczek.jpg
Wesołych Świąt.! :*
Alice93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dziś wszystko musiałam porobić bo miałam 2 zmianę w tym tygodniu i nie bardzo było kiedy zrobić ale już porobione przy garach odstałam swoje ;P teraz wreszcie mogłam się położyć.
Czekam też na @ ma się pojawić na dniach
Mieszankę jeszcze nie pomieszałam muszę to zrobić bo jak @ dojdzie trzeba będzie zacząć piju piju
Wesołych Świąt wszystkim !!!Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny