Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
Odpowiedz

Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niedziela wielkanocna, do mnie zawitala @. Teraz to juz musze sie wziasc za wymieszanie mieszanki bo dzis trzeba zaczac pic :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2016, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mieszanka wymieszana :P Boże ile tego wyszło :P w sumie ma starczyć na 3 miesiące i potem przerwa miesięczna itp. więc zobaczymy :D

Alice93 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane :* wyszły komplikacje miałam cc i Mikołaj przyszedł na świat 10 dni wcześniej. w niedziele narobił wielkiej paniki zresztą i ja też. z ciśnieniem zaczęliśmy mieć problem i na szczęście był jakiś rozsądny lekarz który mimo świąt rozpakował mnie. jeszcze kilka dni spędzimy sobie w szpitalu, ale najważniejsze, że z małym wszystko w porządku :*

Paulette lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilka może aż na 3 miesiące Ci te zioła nie będę potrzebne ? ;) a jak w smaku dobre są??? Mam nadzieję, że pomogą :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilka może aż na 3 miesiące Ci te zioła nie będę potrzebne ? ;) a jak w smaku dobre są??? Mam nadzieję, że pomogą :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alice93 wrote:
    hej kochane :* wyszły komplikacje miałam cc i Mikołaj przyszedł na świat 10 dni wcześniej. w niedziele narobił wielkiej paniki zresztą i ja też. z ciśnieniem zaczęliśmy mieć problem i na szczęście był jakiś rozsądny lekarz który mimo świąt rozpakował mnie. jeszcze kilka dni spędzimy sobie w szpitalu, ale najważniejsze, że z małym wszystko w porządku :*

Ojej <3 kochana!!!! GRATULUJĘ.!!! <3 dużo zdrowia Wam życzę no i teraz to już możesz odetchnąć z ulgą :) tak Ci zazdroszę ahhh :) oczywiście pozytywnie ;) a mały jak? grzeczniutki do kogo podobny ??? :) a tatuś jak się sprawuje? jeśli wolno spytać :)

Alice93 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2016, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette kochana w smaku zioła są jak dla mnie pyszne ;)) obawiałam się że smak będzie do d*** ale wcale tak nie jest ;)

ALICe gratuuuulacje :)

Paulette, Alice93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to może i mi posmakują :) od pierwszego dnia cyklu trzeba je pić?? masz może gdzieś zapisane z jakiej strony je zamawiałaś?? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ja kupiłam tutaj na allegro u tego użytkownika :) trzeba szukać ;) ja wzięłam paczki po 50 gram..wyszło 20 parę złotych z przesyłką więc nie tsak tragicznie ;)

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=11153390

Można je pić na dwa sposoby :
    1. całe 3 cykle i potem chociaż jeden cykl przerwy
    lub
    2. pić tylko do owulacji i potem nic nie pić lub pić zioła na 2 fazę ( w przypadku problemów z progesteronem)

Większość dziewczyn z tego co czytałam stosuje pierwszą metodą picia czyli przez 3 miesiące dzień w dzień. i ja tak samo. Właśnie sobie piję :D

NO i nie wolno cukrować :P gorzkie trzeba pić :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 20:30

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje kochana jak wejde na lapka to zapisze sobie. Nie no ja jak juz pije takie wynalazki to nic nie slodze ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    Ojej <3 kochana!!!! GRATULUJĘ.!!! <3 dużo zdrowia Wam życzę no i teraz to już możesz odetchnąć z ulgą :) tak Ci zazdroszę ahhh :) oczywiście pozytywnie ;) a mały jak? grzeczniutki do kogo podobny ??? :) a tatuś jak się sprawuje? jeśli wolno spytać :)
    dziękuje <3 Miki jest taki mieszany. raz na niego spojrzę widze siebie drugi raz widzę męża. chociaż nosek zadarty ma po mojej siostrze :D na chwilę obecną straszny śpioch z niego to tak jeszcze w kość nie daje. po niedzieli mamy wyjść ze szpitala chociaż ja się czuję świetnie i mały też. no ale siła wyższa :) tatuś jest w niebo wzięty nie można z nim o niczym innym porozmawiać tylko temat dziecka. wszystkich obdzwonił z tą wiadomością nawet do dawnego kolegi z którym od kilku lat nie rozmawiał :) dziecko jednak łączy a nie dzieli ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alice93 najważniejsze, że wszystko ułożyło się szczęśliwie <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj rozpoczęłam sezon grillowy :D dziś rowerowy :) pojawił się u mnie dziś nawet śluz (chyba płodny) aż w szoku jestem, że tak szybko. chociaż to pewnie fałszywy alarm . ale mimo wszystko trzeba działać :P może się coś wydziała :D a co tam u Was kochane??

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :)
    U mnie po staremu. Dziś idę na nockę i zastanawiam się kiedy wypić ziółka które piłam przed snem :P a teraz co ? :P haha :P
    chyba wypiję je po prostu wieczorem przed zmianą i tyle.
    wczoraj z mężem się przytuliliśmy :P i to nawet dwa razy :P mimo że śluzu nie ma...a to dopiero 8 dc.
    robimy to kiedy mamy ochotę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i tak jest najlepiej działać :) my też w tym cyklu wcześnie zaczęliśmy, ale ja sama wyjątkowo mam więcej ochoty na co. A co ma być to będzie. Już nie raz bylo dużo przytualnia w owulacje i nic z tego nie było. To czy teraz się uda czy nie, to to tak jak wygrana w totka. Wypełnisz kupon i albo trafisz i wygrasz albo nie. ale jak nie zagrasz to na pewno nie wygrasz :) i tak samo jest z ciążą :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry dziewczyny :) wczoraj wyszliśmy do domku. Miki pierwszej nocy był trochę nie spokojny w nowym domku. nie dał się rodzicom wyspać. za to teraz nadrabia i śpi jak aniołek. tak się cieszę, że już po wszystkim. teraz na pewno mogę ciut odetchnać. chociaż dopiero teraz zobaczyłam ile jeszcze przede mną stresów. karmienie spanie kąpanie przebieranie. a Alicja ma dwie lewe ręce. myślałam, że po porodzie jakoś to tak szybciej do mnie dojdzie tym bardziej, że już mojemu rodzeństwu pomagałam. :) dopiero dzisiaj piją pierwszy raz od długiego czasu mocną czarną kawę bez mleka . na reszcie mi się należy.

Zobaczycie czas tak szybko leci że niedługo i Wy zajdziecie w ciąże :) chociaż tak jak mówisz Paulette to jest jak wygrana w totka ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czas pedzi nie ublagalnie. Czlowiek sie starzeje nawet nie zauwaza kiedy :D no kiedys tam na pewno w koncu nam sie uda.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miejmy nadzieje ze ten rok 2016 bedzie dla nas laskawym:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caly czas sie o to modle. Moze Bog w koncu bedzie mial mnie dosc i dla swietego spokoju zesle mi te upragnione zdrowe zawiniatko :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hey co tam u Was kochane? a co u Gabi i cachaarel ? bo co zaglądam to ich w ogóle nie widzę :) udało się którejś ? :D

‹‹ 132 133 134 135 136 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ