Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to faktycznie nie dobrze. Czasami tak jest ze cykl sie straci jak nie bol to jakas klotnia wyskoczy. Ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo bo przynajmniej sobie odpoczniesz przed okresem a na nastepny cykl juz moze tych boli nie bedziesz miala
-
nick nieaktualnyno niestety...trzeba będzie miesiąc jeden odliczyć heh
jakoś minie do kwietnia W KWIEtniu mam urodziny pod koniec mam nadzieje ze bedzie szcześliwym chociaz zapewne nie..zamówiłam wczoraj ziółka ;p jutro facet ma posłać więc pewnie poniedziałek/wtorek będą mam taką nadzieję. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCACHAAREL kochana już podaję nie wiem czy coś pomoże czy nie ale ja chwytam się każdego sposobu
Z poradnika ziołowego ojca sroki przepis oryginalny :
-lebiodka 50 g
-koszyczek rumianku 50 g
-macierzanka 50 g
- pokrzywa 50 g
-dziurawiec 50 g
-rdest ptasi 50 g
- ruta 20 g
- nagietek 20 g
-nostrzyk 20 g
Wszystko to razem pomieszać w tych proporcjach co podane obok
Dawkowanie: Łyżeczkę ziół zalać szklanką wrzącej wody , naparzać pół godziny.
Pić szklankę przed snem.
Mieszankę można pić na 2 sposoby :
1. całe 3 cykle i potem chociaż jeden cykl przerwy lub
2. pić tylko do owulacji (jeśli jest pewność że owu była) i potem nic nie pić lub pić zioła na II fazę ( w przypadku problemów z progesteronem) <--- to tego inna mieszanka jest.Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCachaarel nie ma za co ja już zamówiłam na allegro i teraz czekam na przesyłkę zacznę pić jak dojdzie miesiączka...wypróbuję ten pierwszy sposob ze przez 3 cykle potem przerwa u mnie 17 dc ale starania odpuszczone w tym miesiącu wiec czekam na @ aż dojdzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 23:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIlkaH wrote:Alicja i co mowily zadowolone byly? Zaszly od tego?
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny