Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJuz po wizycie. Ciazy nie ma. Luteina na wywolanie. Jak nie dostane @ przez 7 dni to mam sie zglosic do niego. No i daje nam jeszcze 3 miesiace jak nam sie nie uda to mam sie do niego zglosic. To ze mam takie cykle to mam sie nie martwic. No i badanie i usg wyszlo w porzadku zadnek nadzerki ni nic. Wszystko jest okey.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPowinnam isc ale nie jestem z tego miasta gdzie teraz mieszkam i nie wiem nawet do kogo isc. Kto na nfz itp. Masakra. Tak mnie podbrzusze boli non stop..w pracy tak bolalo ze na placz mnoe zbieralo...jajniki odczuwalam najbardZiej. Wzielam furaginum bo myslalam ze to pecherz przeszlo troche na drugii dzien ale non stop boli jak na okres do tego mam brazowawe slady na wkladce higienicznej a na papierze jak sie podetre to nic... gdybym tego okresu nie dostala to bym wiedziala ze to mozliwa ciaza a takto? Nawet nie wiem co to...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulette co ty.. ciążą raczej odpada, wtedy bym miała na papierze ten brunatny kolor a ja nie mam na papierze, więc to jakieś upławy. piersi też mnie nie bolą więc wątpie. no pytałam już dwóch koleżanek o ginów ale prywatnie.. ja chcę na nfz... będę szukać dalej... może ból przejdzie, może to rzeczywiście zapalenie pęcherza zwłaszcza że mam mocz koloru ciemno żółty...no i prawy jajnik mi dokucza najbardziej...i ogólnie podbrzusze boli...już któryś dzień.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 16:39
-
nick nieaktualnyNie mam pojęcia czym to może być spowodowane.. Może uda Ci się znaleźć tego ginekologa. Byś mogła iść np do pierwszego lepszego, ale okażę się, że nie będzie miał podejścia i w ogóle znieczulica będzie to tylko sobie więcej nerw narobisz i się zrazisz, a nie o to tu chodzi.. no trudno mi coś powiedzieć. sama wiem po sobie, że ciężko jest wybrać dobrego gina. a na fundusz to już w ogóle porażka.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny