Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaulette no właśnie sama nie wiem teraz czy to zapalenie pęcherza bo nic mnie nie boli przy sikaniu, może temu że dużo piłam też być mogło albo przez moje chodzenie boso. ja czekam nadal na okres, podbrzusze raz lekko pobolewa raz nie. ale strasznie sie słabo czuje. niech juz ta @ dojdzie i da mi święty spokój...na twarzy taka wymęczona i blada jestem... trzeba jakieś witaminki wziąść.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 18:14
-
nick nieaktualnyWitaminki i słońce niech w końcu się pokaże w całej okazałości może faktycznie dużo pijesz i dlatego skoro ból Ci przy tym nie towarzyszy, albo jakieś delikatne początkowe zapalenie bez większych objawów. Może kup sobie wit C ?? też ją wtedy brałam. ja liczę że jutro dostanę bo to już będzie 41dc a w ostatnim bezowulacyjnym wtedy dostałam. Ale jeszcze ani żadnych plamień nie miałam ani nic mnie nie boli
Alice93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam witaminke c to sobie wezme...a zapomnialam o zawrotach glowy w pracy wspomnieć..paulette a moze ciaza? kazda jest inna to ze jedna ma plamienie nie znaczy ze inna musi miec ;p ja tez nadal czekam na @ lekki bol na moment i zaraz nic...dc mam 33...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 20:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo widze ze wiele nas laczy... Mama sie mnie dzis pyta czy @ dostalam. A ja ze nie i ze moze byc spokojna bo w ciazy nie jestem. A ona czy ja test robilam. Mowie jej ze ze nie (chociaz robilam) ale u mnie to nie mozliwe zeby byla ciaza. A ona do mnie z tekstem ze wtedy kiedy najbardziej nie mozliwe to wtedy jest ciaza.
Ale niestety nie w moim wydaniu. Ja nie mam tyle szczescia . -
nick nieaktualnyOlga robiłam dziś test. Co prawda z drugiego moczu ale wyszedł negatywny w 41dc to pozytyw nawet powinien wyjść i z wieczornego. Więc na bete nawet się nie wybieram
P.S
zjadłam normalne śniadania jak zawsze o 8 i teraz tak mnie wzdęło że @ już na bank za niedługo przyjdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 10:41
-
nick nieaktualnyPaulette no i jest tak jak mowilam wiecznie mam w zyciu pecha i tym razem tak samo jest...wlasnie zawital okres...jest czlowiekowi przykro ale wiedziałam ze dojdzie juz swoje przeplakalam wczesniej jak test wyszedł negatywny wiec nawet nie mam sil robic to po raz kolejny...
-
nick nieaktualnyIlka bardzo mi przykro ale musimy walczyć dalej . kiedyś się uda.
Olga u mnie też @ terminowa. tylko ten cykl to wybryk. ostatnio przyszła jak w zegarku to teraz musi pokazać kto tu rządzi i jaśnie pani jak się zachce to przyjdzie w najmniej chcianym momencie. -
nick nieaktualnyDziewczynki a jak u was z waga jesli mozna zapytac? Ja waze 86 kg. Ostatnio mama opowiedziala mi ze miala jakas kolezanke co starala sie o dzidzi nie mogla dlugo zajsc ginekolog kazal jej schudnąć nawet powiedzial ile jak schudla to zaszla od razu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 15:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBo mam zbyt niska temperature. A to znak ze progesteron nie rosnie? Czyli chyba ciazy nie moze byc. Poza tym zrobilam juz chyba 3 testy i negatywy same. Jutro poprawie kolejnym dla dobicia sie i tyle. Mam nadzieje ze do srody szybko mi czas zleci...
-
nick nieaktualnyWitam się po dłużej przerwie. u mnie same komplikacje było wszystko okey nagle zaczęła woda mi się zbierać. Pojechałam na pogotowie tam nawet nie chcieli patrzec na mnie tylko od razu na szpital i tak sobie lezymy tu 5 dobę dostaje jakieś leki trochę się uspokoilo z ta woda, ale za to znowu mam problemy z cisnieniem. ehh tak się boję
Paulette u ciebie tak długo trwa ten cykl ze moze faktycznie to jednak ciaza ? trzymam kciuki *.*