Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI testy negatywne? Dzialam co dwa dni teraz..bo codziennie jak dzialalismy nie dalo rezultatow wiec moze co dwa dbi...dzis bol bodbrzusza wiekszy jak wczoraj i przedwczoraj a test owulacyjny dalej negatywny..czuje prawy jajnik.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 07:52
-
nick nieaktualnyCachaarel no chyba zacznę po prostu ufać sobie... bon wszystkie objawy które napisałam wyżej są do owulacji prawda ? chociaż czy sobie też mogę ufać to nie wiekm bo tak dobrze się na owulacji i objawach nie znam.. całą noc mnie bolało podbrzusze teraz troszkę przestało i boli mniej...no zobaczymy co to będzie.
życzę ci żeby @ nie doszłaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 10:08
-
nick nieaktualnyIlka ja testow nigdy nie robilam, ale jak czytalam to moze byc owulacja przy jednej kresce i brak owulacji przy dwoch. Musisz zaufac swojej naturze
Mnie troche i podbrzusze i minimini jajniki od czasu do czasu zakuja ale to pewnie na okres. Zreszta na seks w ogole nie mam ochoty ostatnio. -
nick nieaktualnyPaulette chyba tak zrobię zaufam sobie i swoim objawom...my serduszkujemy co dwa dni wczoraj było wiec dziś już nic w sumie już mnie przestało pobolewać tak leciutko minimalnie. śluz białka jajka kurzego zaczęł się od 15 dnia cyklu 15 było przytulanie 13 dc tak samo...16 nic wczoraj znów i dziś .. no zobaczymy.. ale nie sądzę żeby się udało...
-
nick nieaktualnyCzasami lepiej jej sie nie nastawiac chociaz wiem ze to trudno. Jedni mowia zeby robic to co drugi dzien inni zeby zqczac zaraz po okresie skonczyc na dwa dni po owulacji.
Jak to sie mowi komu pisana ciaza to raz w cyklu sie przespi z mezem i tez zajdzie. Reguly na to nie ma. -
nick nieaktualnyHej dzieweczki
Ilka właśnie co do częstotliwości to różnie mówią jak ja pytalam gina to mówił że tak co dwa dni ok, a jak czuje ból owulacyjny to można pod rząd, jeśli dzien wcześniej było. Choc tak jak mówi Paula, jak komuś pisane to raz się pokochaja i już ciąża.
Ja wczoraj robilam badania i wyszły super. Morfologia ok, no i jakie piękne TSH -0.54
Podniosło się trochę, bo ostatnio miałam już jak przy nadczynności. Chyba w końcu trafilismy z lekarzem w odpowiednią dawkę
Ale mam coraz większy stres. Od rana ściśnięty żołądek. Masakra.. Ale mam takie nadzieje, że może pójdzie coś do przodu
A co tam u Was ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny jest po laparo juz. Wszystko ok, nawet tak rany nie bola tylko najgorzej ramiona i pod zebrami taki straszny bol, ze ciezko oddychac. Ale to od tego gazu co mi wpuscili podczas zabiegu. Choc teraz juz lepiej. Dzis wychodze do domu.. no i najwazniejsze - oba jajowody drozne. Tak sie ciesze.!
ale glodna jestem jak wilk. Dwie doby nic nie jadlam jak sie dorwe to chyba cala pizze sama zjemPaulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzien dobry ) Gabi cieszymy się razem z Tobą na prawde super ze sie zabieg udal i wszystko jest okey teraz tylko czekac na wiesci o pozytywnym tescie ciazowym w koncu ktoras z was musi zaczac i moze to wlasnie bedziesz ty zaciskamy kciuki z Mikołajem :*
a ja sobie wypoczywam, krajobraz piekny, ciotka mojego w koncu przestala nas tak dokarmiac jak sobie z nia pogadalam szczerze bo az wpychala we mnie miala focha przez 15 minut bo kobieta dlugo nie potrafi trzymac jezyka za zebami
szkoda tylko ze ten czas tak szybko zasuwa.. a w domu jak siedze to tak mi sie dluzy. a tutaj to leci w mig. smialam sie ze chce na narty ale nikt mnie nie chce zabrac a ja tak kocham jezdzic jak Mikołaj się urodzi to za rok jak nic przyjedziemy tu na nartyPaulette lubi tę wiadomość