Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIlka no objawy to roznie. Zapomnialam napisac o piersiach ze mam tkliwe ale to od owulki sie z nimi mecze teraz juz mniej. Co do jedzenia to tez od kilku dni mniej jem a jak dowiedzialam sie o ciazy to w ogole apetyt stracilam. Wmuszam w siebie jedzenie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRzad kazdej kobiecie powinien placic 500+ co miesiac za te nieregularne cykle, bolesci miesiaczkowe, nierefularne owulacje..
Ilka a wybierasz sie do gina? Moze u Ciebie identyczna sytuacja co u Olgi? Wiesz serduszka mogly byc a owulacja mogla byc np 3 dni pozniej plemniki przetrwaly i masz babo placek. Tej natury to nigdy nie zrozumiesz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulette a u mnie nadzieji zero... Dostalam okres o 6 rano po 39 dniach...;((( nigdy nie uda mi sie zajsc w ciaze...;( nigdy nie wiem ile bedzie trwal cykl i kiedy mam plodne...czlowiek mysli ze moze w dobre dni sie przytula a potrm wychodzi ze jednak nie...;( nawet paski owulacyjne mi nie pomagaja...ehh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2016, 11:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochana ja w tym cyklu mialam z eM taka taktyke ze kochalismy sie co drugi dzien. Probowalismy tak robic przez kilka cykli ale albo mi sie nie chcialo albo on byl zmeczony. Teraz tak robilismy i owszem byly tam jakies przerwy ale dopoki nie dostalam wzdec a to moj objaw ze po owulce jestem to wtedy dopiero przestalismy. Wiem ze powiesz ze latwo mi mowic bo mi sie udalo ale jesli nie pracujecie na zmiany w sensie ze sie mijacie ze soba to sprobujcie tak i daj sobie z testami szkoda kasy na nie. Lepiej zainwestowac w testy ciazowe lub na bete
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulette kochana w tym własnie problem że pracujemy na zmiany i się mijamy... więc w ogóle nie wiem jak mamy spłodzić dziecko... ja mam np 1 to on ma 2.. ja 3 to on 1 .. i ciężko naprawdę ciężko się zgrać tak...;/ wiec jakoś nie widzę tego..
zaczęłam nowy cykl..ale co z tego jak i tak nie wiem kiedy będzie ta owulacja... bo nie wiem ile będzie trwał cykl.. -
nick nieaktualny