X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
Odpowiedz

Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette

Oceń ten wątek:
  • cachaarel Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po prostu zażartowałam że rodze z Paula. Ciąża nie potwierdzona. Za tydzień będę wiedzieć czy jest czy nie ma :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilka no objawy to roznie. Zapomnialam napisac o piersiach ze mam tkliwe ale to od owulki sie z nimi mecze teraz juz mniej. Co do jedzenia to tez od kilku dni mniej jem a jak dowiedzialam sie o ciazy to w ogole apetyt stracilam. Wmuszam w siebie jedzenie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dalej czekam.. i łapie przez to doła... bo chciałabym zacząć kolejne staranka już i nic.. nic nie zacznę bo nawet okres nie nadszedł... głowa mnie boli ogólnie słabo się czuje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caacharel ale rodzisz razem z Paulą :P mówię ci.

• cachaarel Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się zmuszam do jedzenia. Co do piersi- ja mam sutki tylko tkliwe

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przepraszam pomyłka wyżej.. dziś 39 dc.. ale i tak dużo.. za dużo.. łeb mnie nawala..

ja miałam tkliwe sutki, przeszło, potem mnie piersi paliły jakby tak jeden dzien potem nc potem inny dzien i do teraz cisza...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rzad kazdej kobiecie powinien placic 500+ co miesiac za te nieregularne cykle, bolesci miesiaczkowe, nierefularne owulacje..
    Ilka a wybierasz sie do gina? Moze u Ciebie identyczna sytuacja co u Olgi? Wiesz serduszka mogly byc a owulacja mogla byc np 3 dni pozniej plemniki przetrwaly i masz babo placek. Tej natury to nigdy nie zrozumiesz.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette, kiedy betę powtarzasz? :)
    czy juz była powtórka?

ed. mam nadzieję ze suwaczek z truskawką zostaje <3 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 22:11

Paulette lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialam jechac jutro ale odpuszczam co ma byc to bedzie. Nie bede sie stresowac ;) suwaczek zostaje <3
    Mam nadzieje ze w krotce i Tobie wroci taki suwaczek na pelne 9 miesiecy <3

ojejku lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jutro ide do lekarza, nic się nie dzieje, nawet plamień nie mam, marze tylko o tym, aby odbyło się bez zabiegu ;) a już mamy ustalone, ze zrobimy to dziecko choćby nie wiem co ;) czyli juz, bo już mamy dosć ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki zeby tak bylo :) najwazniejsze ze dalej dazysz do celu <3

ojejku lubi tę wiadomość

• cachaarel Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2016, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie ciąży brak. Paula nie rodze z Tobą.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2016, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana poki @ brak to jest nadzieja <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette a u mnie nadzieji zero... Dostalam okres o 6 rano po 39 dniach...;((( nigdy nie uda mi sie zajsc w ciaze...;( nigdy nie wiem ile bedzie trwal cykl i kiedy mam plodne...czlowiek mysli ze moze w dobre dni sie przytula a potrm wychodzi ze jednak nie...;( nawet paski owulacyjne mi nie pomagaja...ehh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2016, 11:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w ogóle to przez ostatnie 4 miesiące miałam strzępy krwi podczas miesiączki teraz nic a nic... dziwne to wszystko.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ja w tym cyklu mialam z eM taka taktyke ze kochalismy sie co drugi dzien. Probowalismy tak robic przez kilka cykli ale albo mi sie nie chcialo albo on byl zmeczony. Teraz tak robilismy i owszem byly tam jakies przerwy ale dopoki nie dostalam wzdec a to moj objaw ze po owulce jestem to wtedy dopiero przestalismy. Wiem ze powiesz ze latwo mi mowic bo mi sie udalo ale jesli nie pracujecie na zmiany w sensie ze sie mijacie ze soba to sprobujcie tak i daj sobie z testami szkoda kasy na nie. Lepiej zainwestowac w testy ciazowe lub na bete :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi z powodu @ :( tule Cie mocno i nie poddawaj sie. Wiem ze dzis masz dola i jutro pewnie bedzie tak samo, ale zaczelas nowy cykl czyli jest nadzieja na nowe owocne starania :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette kochana w tym własnie problem że pracujemy na zmiany :( i się mijamy... więc w ogóle nie wiem jak mamy spłodzić dziecko...:( ja mam np 1 to on ma 2.. ja 3 to on 1 .. i ciężko naprawdę ciężko się zgrać tak...;/ wiec jakoś nie widzę tego..
    zaczęłam nowy cykl..ale co z tego jak i tak nie wiem kiedy będzie ta owulacja...:( bo nie wiem ile będzie trwał cykl..

• cachaarel Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obserwuj śluz IlkaH jeżeli nie masz jak mierzyc tempki- ja tak robię. Jadę do szkoły dziewczyny pozdrawiam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak widac obserwacja sluzu mi nic nie daje..noe ma poki co zadnych efektow. A sluz obserwuje bo to jedyne co mi pozostalo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2016, 09:30

‹‹ 139 140 141 142 143 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ