Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycześć laseczki jak tam plany na weekend?
ojejej Ilka to nie dobrze ze cos Cie tam boli moze to tylko chwilowo i za nieldugo przejdzie
U nas będzie pierwsza sobota gdzie Mikuś zostaje z rodzicami moimi a my ruszamy na impreze do znajomych taki z niego cycoch, że nie wiem jak on przetrwa z dziadkami lub dziadki z nim haha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulette wrote:Noc szybko minelo bawilismy sie dobrze teraz juz tylko czekamy na nasz slub
Dziewczyny u was tez jest taka susza i nie ma czym oddychac?Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzas szybko leci tylko ja sie do wizyty w srode nie moge doczekac tak mi czas sie dluzy ze szok
Noo u mnie tez parno i dawno nie padalo. W ogole wszystkie deszcze nas omijaja. Kilka km od mojej wsi pada a do mnie albo jak ksiadz kropidlem albo wcale do tego te pogody takie ze ciagle chce mi sie spac... -
nick nieaktualnyCzas szybko leci tylko ja sie do wizyty w srode nie moge doczekac tak mi czas sie dluzy ze szok
Noo u mnie tez parno i dawno nie padalo. W ogole wszystkie deszcze nas omijaja. Kilka km od mojej wsi pada a do mnie albo jak ksiadz kropidlem albo wcale do tego te pogody takie ze ciagle chce mi sie spac... -
nick nieaktualnyHejka..
Byłam u ginki... wszystko w porządku, nie ma żadnych torbieli itp.
17 dc i pęcherzyk tylko 12 mm.. co to znaczy ?? że do owulacji jeszcze daleko ?
ile powinien mieć taki pęcherzyk żeby pękł? czyzli jak 17 dc był taki mały pęcherzyk to będzie długi cykl ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 15:41
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA jak mam fazę lutealną wyliczyć ???
Nie pójdę sprawdzić czy pękł czy nie bo po 1 jade na wakacje w rodzinne strony a po 2 najpierw mam porobić badania i wyleczyć infekcje i przyjść. zobaczy wyniki i będziemy myśleć o monitoringach cyklu trzeba kasy nazbierać... -
nick nieaktualnyA mierzyłaś wcześniej temperaturę? Faza lutealna to jest okres od 1 dnia po owulacji do dnia poprzedzającego kolejną miesiączkę. Jakbyś mierzyła wcześniej temperaturę i prowadziła wykres to łatwo byś to policzyła po skoku temperatury
Chyba że wcześniej miałaś już monitoringi i wiesz kiedy miałaś owulkę i po ilu dniach dostałaś okres
A jaką masz infekcję? -
nick nieaktualnyGABI544 nie byłam nigdy na monitoringu to moje pierwsze usg dopochwowe i w sumie pierwsze badanie wziernikiem bo wcześniej się mnie nie dało zbadać bo miałam ginekologa rzeźnika ( facet ) a teraz bez problemu mnie babeczka zbadała i usg też zrobiła.
Nie mierzyłam nigdy temperatury bo wcześniej się nie starałam jak byłam na studiach.
Nawet nie wiedziałam ze sie dowiem coskolwiek o pęcherzyku
Nie wiem jaką mam infekcję nie pytałam. to są jakieś rodzaje ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIlka a w te rodzinne strony to bardziej wieś, morze, góry, mazury, miasto?
tak pytam, bo kłóce się z mężem odnośnie wakacji mięliśmy cały urlop zaplanowany pokój nad morzem etc a nagle mu szef dał dodatkowe zlecenie i plany szlag trafił i wszystko nam się przesunęło. zaliczka przepadla a w terminie naszym nie mają wolnych pokoi i skoro tak się stało zastanawiam sie czy w inne strony Polski nie ruszyć i tak nie wiem dokąd.
Macie jakieś sprawdzone miejsca? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny