Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulette wrote:mój eM by chciał na weekend wyskoczyć nad morze. ja trochę się obawiam . zobaczymy co gin powie i jak dzidziuś się rozwija
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny od czwartku jestem w szpitalu. Na usg nie bylo serduszka i gin skierowal mnie na szpital. Jestem jiz tu trzecia dobe i dalej nic nie wiem. Prawdopodobnie ciaza o tydzien mlodsza lub powtorka z rozrywki mialam dwie bety. Pierwsza ponad 21 tys (ale dokladnie nie wiem ile) a druga 21800 . Ale nasza kochana sluzba zdrowia jest tak madra ze nawet nie wiedza jaki jest przyrost bo nie maja wpisanych w karcie moich wynikow. Jeden gin powiedzial ze ladnie urosla. Polozna sie na mnie nadarla ze czego ja chce jak jestem w 6 tc i beta na to wskazuje. A dzis rano jedna pani ginekolog z przykroscia mi powiedziala ze beta urosla niewystarczajaco i mamy czekac dalej. Psychicznie sie tu wykoncze caly czas walcze ale nikt mnie nie pociesza z lekarzy tylko jedni daja nadzieje a drudzy zabieraja mi ostatnie checi do zycia
gabi544 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejo, my na urlopie- wracamy z soboty na niedzielę. Jakbym mogła to już bym się spakowała i jechała- domolubna jestem haha
Od poniedziałku zaczynam pracę w szkole językowej, która ma też taką akademię dla dzieci. Na razie na półkolonię na dwa tygodnie ale pani powiedziała, że jak wszystko będzie fajnie to od sierpnia dostanę staż a później umowę. Trochę się boję, bo to moje pierwsze takie zajęcia z dziećmi gdzie będę sama musiała wszystko organizować od a do z. Mam nadzieję, że dam radę. A co u Was?gabi544, Alice93, Paulette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej. mi okres się spóźniał. zrobiłam test pozytywny. nie wierzyłam poleciałam na bete a beta pozytywna.. jestem w totalnym szoku poniewaz nie staraliśmy sie z mezem a wrecz uwazalismy bo chcielismy za kilka miesiecy jeszcze... ale najwazniejsze zeby zdrowe dziecko sie urodzilo i bylo wszystko w porzadku
Paulette, gabi544 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygabi544 wrote:Paula Kochanie, mam nadzieję, że się czujesz lepiej jak tam brzuch?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygabi544 wrote:Paula współczuję, ja po poronieniu krwawiłam mocno tylko 1 dzień chyba (tak dawno to było, że nie pamiętam dokładnie), a potem tylko plamienie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAla - idź po prostu di ginekologa on Ci powie, czy Maleństwo rozwija się pozytywnie no - mi gin powiedział, żeby test rrrobić po tygodniu jak spóźni mi się miesiączka, a po dwóch się do niego zgłosić, żeby coś zobaczyć na usg, bo wcześniej nie ma sensu gratuluję CI i szczerze... zazdroszczę... Ale tak pozytywnie. rośnijscie zdrowo i dawaj znać jak sytuacja
Alice93 lubi tę wiadomość