Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
-
WIADOMOŚĆ
-
Gabi ja cwiczylam z MelB ma spoko ćwiczenia. Chodakowska mi nie podeszła totalnie. Miałam potem kontuzje kolana i o mało nie popsulam sobie kręgosłupa. Lekarze niezbyt dobrze wypowiadają się na temat jej ćwiczen jeżeli chodzi o osoby, które dopiero zaczynają czy coś ale wiadomo każdy inaczej reaguje
Tak mi się już kręci w głowie, że szok a tu jeszcze 5h...
Ratunku , umrę. W sumie jak w miejscu pracy umrę to dostaną wyzsze odszkodowanie hahaha -
Dziewuszki pytanie mam, bo zapewne jesteście mądrzejsze ode mnie. Tempka od jakiś 6-7 dni powyżej 37- dzisiaj 37,5, śluz raz taki mleczny gęsty, raz wodnisty. I ból piersi i sutkow. wczoraj mialam przeszywajacy ból w podbrzuszu, dzisiaj też ból w podbrzuszu, totalny spadek formy, ból w pachwinie ale jeden ważny szczegół- test negatywny. Wiem wiem iść na betę- nie mam jak. Wolne mam dopiero w sobotę a tu święto, przyszły tydzień też do pracy. Dzisiaj powinnam dostać @ ale jej nie ma. Nie miewam nigdy żadnych boli przed @ ani nic, piersi też się nie zmieniają. Gabi, Paulette mialyscie tak ? Po tym moim incydencie z tym pęcherzykiem dostałam lutke i czekam na @ żeby moc zacząć brać...
Poza tym byłam dziś u dentysty i mam kanałowe leczenie ale nie podali mi znieczulenia więc nie wiem czy informować dentystę o ewentualnym możliwym stanie. Czy srodki, których używają mogą zaszkodzić ewentualnej ciąży ? Ło trochę się martwię jak mam takie nieregularne cykle.. Muszę jeszcze zrobić tsh i prolaktyne zobaczyć czy spadło trochę -
No ja się martwię, bo to dość dziwne ale po usunięciu migdałów mi się zatrzymał okres ale zbagatelizowalam to i dopiero po roku bez okresu poszłam do gin. Stwierdziła policystyczne jajniki niby. Rok brałam anty i dopiero w marcu odstawiłam i zaczęliśmy się starać. Gin zmieniłam, bo za dużo kasy brala, niekiedy nawet 250zl i ten gin do którego chodzę teraz powiedział że on policystycznych jajników nie widzi.. Także stąd moje zamartwianie się, że @ się spoznia. Nie chcę wracać do anty...
Boję się też, że z żołnierzami mojego M może być coś nie tak, bo urodził się w 6 miesiącu ciąży i ma porażenie i ze może to jakoś rokowac na to... Jeju.. -
Ajjjj to niedobrze ale Twój poprzedni gin to przesadzał i z tą ceną (!!!) no i pytanie czy w ogóle dobra diagnoza była... Musisz się wybrać do kogoś naprawdę dobrego, kto Cię porządnie zdiagnozuje. A Twój M nie robił pewnie jeszcze badań pod tym kątem?
-
Mam teraz dobrego gina i jestem zadowolona. No jeszcze nie robił. Daliśmy sobie do roku czasu. Ja też mam trochę problemy zdrowotne. Kilka-kilkanaście stron temu pisałam- niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemie, hiperinsulinemia.. ehh posrane..