X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
Odpowiedz

Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula - w koncu ! :D idz i dawaj znac co Ci powiedziala :)
    Cachaarel - rozumiem :) dobrze, ze to nic powaznego :) mam nadzieje, ze wszystko ulozy sie po Twojej mysli ;) mialas moze swoje wykresy wydrukowane? :D

• cachaarel Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, moje wykresy są raczej o dupe rozbić, bo nie mierzylam o tej samej godzinie

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny :) można do Was dołączyć?? :) bez bicia przyznaję, że poczytałam Wasze rozmowy ;) chętnie bym do Was dołączyła i wpisała się na wrzesień :)

gabi544, cachaarel, Paulette lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Hej Dziewczyny :) można do Was dołączyć?? :) bez bicia przyznaję, że poczytałam Wasze rozmowy ;) chętnie bym do Was dołączyła i wpisała się na wrzesień :)
    Pewnie że można :) witaj cinamon cookie :) powiedz nam coś o sobie :)
    tak nawiasem mówiąc, super nick :D

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi dziękuję :)) w grudniu będę mieć 27 lat, jestem świeżo upieczoną mężatką :P (04.07) i mija drugi cykl naszego starania się o dzidziusia :) wiem wiem, zaczęliśmy przed ślubem haha :) ponad 5 lat brałam anty, odstawiłam w lipcu tamtego roku, za miesiąc wybieram się na monitoring sprawdzić czy cokolwiek się u mnie dzieje... W sensie cokolwiek pozytywnego :P póki co wsuwam dwie saszetki dziennie inofemu (z zalecenia gin) :)

Paulette lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • cachaarel Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No czesc cinnamon cookie :)
    Ja też pije inofem ale na własną rękę :)
    Ja jeszcze liczę na sierpień, bo podobno owulacja u mnie była porządna, cokolwiek to znaczy haha

Paulette, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo to przynajmniej o tyle Tobie dobrze... Ja nie wiem czy u mnie w ogóle była :P właśnie mi gin zalecił pić dwa razy dziennie póki co... Więc się do tego stosuję :) najpierw piłam inofolic ale inofem wychodzi taniej a skład jest ten sam :)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam Cię cinnamon cookie ;) fajny nick ;) a kiedy będziesz testować we wrześniu ? Trochę ta lista marna u nas, ale jest :)
    ja też piłam inofem. zostało mi nawet kilka saszetek, ale ja jakoś żadnej różnicy po tym nie widziałam. Teraz wypiję jak mi się przypomni. a w ogóle to miałam go przepisane przez panią dr.

jej ale skwar . ufff o.O

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Paulette :) dzięki, mi też Twój nick się podoba, kojarzy mi się z filmem "Babcia Ganja" - nie wiem czy dobrze napisałam :) ale film polecam jeśli nie oglądałaś :) testować będę 8-go jeśli nic się nie zmieni :)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety kochana filmu nie oglądałam ;) ale będę miała na uwadze go obejrzeć, któregoś wieczoru :)
    już Cię zapisuję :)

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam, francuski film, oglądałam już chyba z 3 razy bo przez pewien czas puszczali go na canal + ;) tymczasem miłego wieczoru życzę :)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • cachaarel Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny, ja umieram z gorącą i jeszcze cały dzień w samochodzie, bo musiałam na pogrzeb jechać 200km masakra. W kaplicy to mdlalam prawie taki był zaduch. Teraz na szczęście juz w domku na tarasie grill zimny soczek także spoko.
    A Wam jak mija ten ciepły wieczór?
    Buziaki : *

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niedawno wróciłam z pracy, kolacja i jakiś film zaraz... Na spokojnie :) miłego wieczoru :)

cachaarel lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;)
    Mi wieczorek mijal leniwie. Jak slonko zaszlo ciut za drzewa lezalam na hustawce z zimna woda :P

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) u mnie właśnie zaczął padać deszcz... Co za cudowna odmiana! :))) miłej niedzieli wszystkim życzę :)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • cachaarel Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O deszcz, ale super! U nas dla odmiany 35 stopni.. właśnie jedziemy do Ikei z narzeczonym i teściową. Kupię sobie zaslonki haha i pewnie jeszcze duzo innych pierdol :)
    Miłej niedzieli babeczki : *

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cachaarel zaszalej sobie, a co! ;) pochwal się później co kupiłaś :)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Kochane :) ale się rozgadałyście :D
    my właśnie wezliśmy do domu, byliśmy wczoraj na grillu u teściów i zostaliśmy na noc. Luby się kąpie a ja przyszłam się z Wami przywitać :D po południu jedziemy do mojej siostry i dzieciorów, a tymczasem miłej niedzieli Kochane :)
    P.S. Ale tu gorrrrrącoooooooooooo! o.O

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Gabi :) a tak jakoś wyszło ;) miłej niedzieli Tobie również! :)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • cachaarel Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeeej kupiliśmy tyle rzeczy- komode do łazienki, materiał na zaslonki, regał do spiżarni, stół do sypialni(dla teściowej), osłonki do kwiatków takie małe białe azurkowe, szklaneczki, karawke na wode, świece, duża deche do krojenia, i jeszcze taka nierdzewna podstawkę na gorące garnki. Gdybym miała więcej kasy to zapewne byłoby tego jeszcze więcej haha. A potem pojechaliśmy na obiad a teraz wszystko skręcamy i zabieram się za sprzątanie, bo syf, syf i jeszcze raz syf :)

‹‹ 22 23 24 25 26 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ