Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Hej Dziewczyny można do Was dołączyć?? bez bicia przyznaję, że poczytałam Wasze rozmowy chętnie bym do Was dołączyła i wpisała się na wrzesień
tak nawiasem mówiąc, super nickcinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Gabi dziękuję ) w grudniu będę mieć 27 lat, jestem świeżo upieczoną mężatką (04.07) i mija drugi cykl naszego starania się o dzidziusia wiem wiem, zaczęliśmy przed ślubem haha ponad 5 lat brałam anty, odstawiłam w lipcu tamtego roku, za miesiąc wybieram się na monitoring sprawdzić czy cokolwiek się u mnie dzieje... W sensie cokolwiek pozytywnego póki co wsuwam dwie saszetki dziennie inofemu (z zalecenia gin)
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam Cię cinnamon cookie fajny nick a kiedy będziesz testować we wrześniu ? Trochę ta lista marna u nas, ale jest
ja też piłam inofem. zostało mi nawet kilka saszetek, ale ja jakoś żadnej różnicy po tym nie widziałam. Teraz wypiję jak mi się przypomni. a w ogóle to miałam go przepisane przez panią dr.
jej ale skwar . ufffcinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny, ja umieram z gorącą i jeszcze cały dzień w samochodzie, bo musiałam na pogrzeb jechać 200km masakra. W kaplicy to mdlalam prawie taki był zaduch. Teraz na szczęście juz w domku na tarasie grill zimny soczek także spoko.
A Wam jak mija ten ciepły wieczór?
Buziaki : * -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej Kochane ale się rozgadałyście
my właśnie wezliśmy do domu, byliśmy wczoraj na grillu u teściów i zostaliśmy na noc. Luby się kąpie a ja przyszłam się z Wami przywitać po południu jedziemy do mojej siostry i dzieciorów, a tymczasem miłej niedzieli Kochane
P.S. Ale tu gorrrrrącoooooooooooo!Paulette lubi tę wiadomość
-
Jeeej kupiliśmy tyle rzeczy- komode do łazienki, materiał na zaslonki, regał do spiżarni, stół do sypialni(dla teściowej), osłonki do kwiatków takie małe białe azurkowe, szklaneczki, karawke na wode, świece, duża deche do krojenia, i jeszcze taka nierdzewna podstawkę na gorące garnki. Gdybym miała więcej kasy to zapewne byłoby tego jeszcze więcej haha. A potem pojechaliśmy na obiad a teraz wszystko skręcamy i zabieram się za sprzątanie, bo syf, syf i jeszcze raz syf
Paulette lubi tę wiadomość