X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
Odpowiedz

Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette

Oceń ten wątek:
  • cachaarel Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 05:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak tak od ponad 2 lat leki biore. Endo mam super więc jak tylko wyniki nie tak lub za mało spada to dzwonię albo pisze maila i od razu mi mówi co i jak..
    Musi być dobrze ale przejmować się bedę- taka moja natura :)
    Wchodzę do pracy właśnie, dobrze, że tylko do 14. Muszę dziewczyny do banku jechać, bo inteligentna ja zablokowalam sobie konto internetowe haha
    Miłego dnia :*

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, w takim razie trzymam kciuki i nie mówię już, żebyś się nie martwiła - natury nie oszukasz ;) no i małej kolejki w banku życzę :P
    U mnie nadal brak @, ale boli już konkretnie, więc chyba znów mi się przesuwa o dwa dni... Dziś powinna być @ jedna... :/
    Co u Was kobietki?

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • cachaarel Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprzątanie kuchni ciąg dalszy masakra , po pracy drzemka musiała być. Padlam jak niemowlak, potem zakupy, a teraz relaks przy grillu :)

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo fajnie z tym grillem, może i my dziś zrobimy? :) a tymczasem i ja sprzątam...

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :) witam nowe osoby :) Mam na imię Alicja ;) wcześniej należałam i nadal należę do tej grupy. Niestety rzadko mam czas na jej odwiedzanie... :(

Do Pauli i Gabrysi !
    Kochane widziałam serduszko nareszcie! <3 ahh *.*
    więc skoro mi się udało bierzcie się w końcu do roboty, bo jak zajrzę tu następnym razem chcę widzieć że Wam się udało <3 :* :*

Paulette lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gabi544 wrote:
    cachareel - dokladnie, ja testow juz nie robie dla sprawdzenia tylko po to, zeby nie lezaly w szafce, bo sie przeterminuja i trzeba bedzie wywalic. a mi szkoda :D no i bardziej tak z ciekawosci :P

Paula ja DZIS tez zabiera sie za cwiczenia od nowa :D a z kim cwiczysz? chodakowska? czy moze ktros inny? moze kogos mozesz polecic? :)
    kochana ćwiczę tylko z chodakowską, bo ona mi najbardziej pasuje ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć Alicja :* no to świetnie że wszystko dobrze u Ciebie :) ja czekam na owulację, ale czuję po kościach, że się nie uda w tym cyklu. Chociaż zawarłam z Gabi umowę, ale jestem nastawiona już z góry że się nie uda ;)

gabi544 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, cinnamon cookie i cachaarel co tam u Was?? Jak z tymi wrednymi małpiszonami ? Mam nadzieję, że nie przyjdą . ;)

gabi544, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej Kochaniutkie :-). Dawno mnie tu nie było, z powodu braku @ miałam załamki. Ale już jest ok :-) kurcze nie dość że wyniki posiewu nasienia jałowe ( brak bakterii ) czyli leczenie coś dało, to w tensam dzień dostała okres :-) a najlepsze to że rozpoczęła cykl 13 sierpnia, dokładnie w ten sam dzień rok temu też zaczęła nowy cykl, w którym zobaczyła dwie kreseczki :-) i mamm jakieś pozytywne przeczucia co do tego cyklu :-) czyli gdyby namm się UDalo, to miałaby identyczny termin porodu jak w pierwszej ciąży ( oczywiście rok później ) ;-) a jak ja to i Paula idzie że mną :-)
    Dziewczyny jak tam? Mamm nadzieję, że malpiszoony nie przyszły :-)
    Ala -super :-) ależ Ci zazdroszcze :-) ja nie doczekalam niestety tego momentu, ale czuje że teraz się uda i w końcu usluze serduszko :-) i wszystko będzie ok :-*

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi zaraź mnie tym optymizmem! <3 cieszę się Twoim szczęściem ! :* :) powiem Ci, że ja jestem przed owulacją a czułam, że przegrałam w tym cyklu. Takie mam nastawienie, ale może to i lepiej przynajmniej nie przejmę się jeśli przyjdzie @ :) wiem, że umowa to umowa, ale jakoś tak nie jestem optymistycznie nastwawiona, ale Tobie tyle się naukładało naraz to jakiś znak <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh Gabi teraz mi się skojarzyło może będziesz miała kumulacje ? :D tyle tego wszystkiego się nazbierało <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KOchana zaRaze Cie wirusami :) bo na pewno nam sie uda :) tylko chyba mnie musisz przepisac z daty testowania ;) na 14 wrzesnia :) (urodziny mojej najstarszej siostry :P ), bo mi sie cykl wydluzyl, choc tak sobie mysle ze to moze jednorazowe dlatego, ze w poprzednim cyklu bralam antybiotyki :) zobaczymy :)

jak mija Ci wieczorek ? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oki przepiszę Cię ;)
    a oglądam harrego pottera. w samotności. bo mój Mateusz siedzi w garażu i co chwile robi jakieś dodatkowe fuszki. Od poniedzialku ludzie do niego przychodzą z motorami, kładami crossami itp.
    mam już dość tego, bo wcale się nie widzimy. Co z tego, że jest w garażu jak stale ktoś jest z nim :/ ehh

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozumiem Cie KOchana -0 ciezko jest takiie cos przyjac do porzadku dziennego..znam to.
    dobrze, ze mamy siebie ;) hehe.. do niedzieli niedaleko, w niedziele bedziecie razem, prawda? :) chyba nawet jutro swieto jest :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już mu zapowiedziałam, że jutro ma nic nie robić tylko ze mną spędzać czas. a w niedzielę umówiliśmy się z bratem i jego ukochaną, żeby pojechać do Ciechocinka. ciekawe czy nam to wypali.
    ale jak to będzie to jeden Pan Bóg wie..

• cachaarel Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette czyżbyś była dziewczyna mechanika ? Jeżeli tak to witaj w klubie haha.
    U mnie @ brak, test w dniu spodziewanej negatywny ale ostatnio miałam @ w 34dc, a dziś 33dc wiec pewnie jutro się pojawi, nawet podpaski kupilam, bo święto jutro i nie będę jeździć i szukać. U nas zapieprz jak nie wiem. Za tydzień wesele siostry mojego Michała i cały czas sprzatamy, ogarniamy ogrodek, jedzonko na poprawiny i wszystko. Masakra.. Teraz grill - jak codzień.
    Macie pozdrowienia od mojego Michała, bo już mi tu smeci o czym mogę tak klepać cały czas haha.
    Buziaki dziewczyny i bądźmy wszystkie dobrej myśli : *

Paulette, cinnamon cookie, gabi544 lubią tę wiadomość

• cachaarel Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A cinnamon cooke- piekę szarlotkę i wiesz czego mi zabrakło w domu? Cynamonu, smutek okropny :( hahah

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cachaarel no to witam w klubie :D ciężki nasz żywot :P przynajmniej wiesz co czuję :D
    pozdrów Go od nas :) ale faceci nigdy nas nie rozumieją co my tak tu możemy pisać, bo mój też mnie nie rozumie. Ale jak wejdzie na allegro i szuka różnych części to jest okey i my musimy to zrozumieć :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już idę spać :) dobranoc moje kochane mordki <3 <3 :* :*

• cachaarel Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki, czy u Was też się tak ochłodziło? Jak spędzacie poranek ? :)

‹‹ 25 26 27 28 29 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ