Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak tak od ponad 2 lat leki biore. Endo mam super więc jak tylko wyniki nie tak lub za mało spada to dzwonię albo pisze maila i od razu mi mówi co i jak..
Musi być dobrze ale przejmować się bedę- taka moja natura
Wchodzę do pracy właśnie, dobrze, że tylko do 14. Muszę dziewczyny do banku jechać, bo inteligentna ja zablokowalam sobie konto internetowe haha
Miłego dnia :* -
Ok, w takim razie trzymam kciuki i nie mówię już, żebyś się nie martwiła - natury nie oszukasz no i małej kolejki w banku życzę
U mnie nadal brak @, ale boli już konkretnie, więc chyba znów mi się przesuwa o dwa dni... Dziś powinna być @ jedna...
Co u Was kobietki? -
nick nieaktualnydzień dobry witam nowe osoby Mam na imię Alicja wcześniej należałam i nadal należę do tej grupy. Niestety rzadko mam czas na jej odwiedzanie...
Do Pauli i Gabrysi !
Kochane widziałam serduszko nareszcie! ahh *.*
więc skoro mi się udało bierzcie się w końcu do roboty, bo jak zajrzę tu następnym razem chcę widzieć że Wam się udało :* :*Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygabi544 wrote:cachareel - dokladnie, ja testow juz nie robie dla sprawdzenia tylko po to, zeby nie lezaly w szafce, bo sie przeterminuja i trzeba bedzie wywalic. a mi szkoda no i bardziej tak z ciekawosci
Paula ja DZIS tez zabiera sie za cwiczenia od nowa a z kim cwiczysz? chodakowska? czy moze ktros inny? moze kogos mozesz polecic? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJej Kochaniutkie . Dawno mnie tu nie było, z powodu braku @ miałam załamki. Ale już jest ok kurcze nie dość że wyniki posiewu nasienia jałowe ( brak bakterii ) czyli leczenie coś dało, to w tensam dzień dostała okres a najlepsze to że rozpoczęła cykl 13 sierpnia, dokładnie w ten sam dzień rok temu też zaczęła nowy cykl, w którym zobaczyła dwie kreseczki i mamm jakieś pozytywne przeczucia co do tego cyklu czyli gdyby namm się UDalo, to miałaby identyczny termin porodu jak w pierwszej ciąży ( oczywiście rok później ) a jak ja to i Paula idzie że mną
Dziewczyny jak tam? Mamm nadzieję, że malpiszoony nie przyszły
Ala -super ależ Ci zazdroszcze ja nie doczekalam niestety tego momentu, ale czuje że teraz się uda i w końcu usluze serduszko i wszystko będzie ok :-*Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGabi zaraź mnie tym optymizmem! cieszę się Twoim szczęściem ! :* powiem Ci, że ja jestem przed owulacją a czułam, że przegrałam w tym cyklu. Takie mam nastawienie, ale może to i lepiej przynajmniej nie przejmę się jeśli przyjdzie @ wiem, że umowa to umowa, ale jakoś tak nie jestem optymistycznie nastwawiona, ale Tobie tyle się naukładało naraz to jakiś znak
gabi544 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKOchana zaRaze Cie wirusami bo na pewno nam sie uda tylko chyba mnie musisz przepisac z daty testowania na 14 wrzesnia (urodziny mojej najstarszej siostry ), bo mi sie cykl wydluzyl, choc tak sobie mysle ze to moze jednorazowe dlatego, ze w poprzednim cyklu bralam antybiotyki zobaczymy
jak mija Ci wieczorek ?Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoki przepiszę Cię
a oglądam harrego pottera. w samotności. bo mój Mateusz siedzi w garażu i co chwile robi jakieś dodatkowe fuszki. Od poniedzialku ludzie do niego przychodzą z motorami, kładami crossami itp.
mam już dość tego, bo wcale się nie widzimy. Co z tego, że jest w garażu jak stale ktoś jest z nim ehh -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjuż mu zapowiedziałam, że jutro ma nic nie robić tylko ze mną spędzać czas. a w niedzielę umówiliśmy się z bratem i jego ukochaną, żeby pojechać do Ciechocinka. ciekawe czy nam to wypali.
ale jak to będzie to jeden Pan Bóg wie..gabi544 lubi tę wiadomość
-
Paulette czyżbyś była dziewczyna mechanika ? Jeżeli tak to witaj w klubie haha.
U mnie @ brak, test w dniu spodziewanej negatywny ale ostatnio miałam @ w 34dc, a dziś 33dc wiec pewnie jutro się pojawi, nawet podpaski kupilam, bo święto jutro i nie będę jeździć i szukać. U nas zapieprz jak nie wiem. Za tydzień wesele siostry mojego Michała i cały czas sprzatamy, ogarniamy ogrodek, jedzonko na poprawiny i wszystko. Masakra.. Teraz grill - jak codzień.
Macie pozdrowienia od mojego Michała, bo już mi tu smeci o czym mogę tak klepać cały czas haha.
Buziaki dziewczyny i bądźmy wszystkie dobrej myśli : *Paulette, cinnamon cookie, gabi544 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycachaarel no to witam w klubie ciężki nasz żywot przynajmniej wiesz co czuję
pozdrów Go od nas ale faceci nigdy nas nie rozumieją co my tak tu możemy pisać, bo mój też mnie nie rozumie. Ale jak wejdzie na allegro i szuka różnych części to jest okey i my musimy to zrozumieć -
nick nieaktualny