Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie znoszę Krakowa ale nie zrazam Cię Na swój sposób jest ładny ale nie dosc, że korki na drogach to jeszcze na chodnikach. Tyle ludzi, w knajpach mało kiedy jest miejsce, kluby przepełnione jakimiś 16-latkami i napalonymi obcokrajowcami. Wolę Śląsk- Katowice, Tychy, Jastrzębie Zdroj. Ale to moja opinia. Ja tam zbieram na podróż na Bali hahaha
Paulette lubi tę wiadomość
-
Polecam też góry stołowe, łatwe miłe trasy i przyjemnie się spaceruje.
Idę zaraz robić krem z pomidorów, bo tyle w szklarni ich, że gałązki się urywaja. Na razie musiałam się położyć, bo głowa mi pęka i jajniki bolą. Może wielmozna @ by się w końcu zjawiła? 34dc i nic to chyba już przesada, a cycki to mi odpadna zaraz, ehh.. -
Białka Tatrzańska tylko raz byłam w górach i od razu się zakochałam niestety kiedyś miałam silną chorobę lokomocyjną i z racji tego mało jeździłam... Teraz próbuję nadrabiać a te dwie @ się zmówiły, zastanawiają się czy przyjść czy nie
cachaarel lubi tę wiadomość
-
No w Białce ślicznie. Jedzcie do doliny Kościeliska, doliny chocholowskiej, morskie oko i dolina trzech stawów- najlepsze miejsca. A no i Gubałówka.
No za tydzień wesele więc byłoby na rękę gdyby już przyszłacinnamon cookie, Paulette lubią tę wiadomość
-
No w sumie to tak
Chociaż jak ma nie przychodzić to niech przez 9miesięcy nie przychodzi.
A masz jakieś bóle czy coś ? Ja nigdy nie mam objawów na @ ani nic. Teraz niektóre możnaby podciągnąć pod ciążę ale 3 dni temu test negatywny więc nic z tegoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 15:09
-
Mnie bolało jak na @ i piersi też zrobiły się większe i bolały a to u mnie typowe.. Dziś już i jedno i drugie o wiele słabiej test też negatyw więc czekam na tą @ i czekam... Nie mam nawet nadziei, że coś z tego będzie ale też nie wiem czemu tak się opóźnia