Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie na razie tylko śluz gęsty ciągnący mleczny lub lekko żółty i straszne uderzenia gorąca.
U mnie jak nie przyjdzie, a ciąży nie bedzie ( nie nastawiam się, że będzie) to będę miała powód do zmartwień.. Znowu, ehhWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 21:03
-
nick nieaktualnyHej kochane! podczytałam Was trochę ja byłam w Krakowie kilka razy bo w Wolbromiu mam rodzinę więc za każdym razem jak do nich jadę zahaczam Kraków ja się zakochałam w Pieskowej Skale śliczny zamek i widoki dookoła. W górach byłam tylko raz. Też w nich się zakochałam od pierwszego wejrzenia morze się chowa przy górach. Ale niestety jeździmy nad morze, bo bliżej mamy i nad morzem lepiej się czuję niż w górach
Kochane testy wychodzą negatywne to może idźcie na betę będzie miały jasność czy się udało czy nie. Jeśli się udało to beta na bank coś wykaże -
Hej Paulette no ja to już nie mam co się wybierać na betę, wczoraj plamienie więc dziś już @ się rozkręci... Liczę na kolejny cykl ten zamek chętnie zobaczę, mamy weekend na zwiedzanie więc nie powinno być problemu już zapisuję sobie miejsca które chcemy zobaczyć i kolejna pozycja wskoczyła, dziękuję
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to oby się w nowym cyklu udało chociaż czasem i plamienia są we wczesnej ciąży Polska ogólnie jest na prawdę pięknym miejscem i tyle jest do zwiedzania. Tam też jest maczuga Herkulesa niestety w górach to już Ci nic polecić nie mogę bo raptem byłam w Zakopanem i okolicach. I to raptem 2 dni chyba (bo to z wycieczki). A jeszcze byliśmy wtedy w Wieliczce.
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paulette wrote:Hej kochane! podczytałam Was trochę ja byłam w Krakowie kilka razy bo w Wolbromiu mam rodzinę więc za każdym razem jak do nich jadę zahaczam Kraków ja się zakochałam w Pieskowej Skale śliczny zamek i widoki dookoła. W górach byłam tylko raz. Też w nich się zakochałam od pierwszego wejrzenia morze się chowa przy górach. Ale niestety jeździmy nad morze, bo bliżej mamy i nad morzem lepiej się czuję niż w górach
Kochane testy wychodzą negatywne to może idźcie na betę będzie miały jasność czy się udało czy nie. Jeśli się udało to beta na bank coś wykaże
W Pieskowej Skale pięknie w Ojcowskim Parku Narodowym też
Ja nie idę na betę, bo to strata kasy. Dwa testy nie mogą kłamać. Czekam na @ i zaczynamy od nowa. Może tym razem się udacinnamon cookie, Paulette lubią tę wiadomość