Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
Odpowiedz

Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette

Oceń ten wątek:
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tak... Oby nie zapeszyć ;)

cachaarel lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cachaarel, no i doczekałam... @!

f2wl20mmrxkgechr.png
  • cachaarel Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to masz sprawę jasną. Ja pewnie za dwa dni dostanę..

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak... Szkoda, no ale co zrobić.. Spodziewałam się tego :) trzymam kciuki, by jednak u Ciebie nie przyszła :)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • cachaarel Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie na razie tylko śluz gęsty ciągnący mleczny lub lekko żółty i straszne uderzenia gorąca.
    U mnie jak nie przyjdzie, a ciąży nie bedzie ( nie nastawiam się, że będzie) to będę miała powód do zmartwień.. Znowu, ehh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 21:03

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Objawy mogą wskazywać na fasolkę :) trzymam kciuki by tak było :) a jak nie to staramy się dalej :)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • cachaarel Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogą ale nie muszą. Aa sama nie wiem

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heeej myśl pozytywnie :) może akurat się udało :) a jeśli nie to staramy się dalej :)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • cachaarel Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiem dlatego chciałabym już @ i nowy cykl a tu dupa jak zwykle.

• cachaarel Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test negatywny a @ dalej brak. Czekam jeszcze 2 dni

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli opóźnia Ci się tak samo jak mi.. Ja wczoraj miałam tylko plamienie, nie rozkręciło się bardziej więc to nie był mój pierwszy dzień nowego cyklu prawda?

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane! podczytałam Was trochę ;) ja byłam w Krakowie kilka razy bo w Wolbromiu mam rodzinę ;) więc za każdym razem jak do nich jadę zahaczam Kraków :) ja się zakochałam w Pieskowej Skale :) śliczny zamek i widoki dookoła. W górach byłam tylko raz. Też w nich się zakochałam od pierwszego wejrzenia :) morze się chowa przy górach. Ale niestety jeździmy nad morze, bo bliżej mamy i nad morzem lepiej się czuję niż w górach :/
    Kochane testy wychodzą negatywne to może idźcie na betę ;) będzie miały jasność czy się udało czy nie. Jeśli się udało to beta na bank coś wykaże :)

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Paulette :) no ja to już nie mam co się wybierać na betę, wczoraj plamienie więc dziś już @ się rozkręci... Liczę na kolejny cykl :) ten zamek chętnie zobaczę, mamy weekend na zwiedzanie więc nie powinno być problemu :) już zapisuję sobie miejsca które chcemy zobaczyć i kolejna pozycja wskoczyła, dziękuję :)

Paulette lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to oby się w nowym cyklu udało :) chociaż czasem i plamienia są we wczesnej ciąży ;) Polska ogólnie jest na prawdę pięknym miejscem i tyle jest do zwiedzania. Tam też jest maczuga Herkulesa :D niestety w górach to już Ci nic polecić nie mogę bo raptem byłam w Zakopanem i okolicach. I to raptem 2 dni chyba (bo to z wycieczki). A jeszcze byliśmy wtedy w Wieliczce.

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też liczę na ten nowy cykl.. Co do tego nie mam już złudzeń ;) w górach mam już też parę punktów do zwiedzenia :) będzie co robić, oby tylko ciągle deszcz nie padał :)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może będzie ładna pogoda ;) ja to już na żaden cykl nie liczę. Jakoś tak mam wyrąbane na to :/ ileż to można. ja podziwiam kobiety, które starały się po 20 cykli albo i dłużej, że dały radę psychicznie.

• cachaarel Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    Hej kochane! podczytałam Was trochę ;) ja byłam w Krakowie kilka razy bo w Wolbromiu mam rodzinę ;) więc za każdym razem jak do nich jadę zahaczam Kraków :) ja się zakochałam w Pieskowej Skale :) śliczny zamek i widoki dookoła. W górach byłam tylko raz. Też w nich się zakochałam od pierwszego wejrzenia :) morze się chowa przy górach. Ale niestety jeździmy nad morze, bo bliżej mamy i nad morzem lepiej się czuję niż w górach :/
    Kochane testy wychodzą negatywne to może idźcie na betę ;) będzie miały jasność czy się udało czy nie. Jeśli się udało to beta na bank coś wykaże :)
    Mieszkam 20km od Wolbromia, jaki świat mały :)
    W Pieskowej Skale pięknie w Ojcowskim Parku Narodowym też :)
    Ja nie idę na betę, bo to strata kasy. Dwa testy nie mogą kłamać. Czekam na @ i zaczynamy od nowa. Może tym razem się uda :)

cinnamon cookie, Paulette lubią tę wiadomość

• cachaarel Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest plamienie, będzie @. Rozpoczynamy 5 cykl starań. Cinnamon cookie piątka!

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yhhhh a jednak.. Myślałam, że chociaż Tobie się uda! No ale trudno, zaczynamy kolejny cykl razem :)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • cachaarel Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No. W kupie siła : D

Edit plamienie ustalo haha ja to mam dziwny organizm ale @ przyjdzie bankowo =)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 13:07

‹‹ 28 29 30 31 32 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ