Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć Wam kochane moje :* właśnie takie forum pomaga. Jedna napisze, że ma doła. Że już się poddaje, a druga da Ci takiego kopa energetycznego, że od razu chłopaka do łóżka chce się pociągnąć
Gabi a myślałam, że tylko ja date porodu sobie wyliczałam mi program na 13-go maja pokazuje może się okaże szczęśliwa 13-stka ?? ;> (moja mama jest z 13-go lutego).
Coś Wam opowiem moi rodzice są teraz nad morzem. No i moja mama wczoraj dzwoni opowiada co i jak. I nagle mówi "wiesz jakie fajne body widziałam?" no sobie myślę super i pytam czy może sobie kupiła. A ona że nie bo to dla niemowlaka. Ale napis ją powalił "kocham mame. kocham tate. Ale z babcią trzymam sztame" Powiedziała, że kupi takie coś wnusi albo wnusiowi no i że wszyscy tam gdzie oni są to są z dziećmi. Więc oni wnuki też tam będą zabierać, a my sobie do pracy będziemy chodzić i mówi do mnie "bo wiesz poszłabym teraz na plac zabaw i bym chociaż sąsiadów zapoznała, a tak nie mam jak" dobra agentka jestmałe marzenie, gabi544 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyP.S
ale te kalkulatory to też każdy inne pokazują. Jak jest z dniami cyklu to na jednym było że na 13-stego na innym że na 15-go maja. A jak obliczyłam gdzie nie było średnia długość cykli to w ogóle jakoś mi wyskoczyło na początku samym maja.małe marzenie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoja ma 41 lat. Jak mnie urodziła miała 20. Ja już mam 21 jak by się teraz udało to bym urodziła w wieku 22 lat. Więc nie ma nic do gadania. Nawet jak coś się odzywa to mówię "Ty w moim wieku to już mnie miałaś" Argument jak ta lala.
Więc doszła do wniosku, że woli nie robić sobie w swojej jednej córce wroga i pogodziła się, że może zostać mlodą babcią. A jak zaszłam w ciążę to już w ogóle była ucieszona i wiem, że teraz też by się oboje cieszyli. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane!
Macie zupełną rację... Jak jedna ma doła to druga pomoże bo ma akurat dobry dzień a tak bez forum to by siedziała sama i się dołowała... W kupie raźniej!
Kurczę, macie młode mamy to się nie dziwię, że niektóre się krzywią na myśl o byciu babcią moja mama już jest od 17 lat babcią ale za to ma tylko jedną wnuczkę... Moja siostra wpadła jak miała 18 lat... I jak do tej pory cisza i szczerze mówiąc wątpię, by jeszcze się zdecydowała na dzieci.. Więc czas i pora, by moi Rodzice znów cieszyli się wnukami! i kupowali takie super śpioszki jak pisała PaulettePaulette, małe marzenie, gabi544 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlicja tak jak pisała cachaarel dołączymy do Ciebie we wrześniu
cinnamon cookie - czyli wrzesień to musi być nasz cykl skoro już każda z nas ma okres lub jest już po nim
A później będziemy majóweczkami z dużymi brzuszkamicinnamon cookie, małe marzenie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyciekawe jak z tą moją owulacją. u mnie ogólnie średnia długość cykli to tak mniej więcej około 36 dni.. Więc teoretycznie jestem przed owulacją, ale czuję się jak już bym była po niej.
Może weź kochana nospe ?? Chociaż na mnie to jakoś tak nie działa ten lek .małe marzenie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycachaarel wrote:Zdrówka i spokojnej ciąży. My dolaczymy we wrześniu
Będziecie ślicznymi majóweczkami mi Ovu wyznaczyło termin na 4 kwietnia a lekarz na 6-go kwietnia więc opowiem Wam później co Was będzie w kwietniu za miesiąc czekałoPaulette lubi tę wiadomość
-
Na mnie nospa też nie działa. Wezmę ibuprom bo tylko to mam a Nie mogę wyjść z pracy bo jestem sama a szef z menadżerka ma przyjechać, o zgrozo.. szef spoko ale ona to masakra. Tak się beznadziejnie czuje ale przecież ona nie rozumie ze ktoś nie ma humoru dyskutować i uśmiechać się cały czas do klientów bo się źle czuje..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaaa to kiepsko na mnie znowu tylko ibum działa (a to przecież działa jak antykoncepcja prawie) ....
No niestety są takie kobiety, które zachowują się gorzej niż mężczyźni i nic nie da się z nimi załatwić, ani w ogóle Cię nie rozumieją nie wiem gdzie się takie chowająmałe marzenie lubi tę wiadomość