Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo wlasnie - ja tez o tym nie wiedzialam. a czemu ma takie dzialanie? musze o tym poczytac.
Mi na szczescie pomaga zwykla tabletka paracetamolu. i tyle. to dobrze, bo nawet jakbym byla w ciazy to paraccetamool nie zaszkodzi ( oczywiscie w ostatecznosci). Choc ja ogolnie staram sie unikac tabletek przeciwbolowych. Ale jak juz tak boli ze zwariowac mozna to nie ma innego wyjscia..Paulette lubi tę wiadomość
-
Co do owu to ja też już nie wiem jak jest... Miałam teraz cykl 37 dni a owulację jeśli miałam to chyba w 11dc... Ovu mi wyznaczył na 14dc.. Zobaczymy co w tym cyklu, teraz mierzę temp więc może coś mi to powie
A o co chodzi z tym ibum i anty?! -
nick nieaktualny"Lek może wywoływać przemijające zaburzenia płodności u kobiet. Nie zaleca się stosowania preparatu u kobiet w I i II trymestrze ciąży. W III trymestrze ciąży stosowanie preparatu jest przeciwwskazane. Kobiety w I i II trymestrze ciąży mogą stosować preparat wyłącznie po konsultacji z lekarzem i tylko w razie bezwzględnej konieczności."
małe marzenie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydobrze wiedziec takie rzeczy
Kochane moze Wy mi pomozecie? Moze ktoras z Was wie, jakie sklepy sa warte uwagi, jesli chodzi o zakup lozka i materaca chodzi mi o to, zeby bylo dobrej jakosci i w rozsadnej cenie
szukam wlasnie i przegladam oferty, chcemy kupic takie wielkkie lozko malzenskie. teaz mamy naroznik, bo wydawal mi sie taki fajny, ale strasznie niewygodny do spania codziennegoPaulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulette wrote:niestety na moje bóle migrenowe (chociaż już występuje rzadziej) tylko właśnie ibum mi pomagał. Oczywiście kochane ja mówię, że ibum ale to chodzi o wszystkie leki które zawierają ibuprofen w sobie.
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja kochana jak się teraz meblowaliśmy to robiłam zakupy w bodzio meble. moja mama natomiast w agata meble. i gatunkowo produkty są zbliżone do siebie. i cenowo też wychodzi podobnie. niby w agata drożej, ale jak sobie później to porównaliśmy to prawie na to samo wychodzi.
gabi544 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie też ale niestety to nieuniknione... Trzeba przetrwać lecę ja kobietki do Mamy nałożyć kolejną farbę na włosy niestety mój blond szybko zaczął się przebijać chce wrócić hahah ale nie pozwolę mu na to miłego dzionka :*
Paulette, małe marzenie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja do Ikei mam ponad 80 km to mi się aż tyle jeździć nie chce Może kochana spróbuj na innych lekach sobie radzić. Chociaż wiem, że jest ciężko się przestawić, bo mi nic innego nie pomaga tylko ibum na każdy ból. Czy głowa, czy @ ..
Najgorsze jest te odliczanie czasu i ostatnie godziny tak się dłużą, że masakramałe marzenie, cachaarel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny