Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycachaarel wrote:Teraz miałam w 23dc, miesiąc temu w 20dc a dwa miesiące temu w 16dc.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttp://drugastronaduszy.blog.pl/bransoletka-aniolkowych-mam/
tak sie zastanawiam czy sobie nie zamówię takiej bransoletki..
http://static.pokazywarka.pl/i/6016152/911016/dsc-0147.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 13:30
małe marzenie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczuję się w miarę. chociaż zaczynają mnie męczyć tak co drugi dzień mdłości. a najgorzej że mnie mdli mdli i przestaje... Poza tym trochę już mi cycki urosły z czego mój kochany niezmiernie się cieszy hehe . Za tydzień idę znowu do lekarza po skierowanie na różne badania.
Paulette, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhehe mi też wtedy szybko piersi urosły jakieś plusy z ciąży są dobrze, że masz jakieś objawy przynajmniej Fasolinka daje Ci o sobie znać cały czas
jejku jak ja nie lubię dni po owulacyjnych. nie chodzi o te czekanie na testowanie (chociaż w pewnym stopniu też) ale najgorsze dla mnie jest to, że po owulacji robię się ospała, nic mi się nie chce a jedyne o czym marzę to zjeść coś słodkiego..
i jak tu schudnąć ?! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc kochane. Ale sie fatalnie czuje pobiera mnie jakies dziadostwo yhhh. A najlepsze jest to ze moja temp w pochwie to ponad 37 stopni ( tak tak. Cudownie wykres wyglada) a pod pacha 35,6 . Co za rozbierznosc w nocy nie moglam zasnac. Teraz wczesniej wstawalam yyhh. Nos zatkany, glowa peka...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja nie testuj w ogóle, bo nie ma sensu. I tak @ przyjdzie wcześniej, żeby mi nie narobić złudnych nadziei.. W ogóle czuję, że to nie to... Nawet się już nie łudzę. Jakoś mnie to pozytywne myślenie opuściło...
A na dodatek z mężem nie możemy się ostatnio jakoś dogadać. Wszystko o tyłek rozbić. Nawet na ovu rzadziej zaglądam.
W sumie tak się teraz zastanawiam czy w ogóle iść na monitoring w środę, i tak nic z tego nie wyjdzie. Znowu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 23:45