Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
Odpowiedz

Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrych snów Ala :-) dzięki za słowa otuchy :-*
    Zniknęłam z forum tak nagle.. Ale kurde mam dzisiaj trochę papierowej roboty :-D teraz chwila przerwy :-D jak tam dzionwk mija?:-)

małe marzenie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wróciłam własnie od lakiernika, ale niestety muszę jechać jutro bo ludzie aut nie poodbierali i nawet nie miałam gdzie swój zostawić :/ a poza tym dziś się dowiedziałam od koleżanki, że do tej szkoły co idę o przyjęciu do niej trzeba najpierw przejść rozmowe kwalifikacyjną. No i samą myśl mi żołądek do góry skacze :P trzeba się jakoś przygotować :P

gabi544 lubi tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    dopiero 2-go września :P ale jak już po owulacji jestem to ten czas się tak strasznie dłuży :D
    Ahhh zapomniałam napisać! Będę trzymać kciuki :))

Paulette, gabi544 lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ahhh zapomniałam napisać! Będę trzymać kciuki :))
    oki :) pierwszy test chyba zrobię w piątek :D bo pewnie nie wytrzymam :D

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    ja wróciłam własnie od lakiernika, ale niestety muszę jechać jutro bo ludzie aut nie poodbierali i nawet nie miałam gdzie swój zostawić :/ a poza tym dziś się dowiedziałam od koleżanki, że do tej szkoły co idę o przyjęciu do niej trzeba najpierw przejść rozmowe kwalifikacyjną. No i samą myśl mi żołądek do góry skacze :P trzeba się jakoś przygotować :P
    Paula a co się stało? Jakas ryska? Albo większe zadrapania na autku? ;-)
    Yhhh no nie lubię takich oficjalnych rozmów kwalifikacyjnych. Też mnie to stresuje :-D a kiedy ta rozmowka ma być? :-D

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    oki :) pierwszy test chyba zrobię w piątek :D bo pewnie nie wytrzymam :D
    Będę czekać od rana :D

Paulette lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gabi544 wrote:
    Paula a co się stało? Jakas ryska? Albo większe zadrapania na autku? ;-)
    Yhhh no nie lubię takich oficjalnych rozmów kwalifikacyjnych. Też mnie to stresuje :-D a kiedy ta rozmowka ma być? :-D
    nie kochana :) odpukać jeszcze żadnego samochodu nie zarysowałam ni nic z tych rzeczy :P tylko strasznie go rdza bierze. Zresztą to już 10-latek to nie ma cudów :D
    rozmowa we czwartek ;) może być tak że jak będzie wystarczająco chętnych to mogą na danym kierunku tego nie robić, no ale cóż trzeba się jakoś przygotować :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Będę czekać od rana :D
    tylko kochana jak bym się rozmyślała to żebyś za długo nie czekała :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dobra duża Ala się wyspała mała Ala albo mały Alek chyba też się :D bo zero złości, zero nudności, zero marudzenia :D a ten mój do mnie powiedział, że powinnam całe dnie spać to wieczorem jestem taka spokojna :D :D ale powiem Wam kochane, że już zaczynam jakichś nerw dostawać bez powodu ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dwa głębokie wdechy i wydechy :D i Ci przejdzie :) nie denerwuj się bo maluszkowi to szkodzi :) pewnie jak by mógł/a nakopało by Ci ile się da :P i dopiero być marudziła ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz to ja mówię Wam dobranoc bo buzia mi się nie zamyka od ziewania :P do jutro. :*

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    tylko kochana jak bym się rozmyślała to żebyś za długo nie czekała :P
    A dlaczego miałabyś się rozmyślić?! O nie nie!! :P

f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja zmykam, dobrej nocki kobietki! :) :*

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    A dlaczego miałabyś się rozmyślić?! O nie nie!! :P
    ze strachu na samą myśl, że mogłabym zobaczyć jedną kreskę :P

a tak w ogóle to dzień dobry z kolejnym dniem kataru :) ale u mnie katar leczony czy też nie to zawsze trwa 7 dni ;) więc jeszcze tylko 4 dni :P
    a i chyba zepsuł mi się termometr bo jakieś takie wysokie mam te temperatury :P a u mnie to pamiętam, że jeden jedyny raz temp przekroczyła 37 stopni. I powiem Wam, że w tym cyklu wyjątkowo się jakoś boje. Nie cieszę się, że może się udało, albo nie martwię, że się nie udało.
    Tylko czuję strach i niepokój.. ehh

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette i wysoka tempka i ten katarek dobrze wróży!!! Moja szwagierka miała w ciąży problemy z katarem, leciało jej z nosa a podobno to wina podwyższonego progesteronu (dobrze zapamiętałam? :P) także bądź dobrej myśli :)))

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe nie wiem kochana nie slyszalam o tym ale o progesteronie to ja kompletnie sie nie znam. Fajnie by bylo jak by to byly objawy :P chociaz od wczoraj zmuszam w siebie jedzenie a kilka dni temu mialam mega ochote na wszystko co slodkie :D no ale na takie objawy to jeszcze za wczesnie . Musze uzbroic sie w cierpliwosc :)

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie słyszałam o tym ale Ona tak miała :) ostatnio nawet jak miała obawy co do ciąży i zaczęło jej lecieć z nosa to już się wystraszyła :P bo Ona ma dwójkę i narazie nie planują kolejnego bobasa ;) nie kusi zatestować? :>

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe :P no tak jak ma już dwójkę to jak dla mnie to wystarczająco :) wiadomo urodziłabym więcej to też bym wychowała. Ale tak 2-3 dzieci to maks. Najlepiej parka :P hehe pomarzyć można :P
    Owszem chciałabym zatestować no ale jeszcze za wcześnie jest. Co to dopiero 7 dpo to jakiś fenomen ze mnie by był jak bym już dwie kreski zobaczyła :P
    Powiem Ci, że objawy są podobne i do @ i do ciąży, ale w grudniu jak zaszłam tylko jeszcze o tym nie widziałam to też mnie coś ciągnęło, ale ja średnio mam katar 4 razy do roku :P
    Pamiętam, że jeszcze nim dowiedziałam się że jestem w ciąży to znienawidziłam kawe rozpuszczalną (bo innej nie piję ). Myślałam, że może za dużo mi już magnezu wypłukało i dlatego mam wstręt a za jakiś czas dowiedziałam sie o ciąży :D
    i to też byłam taki fenomen, że nawet nie zwróciłam uwagi, że @ mi się spóźnia kilka porządnych dni :D

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzisz, każda ma inaczej i inne objawy :) ale kto wie, może akurat i u Ciebie to się sprawdzi :) trzymam kciuki! :) :*

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana trzymaj w piątek :) bo teraz jeszcze kilka dni to jeszcze Ci zbieleją kciuki :P mam nadzieję, że nam tu wszystkim uda się jak najszybciej :*

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

‹‹ 35 36 37 38 39 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ