Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, my już rozpoczęliśmy staranka
Bardzo ale to bardzo liczymy na zieloną kropkę we wrześniu. Jadę zaraz po testy ovu i będziemy się sprawdzać do 25dc jeżeli wcześniejsze nie pokażą. Mam nadzieję, że mój M dostanie wyczekany prezent na urodziny
A u Was jak idzie? Paulette Ty chyba testujesz na dniach ? Widziałam wykres- wygląda obiecująco
Pozdrawiam i miłego dnia dziewczynki : *gabi544, Paulette lubią tę wiadomość
-
Hej hej my też bardzo liczymy na wrzesień... jutro w nocy nareszcie wyjeżdżamy na urlop (w sumie to jeszcze podróż poślubna ), akurat mogę mieć na dniach owulację więc pięknie by się złożyło dziś jeszcze w pracy a jutro sporo spraw do załatwienia i o 3 w nocy ruszamy nie mogę się doczekać!!
gabi544 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczynki
a ja wczoraj zostalam sprowadzona na ziemie. na monitoringu byklam i lekarz powiedzial ze pecherzyk 12 mm i albo szykuje sie dlugi cykl (35-37 dni), albo bezowulacyjny. Takze na wrzesien nie licze.. Juz nie
We wtorek mam zrobic badanie progesteronu i jak okaze sie ze owulki nie bylo to zaczynam od nastepnego cyklu pomoc farmakologiczna.. Stymulacja czy jakos tak. A jezeli owulka by byla to tak 18-19 dc. Czyli sobota - niedziela. Choć nie liczę już na nic..
A myslalam ze hormony byly ok to juz jest wszystko w porzadku. Zawsze, jak ogarniemy jedno, to wyskakuje coś następnego
Milego wypoczynku cinamon cookie. i życzę Wam wszystkim tutaj na wątku, żeby Wam się udało. :* -
Gabi dziękuję :* życzę, by jednak owulacja była... Chociaż u mnie póki co to też więcej nadziei niż faktów, bo tak naprawdę nie wiem co się u mnie dzieje... Jestem dopiero przed badaniami itd. Wizytę mam na koniec września i po prostu liczę, że jest wszystko dobrze i się uda.. Jeśli nie, to podejrzewam, że coś jest u mnie nie tak i dopiero od gina dowiem się co...
cachaarel lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie trzymam kciuki za serduszkowania
cachaarel świetnie, że jesteś pozytywnie nastawiona na ten cykl. To już połowa sukcesu
ja zatestuję chyba sobie 31-go chociaż termin @ mam 2-go września.
oj Gabi szkoda.. może jest jednak nadzieja, że to będzie długi cykl i jednak owulacja wystąpi ? Trzymam mocno za to kciuki kiepsko, że tak ciągle Wam coś wyskakuje życie jest takie nie sprawiedliwe
A ja wróciłam ze szkoły i mam dobrą wiadomość dostałam się do niej jupi :p hehe tak się stresowałam, ale źle nie było od 1-go września zaczynam jako higienistka stomatologicznacinnamon cookie, gabi544 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej Cachaarel co to ma znaczyć? co jest? czemu taki smuteczek CiE dopadł? <przytula i głaszcze>
jeszcze zobaczysz upragnine dwie kreseczki. Poza tym, dlaczego ma się nie udać? :* nie ma powodów, żeby tak sądzić
Kochana wiem, że takie gadanie jest wkurzające, szczególnie, jak się ma doła, ale jak nie ten cykl to następny.
zobaczysz, że jak poprawi Ci się humor, to dalej będziesz chcieć próbować z całych sił i nawet nie w głowie będzie Ci odpuszczanie. Gdyby to było takie łatwe, wyciszyć ten instynkt, to już dawno bym to zrobiła i się nie przejmowała niczym
A to jest najpiękniejsze, bo jeżeli nasze dzieciątka będą tak wytęsknione i wyczekane, to będą wyjątkowe. Będą mieć najlepszych rodziców na świecie i będziemy potrafiły docenić ten Skarb, jakim jest nowe życie
i nawet nie mów i nie myśl o sobie w kategoriach wybrakowanej. Bo jeżeli Ty taka jesteś to co ja mam powiedzieć, skoro byłam w ciąży, a nie potrafiłam jej donosić, choć tak bardzo chciałam... A teraz zajść nie mogę.
Kiedy już się uda, kiedy będziesz czuć ruchy dzidziusia pod sercem i słyszeć bicie jego serca na usg lub ktg, a potem przytulisz je do siebie, zobaczysz, że powiesz: WARTO BYłO !Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 11:25