Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa sama wlosy farbuje ale wzielam sie ostatnio za je podcinanie. Tak co 2 miesiac i fryzjerka sama powiedziala ze widac poprawe. Nie susze suszarka tylko raz na jakis czas prostuje je prostownica. Codziennie uzywam jedwabiu na wlosy i mam serum z avonu na zniszczone koncowki. Plus jeszcze w hebe kupilam sobie maske na wlosy to prawie codziennie uzywam. Zadnych suplementow nie biore bo nie trafilam sobie jeszcze zadnym, ale my kochane lykamy kwas foliowy a to tez ponoc pomaga
gabi544 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycachaarel wrote:Chyba przeziębiłam sobie pęcherzy
Sikam co chwilę i wgl..
Po za tym chyba owu nadchodzi, bo podbrzusze pobolewa i jajniki też..
Testy jeszcze negatywne.. jeju cykle 37dniowe powinny nieistniec
Tez jestem za tym zeby takich dlugich cykli nie bylo. Ja sie znowu pytam po co w szkolach ucza o cyklach 28 dniowych ? -
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny za rady
Cachaarel- reformuj, bo to, czego uczą w szkołach, jest całkowicie oderwane od rzeczywistości
A mi dziś program wyznaczył owulke choc pewnie i tak jej nie było a jak tak to pewnie za niski progesteron (patrz moje tempki)... -
Ja nie mierze tempki i nie znam się na tym
Za to niebawem będę specem od testów owu haha. Liczę, że owu będzie gdzieś za 2-3dni, max za 4. Jak na razie walczymy z tematem i jesteśmy już tak zdeterminowani, że mój powiedział, że jak się nie uda to mam mu zrobić listę jakie badania ma zrobić.
Byliśmy w sobotę na zakupach w Katowicach i kupiliśmy pierwsze New balance dla przyszłego dzidziusia -
nick nieaktualnycachaarel zmieniaj tą oświatę mam nadzieję, że moje dzieci już będą się mądrych rzeczy uczyły po Twoich reformach
Gabi ja tak się nie znam na tych wykresach, ale jeśli owulację wtedy miałaś to już niedługo zbliża się termin @ i testowania tak bardzo bym chciała żeby Ci się udałogabi544 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya tak w ogóle to dziś z mamą rozmawiałam no i powiedziała mi, że jak uda mi się zajść w ciążę to żebym niczym się nie przejmowała, bo ona mi pomoże jak się tylko da już nawet powiedziała że znajdzie jakąś opiekunkę na 4 h (bo moja mam pracuje na pół etatu własnie na te 4 h) to by je zabierała ze sobą do jakieś kobitki zostawiała na te 4h a ja żebym nie musiała szkoły przerywać i później żebym nie miała przerwy i od razu do pracy poszła
a i Gabi miałam już dawno napisać, ale zapomniałam
pisałaś, że będę pierwszą dziewczyną w grupie, która zajdzie w ciażę. Ale podobno do mojej grupy już chodzi jakaś ciężarna tylko jeszcze jej nie widziałam czy ona się liczy? czy ja będę druga czy nadal pierwsza??? ;>gabi544 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydobra kochane chyba idę się szykować. dzis mam tylko anatomie (2h) czas sobie trochę włosy poniszczyć prostownicą niby mam na 13:50 ale zanim się uszykuje to będę później jechała na złamanie karku, bo ja zawsze tak robię wlekę się, bo mam dużo czasu a później bieg, a najlepsze jest to, że zawsze i tak jestem przed czasem. Ogólnie nie lubię się spóźniać. Z jednej strony do dobre, a na czasy zbyt się przez to spinam tak źle i tak nie dobrze a najgorzej, bo nie chce mi się Was opuszczać pewnie dopiero jutro się odezwe miłego dnia Wam życzę :*
gabi544 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula - wiesz - ja sądzę, że Ty będziesz pierwsza i koniec! bo wiesz - Ty zajdziesz podcza nauki, podczas roku szkolnego
Ale masz super mamę - zazdroszczę Ci, naprawdę grunt to mieć wsparcie w rodzinie.
Kochana dziękuję za te słowa, że mi tak kibicujesz, ale powiem Ci, że czuję, że to nie to, nie ten cykl.. I nawet nie mam jakiegoś parcia na testowanie, bo już psyhicznie podeszłam do tego, że jest bezowu itd.. Testy leżą, a mnie wogóle do nich nie ciągnie.
@ przewiduję między czwartkiem a poniedziałkiem za tydzień. Mogłabym zrobić test, ale nie chcę w swoje urodziny zobaczyć jednej kreski.. Ten widok już znam za dobrze. Może, jak wrócimy znad morza i okresu nadal nie będzie to zatestuje. Na razie o tym nie myślę.
Ucieka Kochane, bo szef już krzywo patrzy. Potem się pokażę - młego dzionka dziewuszkiPaulette lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim
Witam się z dobrym humorkiem wczoraj rano tempka niska ale bolały mnie jajniki od soboty, zrobiłam więc popołudniu test owu i pozytywny! dziś rano poszła delikatnie tempka w górę, pospałam jeszcze 2 godziny i po obudzeniu zmierzyłam jeszcze raz z ciekawości i było już 36,80 czyli miałyście rację, owu dopiero przyszła bardzo się cieszę bo miałam już okropne obawyPaulette lubi tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Otóż to! może ciążę mi tak przepowiecie co?
Czyli na dniach starania? mąż gotowy?