Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Noc z tego niestety. Nie mój czas... i chyba nigdy nie nadejdzie... Na dodatek się obudziła, a mojego nie ma. Dopiero wyjechali z pracy. Czyli nawet się nie zobaczymy zanim ją wyjde z domu... Kuzwa -powalone to wszystko.mimo mojego nastroju, życzę Wam milego dnia :-*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGabi może za wcześnie na test??? sama nie wiem. nie chce Cię nakręcać, bo wiem jak boli takie rozczarowanie. A jeszcze taki piękny skok dzis miałaś . Sama już nie wiem.. to wszystko jest tak pokręcone.
Któregos dnia w tej poradzie dnia czy jak to tam zwał było na temat płaskich wykresów że może to wina termometra. No ale ja nie mam codziennie takiej samej temp pod pachą jest inna w dzień też. No i tak się zastanawiam czym to jest spowodowane, że drugi cykl mam równy wykres prawie, a wcześniej to były góry i doliny ...gabi544 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula - dziś przeglądałam swoje poprzednie wykresy i zauważyłam, że przed @ zawsze mam taki skok jednodniowy, a za dwa dni przychodzi małpka.. No trudno się mówi...
Paula może zmierz innym termometrem i porównaj - no nie wiem sama. Mój wykres też jakiś pokręcony jest w tym cyklu. Niech się w końcu zacznie nowy i działamy ze zdwojoną siłą.
Czuję, jakbym miała mieć teraz owulke, bo mnie libido rozszadza od środkaPaulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny