Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Noc z tego niestety. Nie mój czas...
i chyba nigdy nie nadejdzie... Na dodatek się obudziła, a mojego nie ma. Dopiero wyjechali z pracy. Czyli nawet się nie zobaczymy zanim ją wyjde z domu... Kuzwa -powalone to wszystko.mimo mojego nastroju, życzę Wam milego dnia :-*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGabi może za wcześnie na test??? sama nie wiem. nie chce Cię nakręcać, bo wiem jak boli takie rozczarowanie. A jeszcze taki piękny skok dzis miałaś . Sama już nie wiem.. to wszystko jest tak pokręcone.
Któregos dnia w tej poradzie dnia czy jak to tam zwałbyło na temat płaskich wykresów że może to wina termometra. No ale ja nie mam codziennie takiej samej temp pod pachą jest inna w dzień też. No i tak się zastanawiam czym to jest spowodowane, że drugi cykl mam równy wykres prawie, a wcześniej to były góry i doliny ...
gabi544 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula - dziś przeglądałam swoje poprzednie wykresy i zauważyłam, że przed @ zawsze mam taki skok jednodniowy, a za dwa dni przychodzi małpka.. No trudno się mówi...
Paula może zmierz innym termometrem i porównaj - no nie wiem sama. Mój wykres też jakiś pokręcony jest w tym cyklu. Niech się w końcu zacznie nowy i działamy ze zdwojoną siłą.
Czuję, jakbym miała mieć teraz owulke, bo mnie libido rozszadza od środkaPaulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny