X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
Odpowiedz

Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z Gabi mam pakt prawie jak u diabla bo mamy podobne terminy testowania przewaznie wiec teraz nadzieja w Was. Chociaz racja poki nie ma @ jest nadzieja a Gabrysia chyba tez jeszcze nie dostala :p

Kurcze! Dziewczyny dalej tak byc nie moze. Tu ma panowac rodzinna atmosfera. Mowic jak macie na imie i bedzie milej po imieniu sie zwracac. Nesli nie chcecie zeby ktos Was i Wasze historie utozsamil bo nie wszyscy musza wiedziec mozecie podac jakies zmyslone imiona.
    Ja mam na imie Paula, nie Paulina :D zawsze tak w szkole sie przedstawialam :P

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli teraz kiedy testujecie?
    Ja Paulina :) nie Paula :P

Paulette lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe to latwo zapamietam Twoje imie :p
    Ja powinnam testowac na poczatku pazdziernika cos kolo 8 -go. A Gabrysia chyba za dwa dni. Ale ona z reguly ma krotsze cykle wiec pewnie bedzie tez kolo mojej daty.
    No chyba ze udalo im sie za co trzymam mocno kciuki to wtedy juz ma testowac ;)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• cachaarel Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Olga :) u mnie nawet owulacji chyba nie ma :( a laska ode mnie z pracy w 6 miesiącu i dopiero teraz się dowiedziała

Wysłany: 12 września 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem :) trzymam za Was obie kciuki :) ja muszę wytrwać z testowaniem do 21... Nie wiem jak to zrobię, bo korci bardzo :P

f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 12 września 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cachaarel wrote:
    Ja Olga :) u mnie nawet owulacji chyba nie ma :( a laska ode mnie z pracy w 6 miesiącu i dopiero teraz się dowiedziała
    Co?! Jak to możliwe???

f2wl20mmrxkgechr.png
  • cachaarel Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po południu Wam opisze ten przypadek hahaha

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga dobrze ze jeszcze leze bo bym padla. Moja mysl tez jak to mozliwe . Rozne cuda sie dzieja na tym swiecie.

A tam w ogole macie kochane jakies plany na dzis ?

• cachaarel Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odchudzala się i myślała że przez dietę nie ma @ i dopiero 2tyg temu się dowiedziała.
    Mnie jajniki tak bolą że szok. Ciężko mam ustac na nogach a owu dalej brak.

Wysłany: 12 września 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nieźle :) moja przyjaciółka dowiedziała się w trzecim miesiącu, dlatego że najpierw nie miała @ przez odchudzanie a później doszedł wypadek i pobyt w szpitalu pod kroplówkami więc rzadko miewała @, ale trzeci miesiąc to nie szósty :O
    Ja weekend spędzam w pracy :/ niestety... Od trzech dni odczuwam ból w podbrzuszu i mam wzdęcia, nie wiem czy złapałam jakąś infekcję czy co to :/

f2wl20mmrxkgechr.png
  • cachaarel Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a ona miała @ przez 3 miesiące.. to jest dziwne. Hahha mnie boli brzuch jak przy @.

• cachaarel Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabrysiu ja też mam wywalony brzuch jak balon, bolą mnie jajniki, podbrzusze i sikam co chwilę i u mnie to na bank jakaś infekcja

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Kochane :) na początku chcę Was przeprosić, że nie pisałam tyle czasu :) i podziękować za życzenia <3 jesteście kochane..
    Ja weekend spędzam w pracy :/ yhhh.. czekam zbliżającą się wielkimi krokami miesiączkę i nie mogę się doczekać, bo męczy mnie PMS.. brr.. normalnie nerwy mnie noszą od samego rana. Chciałabym w końcu rozpocząć nowy cykl :)
    jeszcze 4 godziny i rozpoczynaM Urlop :D tylko taka zła jestem, bo chciałam skoczyć sobie do drogerii na zakupy a tu wszystko o 15 zamykają :/ a ja wracam godzinę później.
    u nas tak zimno, że dziś założyłam kurtkę zimową i czapkę. :D Mąż się ze mnie śmiał, bo jemu wiecznie gorąco i poszedł w koszulce i spodenkach do pracy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a z tą ciążą to nieźle. Mi mama opwiadała,że jak była ze m,ną w ciąży to miała przez 4 miesiące okres i dopiero tydzień po terminie kolejnego okresu poszła do ginekologa, żeby coś z tym zrobił (ona myślała, że po prostu rozpoczęła jej się menopauza i dlatego ma nieregularną miesiączkę), a ten powiedział żeby zrobiła test ciążowy i przyszła :D opowiadała, że się z nim trochę ścięła, bo myślała, że sobie żartuje z niej . :D zrobiła test, a tu bach! taka niespodzianka... :D
    no ale 4 miesiącew to nie 6 :D

Wysłany: 12 września 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi w ciągu dnia tak rośnie temperatura że powoli zaczynam się martwić :/ dziś mam chyba z 38 stopni, wczoraj też bardzo wysoko...

f2wl20mmrxkgechr.png
  • cachaarel Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wieczorem wczoraj miałam 37,3

Wysłany: 12 września 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja mam tyle nawet już o 11... A macie więcej? Powyżej np 37,5?

f2wl20mmrxkgechr.png
  • cachaarel Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w ciągu dnia też mam tyle. Ale nie sugeruj się ta temperatura, bo w ciągu dnia zawsze jest wysoka

• cachaarel Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uspilam moje jajniki tabletka przeciwbólowa

Wysłany: 12 września 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie to, że się sugeruję tylko jestem ciekawa czy też tak macie :) czy odczuwacie tą wysoką temperaturę... Ja odczuwam i momentami niedobrze mi przez to... Teraz otworzyłam drzwi w lokalu mimo, że jest chłodno :) jajniki bolą, obym nie miała jakiegoś zapalenia... A wizyta dopiero 30 :/

f2wl20mmrxkgechr.png
‹‹ 50 51 52 53 54 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ