Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa z Gabi mam pakt prawie jak u diabla bo mamy podobne terminy testowania przewaznie wiec teraz nadzieja w Was. Chociaz racja poki nie ma @ jest nadzieja a Gabrysia chyba tez jeszcze nie dostala :p
Kurcze! Dziewczyny dalej tak byc nie moze. Tu ma panowac rodzinna atmosfera. Mowic jak macie na imie i bedzie milej po imieniu sie zwracac. Nesli nie chcecie zeby ktos Was i Wasze historie utozsamil bo nie wszyscy musza wiedziec mozecie podac jakies zmyslone imiona.
Ja mam na imie Paula, nie Paulina zawsze tak w szkole sie przedstawialam -
nick nieaktualnyHehe to latwo zapamietam Twoje imie :p
Ja powinnam testowac na poczatku pazdziernika cos kolo 8 -go. A Gabrysia chyba za dwa dni. Ale ona z reguly ma krotsze cykle wiec pewnie bedzie tez kolo mojej daty.
No chyba ze udalo im sie za co trzymam mocno kciuki to wtedy juz ma testowaccinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No nieźle moja przyjaciółka dowiedziała się w trzecim miesiącu, dlatego że najpierw nie miała @ przez odchudzanie a później doszedł wypadek i pobyt w szpitalu pod kroplówkami więc rzadko miewała @, ale trzeci miesiąc to nie szósty
Ja weekend spędzam w pracy niestety... Od trzech dni odczuwam ból w podbrzuszu i mam wzdęcia, nie wiem czy złapałam jakąś infekcję czy co to -
nick nieaktualnyhej Kochane na początku chcę Was przeprosić, że nie pisałam tyle czasu i podziękować za życzenia jesteście kochane..
Ja weekend spędzam w pracy yhhh.. czekam zbliżającą się wielkimi krokami miesiączkę i nie mogę się doczekać, bo męczy mnie PMS.. brr.. normalnie nerwy mnie noszą od samego rana. Chciałabym w końcu rozpocząć nowy cykl
jeszcze 4 godziny i rozpoczynaM Urlop tylko taka zła jestem, bo chciałam skoczyć sobie do drogerii na zakupy a tu wszystko o 15 zamykają a ja wracam godzinę później.
u nas tak zimno, że dziś założyłam kurtkę zimową i czapkę. Mąż się ze mnie śmiał, bo jemu wiecznie gorąco i poszedł w koszulce i spodenkach do pracyPaulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya z tą ciążą to nieźle. Mi mama opwiadała,że jak była ze m,ną w ciąży to miała przez 4 miesiące okres i dopiero tydzień po terminie kolejnego okresu poszła do ginekologa, żeby coś z tym zrobił (ona myślała, że po prostu rozpoczęła jej się menopauza i dlatego ma nieregularną miesiączkę), a ten powiedział żeby zrobiła test ciążowy i przyszła opowiadała, że się z nim trochę ścięła, bo myślała, że sobie żartuje z niej . zrobiła test, a tu bach! taka niespodzianka...
no ale 4 miesiącew to nie 6 -
Nie to, że się sugeruję tylko jestem ciekawa czy też tak macie czy odczuwacie tą wysoką temperaturę... Ja odczuwam i momentami niedobrze mi przez to... Teraz otworzyłam drzwi w lokalu mimo, że jest chłodno jajniki bolą, obym nie miała jakiegoś zapalenia... A wizyta dopiero 30