Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoże nie masz co się sugierować tymi testami. Skoro tak jajniki czujesz powiem Ci, że mnie jajniki to zazwyczaj już po owulce bolą.. Wcześniej nie. No ale każda z nas jest inna i każda przez wszystko inaczej przechodzi.
Paulina, ja też mam wysokie temp w ciągu dnia, ale to normalne. Ale ja jakoś tej temp nie odczuwam i nie czuję z tego żadnego dyskomfortu więc nie wiem co Ci kochana doradzić...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 15:31
-
Paulette wrote:może nie masz co się sugierować tymi testami. Skoro tak jajniki czujesz powiem Ci, że mnie jajniki to zazwyczaj już po owulce bolą.. Wcześniej nie. No ale każda z nas jest inna i każda przez wszystko inaczej przechodzi.
Paulina, ja też mam wysokie temp w ciągu dnia, ale to normalne. Ale ja jakoś tej temp nie odczuwam i nie czuję z tego żadnego dyskomfortu więc nie wiem co Ci kochana doradzić... -
nick nieaktualnyNo ja tego tez nie ogarniam. Ogladalam kiedys w tv amerykanski program o kobietach mega grube i nie wiedzialy w ogole ze sa w ciazy i nagle rodza niczego nie swiadome. Ale mowie one byly grube a tu dziewczyna na diecie to pewnie szczupla ... Nie potrafie tego ogarnac.
-
My właśnie wróciliśmy do domu. U mnie dalej czarna dziura. Testy owu coraz jaśniejsze a jajniki trochę bolą, pełny pęcherz cały czas. Szyjka nisko i to bardzo. Przypuszczam, że szykuje się na @ więc cinnamon cookie w Tobie nasza nadzieja
Edit: od 2 dni mam dużo gęstego białego rozciągliwego śluzu. Tyle z objawów przed @.
Co u Was dziewczyny? :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 20:51
-
Nie czuj presji, po prostu Ci dopingujemy jak możemy haha :*
U mnie nadzieja już umarła. Szyjka dziś powędrowała do góry- nie wiem dlaczego. Wczoraj wieczorem to była tak nisko, że myślałam że wypadnie hahaha. Śluz się nie zmienia, jest go dużo taki mleczny, rozciągliwy i cały czas mam mokro, aż normalnie dyskomfort czuję... :<
Tymczasem idę dalej pisać charakterystykę wychowanka i konspekt pracy pedagoga.
Odczuwam dziś okropny niepokój. Mam nadzieję, że nic się nie stanie
-
nick nieaktualny