Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaula mi to obojętne aby zdrowo się urodziło dla dziewczynek jest większy wybór ubranek i oszaleć można i tego najbardziej się boje mdłości odpukać nie mam skończyły się chociaż i tak aż tak bardzo uciążliwych nie miałam jak czytałam u innych kobiet trochę mnie wypukliło no i trochę mi się przytyło ale koleżanki na mnie z pod byka patrzą i raczej śmieją się ze mnie, że przytyłam bo jem za dużo i niech tak będzie oficjalnie jeszcze nie rozgłaszamy tego wie tylko najbliższa rodzina reszta dowie się jak będzie dobrze już widać
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywczoraj mój mężczyzna przeszedł samego siebie leżałam i co chwilę stenkałam jak mi nie dobrze i w ogóle. A moje kochanie do mnie z tekstem że w ciąży jestem. A ja parsknęłam i mówię mu że na ginekologa to on się nie nadaje jak mogę być w ciąży po okresie i przed owulacją ?? takie cuda to nie u mnie
-
a mam jeszcze takie jedno pytanie .
a długo brałaś antykoncepcję ?
-
Haha no z nimi to tak jest. Ja np mam często mdłości od leków i wszyscy myślą że to ciąża a tu dupa ciąży nie ma. Albo np ja uwielbiam dziwnie jeść kwaśne i słone a za chwilę czekolada albo ciastko albo wszystko na raz. Ostatnio wam nawet pisałam o pikantnych krakersach z Nutellą haha. Albo potrafię zjeść cały słoik ogórków kiszonych albo śledzie ze śmietaną i co ? Ciąża ale spożywcza cholera jasna.. rozpoznam ja nawet bez testu. Haha
-
nick nieaktualnykochana mam tak samo niestety nie potrafię tego zmienić wiecznie jestem głodna hehe mimo, że długo w ciąży nie byłam, ale całymi dniami śniadanie, obiad, kolacje, przekąski itd to dla mnie mogły być zupy. Takie miałam na nie parcie, że szok. Co ja zbytnio bardziej za mięsem jestem niż za zupą ahh te hormony . nie mogę się doczekać kiedy znowu będą tak u mnie szaleć tylko teraz na pelne 9 miesięcy a nie tygodni
-
Ja zupy mogę jeść cały czas uwielbiam po prostu od mięsa mnie odrzuciło ostatnimi czasy i nie tęsknię za nim haha ale kapustka kiszona albo ogórek.. mniam a najbardziej mam ochotę na kapuśniak z ziemniakami ojaaaaa cionza spożywcza tak piękna!!