Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahah dobra jesteś no zaginęły trochę dziewczyny, Gabi szczególnie
Mnie raz boli bardziej raz mniej... W tej chwili dosyć słabo ale wczoraj wieczorem to już myślałam że za chwilę dostanę @... Jutro testuję, dość niepewności a Ty jak uważasz... Możesz spróbować, co szkodzi -
Cześć laski, po 18 wróciłam z pracy i padłam na mordkę. Teraz leżę i popijam winko- czerwone- dla zdrowotności oczywiście Zmęczenie niesamowite mnie dopadło, jutro muszę jechać kupić sobie coś na pęcherz, bo dziś już mi się nie chciało. Czekam na wyniki egzaminu ale obstawiam, że dupa z tego.
Smutek ogromny ogarnia me serca :< haha
Co u Was? Gabi, Paula? Gdzie Was wcięło, bo ja tu monologi odstawiam i niedługo przyjadą panowie, ubiorą mnie w kaftan samokochający i wywiozą do pokoju bez klamek :<Paulette, gabi544 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pewnie zobaczę negatyw ale cóż będę spokojniejsza. Bóle mam takie jak w 1 dzień @ i do tego takie klucia dziwne. Wczoraj na wieczór po całodziennym bólu czułam takie jakby laskotanie. Dodatkowo spuchla mi pochwa serio. Chciałam zobaczyć położenie szyjki i nie mogłam palca włożyć. No chyba że to wszystko przez @... Przynajmniej na przyszły cykl będę wiedzieć, że takie dolegliwości mam na nadchodzącą amerykanke haha
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki ♥ nie było mnie tydzień, ale zagladalam tu i czytalam Was wszystkie Milo mi, że o mnie pamietacie wracamy do domu z mężem, jeszcze 250 km przed nami. Jesteśmy w drodze od 8 rano. Brat z żoną i córka wyjechali wczoraj rano, a ja do niej tak się pzywiazalam że jak odjechali to się poryczalam jak mały dzieciak.. A jak wyjeżdżali to wolała przez ookno : Ciocia Gabi mieszkaj ze mną.
Ajjj... Dobrze, że jeszcze jutro ją zobacze.
Dziś cudem uniknelismy wypadku na autostradzie, bo baran ciężarówka nie popatrzył w lusterka jak wjeżdżał i zajechał nam drogę... Myslalam, że umrę że strachu.
Cinamon cookie - nie bierz tego pod uwagę. Póki nie ma małpy, jest nadzieja
Nie wiem czemu dziewczęta, ale mam przeczucie, że Wam się udalo.. Intuicja nie ciężarnej
A szczególnie u Ciebie Cachaarel, takie masz objawy dziwne
Kochane napisze później więcej, bo jesteśmy w lesie i Neta gubie do chwilę. ale w miarę możliwości będę Was podczytywac, żeby szybciej mi ta droga minęła.Paulette lubi tę wiadomość