Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paula u mnie nawet testy owulacji nie pokazały więc ciąży tym bardziej nic nie pokaże ale liczę na cynamonke
Do @ nawet nie wiem ile zostało. Dziś 30dc jak dobrze pójdzie to za 7dni powinna się pojawićWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 15:43
-
nick nieaktualnyjayone wrote:a mam jeszcze takie jedno pytanie .
a długo brałaś antykoncepcję ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycześć dziewczyny ja wróciłam z miasta kilka spraw załatwiłam sobie. Dziś na 15.25 do szkoły a najchętniej bym teraz poszła spać, ale niestety praca w domu sama się nie zrobi a szkoda
Paulina - Ogla . Ja nadal w Was wierzę i czekam na Wasze Zielone Finały.!
Alicja masz rację o tym końcu świata sama czytałam na fejsie więc czym mu się tu teraz martwi. Umrę jako stara panna ehhhh nawet ślubu nie zdążyłam wziąćmałe marzenie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
eee no ja nie chce umierać:< chociaż może to najrozsądniejsze co mogłoby mnie spotkać? muszę nad tym pomyśleć hahaha
Paula ja nie widzę u siebie zielonego finału więc posłusznie czekam na @ za 6 dni (oby). Testy owu u mnie cały miesiąc negatywne. Wczoraj tylko bolał mnie brzuch, dzisiaj zresztą też, takie spęcie no i plecy ale to przez to, że źle spałam. Moj M za tydzień robi urodziny, zamówiłam mu tort w kształcie jego samochodu- padnie z wrażenia, sama nie mogę się doczekać -
nick nieaktualny
-
Ojoj ja Cię tule za to :*
Ja właśnie przechodzę polekowe mdłości. Idę spać zaraz, bo mnie te mdłości wykoncza.. A wgl to umylam włosy i rozczesywałam je 20min i tyle ich wyrwalam, że szok.
Idę zdychac dalej do jutra :*Paulette lubi tę wiadomość