Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny życzę owocnych serduszek!
Paula - no to faktycznie przegięcie. kiedy będziesz wiedziała coś więcej?
Kurcze a ja byłam wczoraj u gryzjerki i powiemdziałam, żeby ścięła mi włosy na długość szyi, ale jak zobaczyłam kosmyk długi na podłodze to zaczęłam żałować i powiedziałam, żeby ścięła tylko zniszczone końcówki.. a mąż się śmieje, że doskonale wiedział, że tak będzie, bo ja juz mu tak rok czasu albo i dłużej gadam, że ścinam, a potem i tak wychodzi na to samo
byłam wczoraj w szpitalu u gina na dużurze i powiedział, że ten wynik żświadczy o odbytej owulacji.
A dziś miałam taką ochotę zatestować - ale się powstrzymałam
kurcze dziewczyny, ale mnie drugi dzień pod rząd od rana żołądek boli.. A jak dziś rano śniadanie zjadłam to myślałam, że zaraz polecę do toalety, tak mi było niedobrze. Teraz też mnie mdli, ale nie tak jak wcześniej. Chyba grypa żołądkowa mnie bierze (u nas to cholerstwo się teraz panoszy )Paulette lubi tę wiadomość
-
Może to nie grypa? życzę tego
Ja nie wiem co robić bo mój termometr szwankuje, niby nie powinno się zmieniać w czasie trwania cyklu ale skoro pokazuje mi niską temperaturę, a ja czuję że mam wyższą i sprawdzam innym i faktycznie no to coś z nim się dzieje a mam go dopiero od tego cyklu... Wrrr nie wiem co robić, wkurzam się tylko -
nick nieaktualnycinamon - może zapisuj sobie na wykres te tempki z termometra, którego używasz do końca cyklu, a mierz też tym drugim i zapisuj w notatkach - potem zobaczysz, czy duża była różnica. I od nowego cyklu mierz jak już to innym (no, chyba że nowy cykl będzie za 9 miesięcy to nie musisz w ogóle mierzyć w ciąży ).
-
gabi544 wrote:hej dziewczyny życzę owocnych serduszek!
Paula - no to faktycznie przegięcie. kiedy będziesz wiedziała coś więcej?
Kurcze a ja byłam wczoraj u gryzjerki i powiemdziałam, żeby ścięła mi włosy na długość szyi, ale jak zobaczyłam kosmyk długi na podłodze to zaczęłam żałować i powiedziałam, żeby ścięła tylko zniszczone końcówki.. a mąż się śmieje, że doskonale wiedział, że tak będzie, bo ja juz mu tak rok czasu albo i dłużej gadam, że ścinam, a potem i tak wychodzi na to samo
byłam wczoraj w szpitalu u gina na dużurze i powiedział, że ten wynik żświadczy o odbytej owulacji.
A dziś miałam taką ochotę zatestować - ale się powstrzymałam
kurcze dziewczyny, ale mnie drugi dzień pod rząd od rana żołądek boli.. A jak dziś rano śniadanie zjadłam to myślałam, że zaraz polecę do toalety, tak mi było niedobrze. Teraz też mnie mdli, ale nie tak jak wcześniej. Chyba grypa żołądkowa mnie bierze (u nas to cholerstwo się teraz panoszy )
Co do grypy żołądkowej- paskuda nad paskudami. Nie życzę nikomu a jeżeli to mały bąbel to rzygaj ile wlezie haha
Owulka do mnie przychodzi już od 3 dni i przyjść nie może. Znowu się cykl przedłuży. Za 2h idę nasikać na test owu, jeszcze mam ich parę hahahagabi544 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykochane coś z tymi nudnościami jest na rzeczy mi to nie grozi, ale dziś rano jak jechałam do szkoły to tak mnie mdliło i było mi całą drogę nie dobrze, że myślałam, że się wrócę do domu dobrze, że mam 30 km w jedną stronę to mi przeszło po drodze, ale fatalnie się czułam.
Jak ja się nie mogę doczekać Waszego testowania
Gabi może jednak się udało??? Kiedy testujesz dokładnie? ;> czy czekasz na terminu @ ??gabi544 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula mam zamiar za testować jutro, jeśli znajdę dziś test o czułości 10, bo 25 na pewno mi nie wyjdzie, a tyło takie mam w domu. Czytała że podobno w Tesco są takie testy za 3-4 złote. Może znajdę.. ale nie nastawia się (rozumem, bo serce podpowiada co innego ).
Tak sobie zepsuje od rana dzień swoich urodzin
To super, że nic nie mowila. To dobry znak mam nadzieje, że się utrzyma kierunekPaulette lubi tę wiadomość