Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
gabi544 wrote:wiesz - może Ci się przesunąć @ - albo nie przyjść wcale działajcie !
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycinnamon cookie byłaś na wakacjach. Cały ten pozytywny stres wszystko ma wpływ. Ja zawsze owulacje mam późno, a raz przyszła prawie za chwilę po okresie to dopiero był szok więc działaj ile możesz
Gabi w szkole nawet ok. Trochę znajmości już się zaciśniły, ale nic bliskiego nie wiem czy bede mieć jakąś "przyjaciółkę". Jak już pisałam wcześniej czuję sie tak staro a jeszcze przez te doświadczenie z ciążą to już w ogóle czuję sie 10 lat starsza
Mi się śniło, że byłam poważnie chora. Ale nim zasnęłam płakałam jak dziecko. Bo sobie uświadomiałam nie wiem po co, że nie powinnam np iść słodko spac tylko np tulić mojego dzidziusia do piersi ehh ale powiem Wam, że trochę te wypłakanie mi dało. Ale nadal tęsknie i boli mnie to w sercu. I jeszcze te pragnienie żeby mieć dziecko. To się tak we mnie kumuluje że chyba wybuchnę .cinnamon cookie, gabi544 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Przesunąć się może o max 2 dni tak jak do tej pory... Więc chyba i tak to za późno na owulację? Nie wiem już sama a przyjść przyjdzie bo te niskie temperatury o tym świadczą
1 owulacja 21 dc
2 owu. 30 dc
3.owu. 15 dc
4. owu. 20 dc
no i teraz zobaczymy kiedy wystąpicinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula - ją też przez swoje przejścia czuje się o wiele poważniej, niż kiedyś... Nawet myślenie mam juz całkiem inne.. Tule Cię Kochana :-* płacz, płacz jeśli chcesz.. To naprawdę pomaga -ja czasem, jak mam parszywy humor, to aż sama myślę o tym, żeby gdzieś się zaszyc i wyplakac, bo wtedy będzie mi lżej i od razu inaczej widzę świat. :-*
Cinamon cookie - jeszcze nic straconego
A ja dziewczyny dziś podjelam m decyzję, że scinam włosy. Z jednej strony troche szkoda,bo chodowalam je 5 lat ponad i mam długości jakiess 6 cm od pasa teraz -i szczerze zbierałam się do tej decyzji jakieś pół roku, ale zawsze mi było ich zal, ale znowu są trochę zniszczone, choc malowalam raz w życiu, ale je trochę zaniedbalam... Suche.. Dlateg o chce ściąć i zacząć o nie dbać a poza tym czuje, że muszę coś w sobie zmienić
I teraz mam do Was pytanko Kochane moje -znacie może jakieś dobre suplementy na włosy? Podobno skrzyp polny jest dobry, ale może możecie polecić coś, co ma w składzie jeszcze jakieś dodatkowe składniki?Paulette lubi tę wiadomość
-
Pokrzywa fajnie działa na włosy i cerę. Dodatkowo i przede wszystkim oczyszcza organizm z toksyn Ja piję taką w saszetkach jak herbatka ale podobno lepiej działa sok z pokrzywy co rozcięcza się w wodzie. Tylko niesmaczny..
gabi544 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Raz, dwa? Różnie ale co do włosów to ja nie jestem najlepszym przykładem, bo mam farbowane i mi wypadają- od tarczycy ale fryzjerka mi powiedziała, że są zdrowe więc chyba ok ale ja nie susze i nie prostuje tylko od wielkiego dzwonu. Sama też rozjasnialam włosy więc wiesz haha