Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc cinnamon cookie, testy nie wiem czy wyszły, bo ciemne kreski są ale nie tak jak kontrolna więc stosując się do instrukcji- negatywne.
Ostatni owu była w 23dc więc jeszcze czekam Jak na urlopie? U mnie leje, właśnie wchodzę do pracy..
Pozdrawiam dziewczyny :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie trzymajcie kciuków bo tylko Wam zbieleją a naprawdę nie ma po co... Temperatura w dole więc nic z tego trudno.. Byle do @, jestem już zapisana do bardzo dobrego gina na 30 i zobaczymy co tam się u mnie dzieje... Może w ogóle owulacji nie było
Na urlopie super, już się kończy powoli, pogoda trochę zmarniała, ale w te upały też żyć się nie dało, więc z dwojga złego lepiej niech pokropi deszcz niż ma kropić ze mnie całej -
nick nieaktualny
-
Mnie już jajniki i macica bolą więc nie ma żartów. Owu powinna być za Max 5dni .
Cinnamon cookie dobrze, że znalazłaś dobrego gina bo to podstawa. Ja też mam super gina i super endo więc się nie martwię na razie. Chociaż chciałabym aby to był szczęśliwy cykl, bo walczymy na całego -
Cinnamon cookie a powiedz mi Ty chorujesz na coś/masz coś zdiagnozowane? Bo kurczę może po prostu nie możecie się wstrzelic w termin albo coś bo ja np choruje i dlatego mam problem z zaciążeniem.
Mam nadzieję, że nic Ci lekarz nie zdiagnozuje i wyslesz mi wiruski za miesiąc, bo Gabi i Paulette to pewnie zaraz zaciążą :* -
Właśnie nie mam nic zdiagnozowanego... Jedyne moje obawy to to, że ponad 5 lat brałam anty, odstawiłam w tamtym roku w lipcu i nie wiem czy mi się cokolwiek odblokowało... Czy w ogóle mam owulacje.. Nowy gin powiedział mi, że te tabletki które brałam można brać max 6 miesięcy, a ja brałam tyle lat więc nie wiem co tam się dzieje... Dlatego nie mogę się doczekać tej wizyty, kiedy w końcu dowiem się coś więcej..
-
Cyprest.. Wcześniej co ginekolog to inne, Yasmin, Yasminelle, kiedyś nawet Diane po których przytyłam ponad 10kg ale najdłużej właśnie Cyprest... Brałam głównie na trądzik.. Oczywiście po ok 7 miesiącach od odstawienia miałam taki wysyp, że poezja ale głównie na plecach i dekolcie a nie na twarzy... Nigdy więcej tego gówna
-
Nie wiem jak to było. Trafiłam do gin bo nie miałam rok okresu. Stwierdziła policystyczne jajniki. Za du kasy brała więc zmieniłam i teraz ten gin mi powiedział, że nie mam pcos więc nie wiem. Powiedział, że wszystko dla niego jest ok. Owu jest, @ jest, jajniki ok, Endo też wiec nie wiem haha
-
Brak @ spowodowany był prawdopodobnie wysokim tsh i prolaktyna. Nigdy wcześniej ani później tak nie mialam. Dostałam na to lutke i anty właśnie. Teraz cykle różne ale owu jest i @ też. Ten gin co do niego teraz chodzę jest spoko. Same pozytywne opinie i widać, że z powołaniem. Wiadomo- co człowiek to inna opinia. Moja teściowa chodzi też do bardzo dobrego gina i też myślałam, żeby iść do niego na konsultacje, bo do niego babki z całej malopolski przyjeżdżają ale sama już nie wiem.