Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoja biedna Gabi przykro mi kochana :* pamiętaj masz nas i zawsze możesz nam się wygadać.. chociaż tak jak pisałam w Twoim pamiętniku ja też tego wszystkiego nie ogarniam.
nie wiem co im siedzi w tych głowach. moim zdaniem to brak im edukacji seksualnej. Bo oni myślą, że skoro oni mogą cały miesiąc to kobieta też.gabi544 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzięki Wam dziewczyny, aż się popłakałam wogóle dzisiaj od rana płaczę. Dołuje mnie to wszystko...
Paula - odzwyczaiłaś się od szkolnej ławki? przez 2 miesiące a jak ja miałabym iść teraz do szkoły to dopiero byłaby katorga - po 2 latach przerwy
a tak na serio to współczuję - nie wiem jak Ty, ale ja zawsze wolałam iść na rano i wysiedzieć np. do 15, potem mieć wolne, niż na popołudnie. Co z tego że miałam raNO wolne, skoro i tak co chwilę zerkałam na zegarek, żeby się nie spóźnic i cały dzień rozwalony.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygabi544 wrote:dzięki Wam dziewczyny, aż się popłakałam wogóle dzisiaj od rana płaczę. Dołuje mnie to wszystko...
Paula - odzwyczaiłaś się od szkolnej ławki? przez 2 miesiące a jak ja miałabym iść teraz do szkoły to dopiero byłaby katorga - po 2 latach przerwy
a tak na serio to współczuję - nie wiem jak Ty, ale ja zawsze wolałam iść na rano i wysiedzieć np. do 15, potem mieć wolne, niż na popołudnie. Co z tego że miałam raNO wolne, skoro i tak co chwilę zerkałam na zegarek, żeby się nie spóźnic i cały dzień rozwalony..
ja bym wolała na 7 jeździć tak jak piszesz, bo dla mnie tez kazdy dzien bedzie rozwalony, no ale planu wybrac sobie nie mogegabi544 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycachaarel wrote:Ostatnio nawet w 18dc nie miałam tak wyraźnej kreski o lekarz mowil, że pozna owu w 23dc. No to gdzie tam 14 a 23dc. Masakra. Nie wiem kiedy lutke zacząć brać.
-
nick nieaktualnyPaulette wrote:no powiedzmy ze tylek mi odpoczął od niej
ja bym wolała na 7 jeździć tak jak piszesz, bo dla mnie tez kazdy dzien bedzie rozwalony, no ale planu wybrac sobie nie moge
Jak wrócisz, daj znać, jak pierwszy dzień w szkole -
Gabi, mi lekarz kazał się nie sugerować testami ale też nie kazał mi przychodzić na monitoring. Dziwne to wszystko, bo dał mi lutke od 16dc a wiedział że Ostatnio miałam owu w 23dc. Czekam jeszcze cierpliwie. Mam teraz sporo wolnego i owu na karku, bo libido podskoczylo o 100%, a podobno urlopy sprzyjają poczęciu
gabi544 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jeszcze w szkole. Mam godzinne okienko. Porazka. Dziewczyny to kazda sobie prawie. Zero jakiegos zgrania. Do tego wszystkie sa swiezo po liceum. Czuje sie jak stara dupa przy nich mam nadzieje ze to tylko pierwsze moje odczucia takie sa a pozniej juz bedzie ok. Jest jedna kobitka troche starsza ale ona tez ma swoj swiat i swoje kredki.
Dzis tylko do 13.35 ale jutro do 20.25 to nie wiem jak ja wysiedze