Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGratuluje Ala córeczki. Dziewczyny dziś od mojejj siostrzenicy, która też mieszka u mojej mamy, dała znać mi, że ciąża nie jest zagrożona, tylko ona krwawila, bo kamienie zaczęły się przemieszczać. Z dzieckiem wszystko ok, ale bratowa ma przekichane. Boli ją bardzo, lekow nie dają żadnych przeciwbólowych że względu na ciążę, a nic też ie zrobią żadnego zabiegu, tylko musi czekać na poród. Tyle dobrego.
Paulette, małe marzenie lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny co u Was ?
Właśnie powtarzam materiał do egzaminu i jadę. Mam nadzieję, że już ostatni raz haha.
Zazdroszczę Wam już kolejnego cyklu. Ja dalej tkwie w poprzednim. Dziś 38dc i nic, chyba sobie zaaplikuje luteine na wywołanie. Trzymajcie kciuki za egzamin :* -
nick nieaktualnyGabi najważniejsze, że z dzieckiem wszystko dobrze a bratowa no cóż nie chce być wredna, ale tak jak sie zachowywała to sobie sama na to zapracowała.
Dzień dobry :* u mnie nawet ok, ale nic mi się nie chce jak zawsze po owulacji bez wykresu po swoim lenistwie powinnam ją określać a poza tym muszę iść się ogarniać, bo mam kilka spraw do załatwienia przed szkołą no i muszę jakoś namówić szybko tego swojego, żeby jechać do urzędu, bo on obrączki zamówił i zadowolony ehh faceci
Kochana trzymam kciuki za egzamin :*gabi544 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczerze? Nie wiem kiedy była owu. Przypuszczam, że między 20-26dc. Ostatnio faza lutealna trwała 13dni i przed ostatnio tez. Miałam dość silne bóle w podbrzuszu w pt i sobote. Takie klocia, skurcze, laskotania? To był 32,33dc. Ostatnio miałam cykl 37dniowy. Test robiłam w niedzielę 34dc. Według kalendarza w sobotę mogło dojść do zagniezdzenie ale nie wiem czy owu była więc nie wiem o co chodzi. W poprzednim cyklu owulacje miałam w 23dc. Mogła się przesunąć aż o 10-11 dni? Bo może te bóle to była owulacja ale śluz już miałam wtedy na 100% niepłodny.
-
nick nieaktualnyJa raz tak mialam ze jeden moj cykl byl mega dlugi ponad 40 dni chyba. Nie pamietam juz dokladnie, ale nastepny cykl byl o tyle krotszy co ten wczesniejszy sie wydluzyl. Podobno to naturalne bo bo caly nasz ten cykl musi byc wyrownany. Moze u Ciebie tez to ma jakis z tym zwiazek. Albo zaczelas sie starac myslisz o tym i organizm wariuje... Sama nie wiem czemu tak masz..
-
nick nieaktualnyHej Kobiety. caxhaarel- gratuluje egzaminu
Testujesz dziś? Kurcze podziwiam za cierpliwość i wytrwałość
Dziewczyny, szok! Pierwszy raz od niepamiętnych czasów widzę u siebie śluz płodny nie ma go zbyt wiele, z dodatkiem tego kremowego, ale jednak! Kurcze, nie wiem, czy to przez wiesiolka, czy olej lniany, ale jestem taka happy !
Teraz dzialamy, bo dziś zaczęły mi się płodne, a po owu zaczynam wcinac ananasa:-D kurde, musi się udać tymczasem, uciekam śykowac się do pracy;-) odezwe się później...Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny