Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
Odpowiedz

Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette

Oceń ten wątek:
  • cachaarel Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testowalam ale ale tylko dlatego, że mój ma jutro urodziny i nie wiedziałam czy mogę pić ale mogę. W przyszłym miesiącu idę do innego gina. Zobaczymy co mi powie, bo ja mam już dość :)
    Gabi trzymam kciuki :* <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 07:45

• aiszza1 Koleżanka

Wysłany: 25 września 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- handel lekami.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 25 września 2015, 17:45

gabi544 lubi tę wiadomość

aiszza1
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cachaarel wrote:
    Testowalam ale ale tylko dlatego, że mój ma jutro urodziny i nie wiedziałam czy mogę pić ale mogę. W przyszłym miesiącu idę do innego gina. Zobaczymy co mi powie, bo ja mam już dość :)
    Gabi trzymam kciuki :* <3
    ehh szkoda kochana :/ a tak ładnie się zapowidało. faktycznie musisz zmienić gina niech wyjaśni tą podejrzaną zmianę w Twoich cyklach czym to jest dokładnie spowodowane.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cachaarel -szkoda. Faktycznie zmien gina, poszukania jakiegoś dobrego i nieć Cię przebada wzdłuż i wszerz. Ajjj..
    Jak tam dziewuszki dzionek mija? :-) u nas szaro, buro i pomuro. Malzonek przyjechał do rodziców zrobić jakieś komputery znowus, a ja siedze i się nudze, jak on grzebie w płytach głównych. Moje libido na najwyższym poziomie, owulka bardzo blisko, bo już czuje dziś jajnik. Dziś ostatni dzień wiesiolka, od jutra zaczynam ananaska... ;-) teraz to się musi udać :-) uciekam do meza, może go w koncu go wyciagne do domu :-D

Paulette lubi tę wiadomość

• cachaarel Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny:)
    Też myślałam że będzie coś z tego ale lipa. @ dalej nie przyszła.
    Gabi trzymam kciuki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana jak mija dzionek? Kurde ją już mam nerwy na lubego. Mielismy przyjechać na chwilę i wracać zaraz do domu, a nie dość że siedzimy tutaj już u teściów pół dniia, to jeszcze tenwzial auto i gdzieś pojechał, a mniej zostawił sama w domu u teściów (tesciowa w pracy). Już godzinę go niie ma :-( już czuje, że będzie dzisiaj klotnia bo tak się nie robi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane :* ja dziś cały dzień sprzątałam, myłam okna, robiłam pranie. wyczyścilam drzwi w piecu napaliłam :D
    a teraz się nudzę, bo mój kochany siedzi w garażu i dłubie przy skuterze jakiegoś chłopaka. a ja zamulam.

• cachaarel Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula- my dziewczyny mechaników <3
    My imprezujemy, byłam na grzybach, gotowalam, sprzatalam i też palilam w piecu, a tak to bez zmian niestety :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tutaj cisza :-)
    Jak mija, a właściwie minął Wam dzień dziewczynki?:-)
    Ja zroblam obiadek, a potem z lubym oddawalismy się włoskiemu lenistwu ;-) no a teraz idziemy na spacerek :-) a co u Was?

• cachaarel Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny :)
    Zaczynam dzień w pracy i już mi się nie chce. Wczoraj cały dzień odpoczywalismy po imprezie, na wieczór pyszna kolacyjka- dorsz w folii z masełkiem czosnkowym i suroweczka z rzodkiewki, pomidora i szczypiorku mniam a potem spanko. Dziś mam 42dc, @ nie ma, cycki bolą jak nie wiem co, podbrzusze też daje o sobie znać i cały czas ten biały śluz. Czekam jeszcze parę dni i idę do gina, bo sama nie wiem o co chodzi..

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cachaarel - kurcze całe emocje :-) tak bym chciała, zebyto Fasolka się ukrywała jednak u Ciebie :-)
    Jak tylko przeczytała Twoj opis kolacyjki, to zrobiło mi się niedobrze. W ogóle od rana mdłości i zawroty głowy. W pracy wzielam wolne, bo nie dalavym rady usiedziec. Masakra :-\ grypa żołądkowa panuje u nas :-( a miałam takie ambithe plany, żeby wysprzatac wszystkie szafki, ale się nie Da.

• cachaarel Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojeeej grypa zoladkowa to najgorsze co może być :( ściskam Cię mocno i zdrowiej szybciutko :*
    Wiesz gdyby to była fasolka to test może by chociaż cień pokazał, a tak ? Nic. Pustka..

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję, że u Ciebie to nic poważnego.
    Już troszkę mi przeszło po gorzkiej herbacie:-) mogę wstać i powoli coś robic. Ale głową daleej boli, nie chce brać zasdnch lekow, ale jak ie przejdzie do godziny to wezme paracetamol. Dobrze, że chociaż jest dozwolony w ciąży.. Choć wiadomo, że lepiej nie brać nic...

• cachaarel Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obawiam się, że to policystyczne jajniki i, że ten gin nic nie widział, bo byłam po anty i wszystko było ładne ;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi tule, wracaj do zdrowia :*
    Cachaarel oby było wszystko w porządku. Idź jak najszybciej do innego gina.

kochane wczoraj myślałam, że testament zacznę pisać :P Nigdy więcej nie pije. kaca nie miałam ale mdłości i wymioty ... uuueeeeee nie bede o tym pisac.
    Śmiałam się do swojego, że jestem wiatropylna i mam mdłości nie od % tylko że w ciąży jestem :D
    dziś jeszcze trochę brzuch mnie boli.. ale poza tym okey.
    A co tam u cinnamon cookie ?? się nie odzywa ostatnio. Obraziła się na nas? ;( bo widziałam, że na innych wątkach pisała..

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha Paula różne cuda się zdarzają :-D aa mój znowu jak wczoraj przeczytał, że wiek ciążę liczy się od dnia ostatniej miesiączki to chodzil i od rana mówił, że dzisiaj dojdzie do zapłodnienia, a ja już jestem w 2 tygodniu ciąży i dlatego mam mdłości od rana :-D ahh te chłopy :-D
    No właśnie też się zastanawialam m ostatnio, gdzie ona się podziala. Nawet przeszukiwalam wcześniejsze strony, żeby sprawdzić,czy nic nie pisała, że gdzieś wyjeżdża, a ja to przegapilam, ale niie... Może do nas wróci niedługo :-)

• cachaarel Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Paula ja też po piłam w sobotę nieziemsko :<
    No właśnie miałam się was pytać co z naszą cynamonka, bo zniknęła.
    Ja siedzę w pracy, nudy niesamowite..

• cachaarel Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi u mnie jest to samo haha.
    Cokolwiek mi nie jest to słyszę'jesteś tutaj ciąży'. Nie jestem a chciałabym :<

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie. :-D ja k ją bym chciała, żeby te mdłości były spowodowane ciąża. Chcialabym budzić się co rano i lecec na przywitanie z panem muszlą :-D jak w pierwszej ciąży, meczylam się nieziemsko. Ale jak się cieszylam, jak pierwśzy raz nie zemdlilo tak, że musialam leciec do toalety. Po wszystkim wyszłam z łazienki z wielkim bananem na twarzy,bo wcześniej się artwilam, że nie mam żadnych objawów, a koleżanka się pyta czy wszystko ok, żebym wzięła wolne w pracy (byliśmy w Holandii, na domku 3 pary mieszkaly),nikt nie wiedział, że jestem w ciąży. A ja się zwymiotowalam i chodze szczęśliwa :-D

• cachaarel Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja to mam wszystkie objawy jakie są możliwe tylko dziecka w brzuchu brak haha :<

‹‹ 59 60 61 62 63 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ