Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
-
WIADOMOŚĆ
-
Testowalam ale ale tylko dlatego, że mój ma jutro urodziny i nie wiedziałam czy mogę pić ale mogę. W przyszłym miesiącu idę do innego gina. Zobaczymy co mi powie, bo ja mam już dość
Gabi trzymam kciuki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 07:45
-
nick nieaktualnycachaarel wrote:Testowalam ale ale tylko dlatego, że mój ma jutro urodziny i nie wiedziałam czy mogę pić ale mogę. W przyszłym miesiącu idę do innego gina. Zobaczymy co mi powie, bo ja mam już dość
Gabi trzymam kciuki :* -
nick nieaktualnyCachaarel -szkoda. Faktycznie zmien gina, poszukania jakiegoś dobrego i nieć Cię przebada wzdłuż i wszerz. Ajjj..
Jak tam dziewuszki dzionek mija? u nas szaro, buro i pomuro. Malzonek przyjechał do rodziców zrobić jakieś komputery znowus, a ja siedze i się nudze, jak on grzebie w płytach głównych. Moje libido na najwyższym poziomie, owulka bardzo blisko, bo już czuje dziś jajnik. Dziś ostatni dzień wiesiolka, od jutra zaczynam ananaska... teraz to się musi udać uciekam do meza, może go w koncu go wyciagne do domuPaulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochana jak mija dzionek? Kurde ją już mam nerwy na lubego. Mielismy przyjechać na chwilę i wracać zaraz do domu, a nie dość że siedzimy tutaj już u teściów pół dniia, to jeszcze tenwzial auto i gdzieś pojechał, a mniej zostawił sama w domu u teściów (tesciowa w pracy). Już godzinę go niie ma już czuje, że będzie dzisiaj klotnia bo tak się nie robi.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny
Zaczynam dzień w pracy i już mi się nie chce. Wczoraj cały dzień odpoczywalismy po imprezie, na wieczór pyszna kolacyjka- dorsz w folii z masełkiem czosnkowym i suroweczka z rzodkiewki, pomidora i szczypiorku mniam a potem spanko. Dziś mam 42dc, @ nie ma, cycki bolą jak nie wiem co, podbrzusze też daje o sobie znać i cały czas ten biały śluz. Czekam jeszcze parę dni i idę do gina, bo sama nie wiem o co chodzi.. -
nick nieaktualnyCachaarel - kurcze całe emocje tak bym chciała, zebyto Fasolka się ukrywała jednak u Ciebie
Jak tylko przeczytała Twoj opis kolacyjki, to zrobiło mi się niedobrze. W ogóle od rana mdłości i zawroty głowy. W pracy wzielam wolne, bo nie dalavym rady usiedziec. Masakra grypa żołądkowa panuje u nas a miałam takie ambithe plany, żeby wysprzatac wszystkie szafki, ale się nie Da. -
nick nieaktualnyMam nadzieję, że u Ciebie to nic poważnego.
Już troszkę mi przeszło po gorzkiej herbacie:-) mogę wstać i powoli coś robic. Ale głową daleej boli, nie chce brać zasdnch lekow, ale jak ie przejdzie do godziny to wezme paracetamol. Dobrze, że chociaż jest dozwolony w ciąży.. Choć wiadomo, że lepiej nie brać nic... -
nick nieaktualnyGabi tule, wracaj do zdrowia :*
Cachaarel oby było wszystko w porządku. Idź jak najszybciej do innego gina.
kochane wczoraj myślałam, że testament zacznę pisać Nigdy więcej nie pije. kaca nie miałam ale mdłości i wymioty ... uuueeeeee nie bede o tym pisac.
Śmiałam się do swojego, że jestem wiatropylna i mam mdłości nie od % tylko że w ciąży jestem
dziś jeszcze trochę brzuch mnie boli.. ale poza tym okey.
A co tam u cinnamon cookie ?? się nie odzywa ostatnio. Obraziła się na nas? ;( bo widziałam, że na innych wątkach pisała.. -
nick nieaktualnyHaha Paula różne cuda się zdarzają aa mój znowu jak wczoraj przeczytał, że wiek ciążę liczy się od dnia ostatniej miesiączki to chodzil i od rana mówił, że dzisiaj dojdzie do zapłodnienia, a ja już jestem w 2 tygodniu ciąży i dlatego mam mdłości od rana ahh te chłopy
No właśnie też się zastanawialam m ostatnio, gdzie ona się podziala. Nawet przeszukiwalam wcześniejsze strony, żeby sprawdzić,czy nic nie pisała, że gdzieś wyjeżdża, a ja to przegapilam, ale niie... Może do nas wróci niedługoPaulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDokładnie. ja k ją bym chciała, żeby te mdłości były spowodowane ciąża. Chcialabym budzić się co rano i lecec na przywitanie z panem muszlą jak w pierwszej ciąży, meczylam się nieziemsko. Ale jak się cieszylam, jak pierwśzy raz nie zemdlilo tak, że musialam leciec do toalety. Po wszystkim wyszłam z łazienki z wielkim bananem na twarzy,bo wcześniej się artwilam, że nie mam żadnych objawów, a koleżanka się pyta czy wszystko ok, żebym wzięła wolne w pracy (byliśmy w Holandii, na domku 3 pary mieszkaly),nikt nie wiedział, że jestem w ciąży. A ja się zwymiotowalam i chodze szczęśliwa
Paulette lubi tę wiadomość