Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMIałam odpowiadać na Twój pos Karola, ale widzę, że już cachaarel napisała w zasadzie wszystko, co ja miałam wklepać, więc nie będę powtarzać
Cachaarel - Paula dobrze mówi, idź lepiej na betę. Koszt ok. 30 złotych, a po takim czasie będziesz miała już raczej pewny wynik
aLE mi smutnoo..cachaarel lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczyli jest szansa na to że wtedy mogłam zajść w ciążę ? wiem ze częste siusianie to nie objaw ciąży za wcześnie ale dziwi mnie że wsżedzie piszą że ten ciągnacy sluz i bolące piersi i jajniki to objaw owulacji a u mnie było osobno najpierw ciągnący sluz i wielka ochota na seks a teraz gdzie niby powinnam miec owulacje nie mam ochoty na seks a za to bola jajniki i piersis więc zgłupiałam o co może chodzić ? co do fazy lutealnej tak na prawdę nie wiem bo nie wiem jak to sie sprawdza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynie mów tak ja tez tak mówiłam 6 lat starań leczenie zabieg stratamaluszka a 8 miesiecy później zasząłm w ciąże nawet nie wiem jak i kiedy to sie stało niemiałam żadnych objawów dni płodnych ni nic mnie nie bolało na miesiączkę ani piersi ani brzuch a okres miałam ledwie 3 dni i to było raczej plamienia niz krwawienie dziś mam 3 letnia córkę ale marzymy o 2 dzieciaczku
-
nick nieaktualnywitam Cię Karola trzymam kciuki, żeby się udało
Gabi nie smutaj, wiesz, że masz nas a my jesteśmy wszystkie w tym samym "bagnie". Więc nie pchaj się pod ten sam muł tylko w końcu niech któraś da dobry przykład jak to się robi
cachaarel czekamy. może to jednak nie @ ?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej kochane dziewuszki. dzieki za slowa pocieszenia, ale tym razem to chyba wpadlam w to bagno po uszy kazda ciezarna, matka z wozzkiem przypomina mi o mojej beznadziejnej sytuacji (bo jest beznadziejna i inaczej tego okreslic nie moge ). Wiem, ze trzeba walczyc, wiem, ze niektore staraja sie dluzej, i wiem, ze truje Wam ciagle o tym samym (za co przepraszam), ale moja cierpliwosc powoli sie konczy i nie wiem, jak dlugo bede jeszcze umiala zyc w takim "zawieszeniu", bo takie zycie to raczej wegetacja
-
nick nieaktualnyGabi nie przepraszaj bo nie masz za co :* od tego właśnie tu jesteśmy, żeby sobie wzajemnie marudzić i narzekać. Jedynie czym ja potrafię się pocieszyć to jest myśl o naszym wieku, że mamy dopiero po 21 lat a nie np po 31 czy 41 . Wiem, że kiedyś nam się uda. Tylko ciężko jest sprecyzować ten czas...
Cachaarel no szkoda w takim razie może następny cykl będzie łaskawszy i tak jak pisała Alicja udaj się po okresie do gina żeby zerknął co tam się u Ciebie dzieje, że masz takie długie cykle. I uważaj w nowym cyklu, bo może Ci się nagle skrócić. Ja tak miałam, że miałam mega długi a później o tyle dni o ile mi się wydłużył później mi się skrócił. I miałam wcześniej owulkę wcześniej @ .gabi544 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykurczę mam taki problem intymny. podczas owulki miałam śluz wyrazisty kilka dni też. zresztą w ogóle w tym cyklu to śluz aż wylewał się ze mnie. Później po owulce miałam ze 3 dni przerwy i znów też uciążliwy śluz. Że wkładek nie nadążam zmieniać. Śluz jest w kolorze takim kremowym. Nie wiem co o nim myśleć? Jak myślićie może to być na jakimś podłożu bakteryjnym??
-
nick nieaktualnyaaaa kochane bym prawie zapomniała
witam się w II trymestrze ciąży dziś :*
i cały czas czekam na Was :***
Paula tak patrzę na Twój wykres (chociaż się nie znam) ake jak bys miala owulke później w tym 25 dc czy jakos tak to jest nadzieja na bobo bo widziałam serduchocachaarel lubi tę wiadomość