X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
Odpowiedz

Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MIałam odpowiadać na Twój pos Karola, ale widzę, że już cachaarel napisała w zasadzie wszystko, co ja miałam wklepać, więc nie będę powtarzać :)

Cachaarel - Paula dobrze mówi, idź lepiej na betę. Koszt ok. 30 złotych, a po takim czasie będziesz miała już raczej pewny wynik :)

aLE mi smutnoo.. :(

cachaarel lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli jest szansa na to że wtedy mogłam zajść w ciążę ? wiem ze częste siusianie to nie objaw ciąży za wcześnie ale dziwi mnie że wsżedzie piszą że ten ciągnacy sluz i bolące piersi i jajniki to objaw owulacji a u mnie było osobno najpierw ciągnący sluz i wielka ochota na seks a teraz gdzie niby powinnam miec owulacje nie mam ochoty na seks a za to bola jajniki i piersis więc zgłupiałam o co może chodzić ? co do fazy lutealnej tak na prawdę nie wiem bo nie wiem jak to sie sprawdza

• cachaarel Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie przy owu nie bolą piersi. Jajniki też nie muszą boleć :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli jest szansa na ciąże i pewniejsze na dni płdne jest ten ciagnacy śluz tak dobrze rozumiem

• cachaarel Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabrysiu czemu Ci smutno?
    O mnie właśnie znowu boli macica :(

• cachaarel Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak śluz przezroczysty jest w dni płodne. Owulacje wyznacza taki ciągnący się i też przezroczysty. Jak już jest mleczny, kremowy lub lepkie to raczej nieplodny.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję za odpowiedź to teraz czekam na 16 października na @ ale mam nadzieje że jej nie bedzie bardzo bym chciała by jej nie było

• cachaarel Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nie ma @ ale do 39dc ciąży też nie było.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak to mówia nadzieja umiera ostatnia zawsze trzeba miec nadzieję

• cachaarel Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie już umarła haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie mów tak ja tez tak mówiłam 6 lat starań leczenie zabieg stratamaluszka a 8 miesiecy później zasząłm w ciąże nawet nie wiem jak i kiedy to sie stało niemiałam żadnych objawów dni płodnych ni nic mnie nie bolało na miesiączkę ani piersi ani brzuch a okres miałam ledwie 3 dni i to było raczej plamienia niz krwawienie dziś mam 3 letnia córkę ale marzymy o 2 dzieciaczku

• cachaarel Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś śluz podbarwiony na lekko różowo więc jutro @. Nie muszę testować

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam Cię Karola ;) trzymam kciuki, żeby się udało :)

Gabi nie smutaj, wiesz, że masz nas a my jesteśmy wszystkie w tym samym "bagnie". Więc nie pchaj się pod ten sam muł :P tylko w końcu niech któraś da dobry przykład jak to się robi <3

cachaarel czekamy. może to jednak nie @ o.O ??

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cachaarel kochana nawet tak nie mów :/ nie możesz dostać okresu. A w ogóle to musisz się udać do lekarza, bo masz za długie te cykle.

Gabrysiu humor już masz lepszy?? oby tak ;***

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane dziewuszki. dzieki za slowa pocieszenia, ale tym razem to chyba wpadlam w to bagno po uszy :( kazda ciezarna, matka z wozzkiem przypomina mi o mojej beznadziejnej sytuacji (bo jest beznadziejna i inaczej tego okreslic nie moge ). Wiem, ze trzeba walczyc, wiem, ze niektore staraja sie dluzej, i wiem, ze truje Wam ciagle o tym samym (za co przepraszam), ale moja cierpliwosc powoli sie konczy i nie wiem, jak dlugo bede jeszcze umiala zyc w takim "zawieszeniu", bo takie zycie to raczej wegetacja :(

• cachaarel Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha bardziej wierzycie we mnie niż ja sama. Szyjke mam tak nisko jakby miała zaraz wypaść i taka przyklejona do kręgosłupa jakby, że na pewno jutro @.

• cachaarel Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie już plamienie więc brak złudzeń. Rozpoczynamy kolejny cykl.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi nie przepraszaj bo nie masz za co :* od tego właśnie tu jesteśmy, żeby sobie wzajemnie marudzić i narzekać. Jedynie czym ja potrafię się pocieszyć to jest myśl o naszym wieku, że mamy dopiero po 21 lat a nie np po 31 czy 41 . Wiem, że kiedyś nam się uda. Tylko ciężko jest sprecyzować ten czas...

Cachaarel no szkoda w takim razie :/ może następny cykl będzie łaskawszy i tak jak pisała Alicja udaj się po okresie do gina żeby zerknął co tam się u Ciebie dzieje, że masz takie długie cykle. I uważaj w nowym cyklu, bo może Ci się nagle skrócić. Ja tak miałam, że miałam mega długi a później o tyle dni o ile mi się wydłużył później mi się skrócił. I miałam wcześniej owulkę wcześniej @ . :)

gabi544 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurczę mam taki problem intymny. podczas owulki miałam śluz wyrazisty kilka dni też. zresztą w ogóle w tym cyklu to śluz aż wylewał się ze mnie. Później po owulce miałam ze 3 dni przerwy i znów też uciążliwy śluz. Że wkładek nie nadążam zmieniać. Śluz jest w kolorze takim kremowym. Nie wiem co o nim myśleć? Jak myślićie może to być na jakimś podłożu bakteryjnym??

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa kochane bym prawie zapomniała :D
    witam się w II trymestrze ciąży dziś :*

i cały czas czekam na Was :***

Paula tak patrzę na Twój wykres (chociaż się nie znam) ake jak bys miala owulke później w tym 25 dc czy jakos tak to jest nadzieja na bobo :D bo widziałam serducho :D

‹‹ 61 62 63 64 65 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ