Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFajny
Ten w pierwszym rzedzie, pierwszy od praweej, do mojego podobny. Tylko ze moj ma troche wiecej siwych wloskow na skroniach Niby po 40, ale tez niezle ciacho z niego
Tylko jego zdjecia znaslezc nie moge, bo bym sie tez pochwalilaPaulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja zdjęcie przypadkiem znalazłam, bo nawet nie wiedziałam, że on w tym miejscu przyjmuje, bo obok tego ośrodka przejeżdżam za każdym razem jak jeżdzę do babci mojego eM. i tam sa tylko te dwa pierwsze nazwiska i myślałam, że tylko dwóch przyjmuje, bo siostre jak kiedyś zawoziłam to też w inne miejsce. Może dorabia.
Zaczęłam czytać o tej prolaktynie i znalazłam coś takiego:Prolaktyna: czy mieścisz się w normie?
i że ja mam po wyżej 28 czyli: powyżej 25 ng/ml - możesz mieć nieregularne okresy i cykle bezowulacyjne,
http://www.poradnikzdrowie.pl/sprawdz-sie/badania/prolaktyna-normy-kiedy-zbadac-poziom-prolaktyny_33654.html
Nieregularne mam i to strasznie. a tak mnie zastanawia. jeśli program Ovu wyznacza mi owulacje i faktycznie na 14-15 dzień po dostaję okres. To mam owulacje? Czy jest szansa, że może jednak ich nie mam.?
Ale Ty kochana kiedyś miałaś cykl bezowulacyjny jak dobrze pamiętam? I chyba na wykresie też owulacji nie było -
nick nieaktualnyhttps://www.google.pl/search?q=mariusz+pruchniak&client=tablet-android-gigabyte&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAgQ_AUoAWoVChMIr_mAmrawyAIVyrwaCh19Qwyr&biw=962&bih=601#imgrc=EhWQbyks56dN8M%3A
nie wiem, czy to ten link
Oto moj pizdogrzebek tylko na tym zdjeciu taka glupawa mine zrobil -
nick nieaktualnyBoże kochany. sorki że tak dużo pisze, ale teraz to nie wiem co mam powiedzieć. weszłam na cennik tej przychodni co link podałam wcześniej z tymi lekarzami. i jak to: WYŁYŻECZKOWANIE JAMY MACICY 500 (zł)
przecież oni chyba nie robią aborcji? No przecież kobieta jak poroni to trafia do szpitala i tam robią z ubezpieczenia. Chyba, że to dla kobiet, które poroniły a nie mają ubezpieczenia. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochana owszem, poprzedni cykl byl bezowulacyjny, nie wyznaczylo mi owulki. Wiesz, ja na ten program patrze z przymruzeniem oka patrze, bo juz nieraz czulam np. bol jajnika jednego dnia , miala wtedy sluz plodny ,a program wyznaczyl owu np. 2 dni pozniej, bo wtedy byl skok tempki. Ale przeciez skok tempki nie musi byc od razu po owu, tylko nawet do 3 dni.
Dlatego nie diagnozuj sie sama i nie nakrecaj, tylko idz do gina On na pewno Ci wszystko wyjasni. Mozesz sobie tez wydrukowac wykresy i mu pokazac, co o tym sadzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gabi544 wrote:To super nic tylko się cieszyć. No właśnie - im tak łatwo powiedzieć-wyłączyć myślenie o ciąży. Fajnie byłoby, gdyby wystarczyło pstryknąć w głowie guziczek i nie martwisz Się już tym, nie wmawiasz wszystkich chorób i problemów z płodnością
Kochane właśnie przeczytałam o pasku św. Dominika. Słyszała może któraś o tym? Chciałabym napisac do Dominikanek, tylko nie wiem, czy jak my mamy tylko ślub cywilny, czy mi go wyślą? Jak myślicie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo widzisz nie jest tak zle
TO WSZYSTKO DA SIE UREGULOWAC najczesciej bardzo latwo (tabletkami )
Glowa do gory - najwazniejsze, ze masz badania, a pomysl sobie, ze moglas jeszcze pol roku chodzic i nic nie wiedziec - a tak, za pol roku bedziesz juz chodzic, ale z Grochem w sobie
CINamon cookie - ale Wy macie slub Koscielny, tak? Kurde nie wiem, czy pisac, czxy sobie odpuscic -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja ogólnie jestem wierząca i powiedzmy praktykująca. ostatnio jak byłam w Częstochowie to prosiłam oczywiście o stan błogosławiony no i obiecalam sobie, że następnym razem pojadę już z dzieckiem tak w podziękowaniu. A jeżdżę co roku w wakacje z mamą i jej koleżankami busikiem. No i ciekawe czy w nowym roku będę mogła jechać