Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKarola - zrob test. DObrze Olga pisze. TYM bardziej nie wiem, czy test owu moze pokazac ciążę. Po prostu kup ciążowy, będziesz pewniejsza.
Jak tam u Was kobietki? U mnie znoqu szary, ponury dzień. Ale ja mama Dobry humor moze dlatego ze aie w kocu wyspałam, no i w tym tygodniu mam wolne juz od piątku
Kurcze próbuje sie dodzwonić do urzedu, ale nikt nie odbiera
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ja mam pierdalnik w domu, bo jak pisałam mama się teraz wzięła za malowanie więc bałagan w całym domu jest. i jeszcze babcia chce żeby jej malować to w ogóle masakra jakaś .
Ja nie mam co sprzątać na szczęście. Robię właśnie pranie. Muszę jeszcze tylko ziemniaki obrać i racuchów nasmażyć bo za mną chodzą od dłuższego czasu no i jeszcze mam zaległe pranie do poskładania. -
nick nieaktualnyDzień dobry :* nadrobić was graniczy z cudem czytałam Was tak po krótcie i nie wiem. cachaarel co tam z tymi wynikami u Twojego mężczyzny? Bo ja się nie znam na tym Gabi odpoczywaj na wolnym Karolina czasem takie krwawienia pojawiają się w ciąży. Trzymam kciuki. Paula nas też czeka remont. Mamy jedno takie pomieszczenie nie za duże totalnie do remontu miało być w planach tam co innego, ale postanowiliśmy zrobić tam pokój dla dziecka. I tu niespodzianka totalna okazało się, że pod swoim sercem nie noszę dziewczynki tylko chłopca. Kłócę się z małżonem o imię bo jemu podoba się Krzyś a ja chce Mikołaja no i lekarz mi powiedział, że niedługo powinnam zacząć czuć ruchy jakieś dziecka. Oczywiście co mi w brzuchu zaburczy to myślę, że to mały. Oszaleć można. a co tam więcej u Was słychać? :**
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulette wrote:Gabi wytlumacz mi jak dokladnie sie prenumeruje te czasopisma co Ty kupujesz. Bo ja tego nie ogarniam a bym chciala na caly rok chyba.
biorę roczną z dodatkami, i płacę jak i przysyłają pierwszy numer, to wtedy razem z nim przychodzi wypełniony blankiet, idę z nim na pocztę i wpłacam
Tylko, że w tamtym roku była promocja i za roczną z dodatkmi zaplacilam 55 zł, a w tym widzę, że kosztuje 72
Ala - ale jaja. ( dosłownie )
Kurde ale Ci zazdroszczę. zarażaj nas mocniej, kichaj, kaszlej, chyrkaj i wogóle co się da chociaż ja to jestem pewna, że na pewno do końca roku II kresek nie zobaczę. Podejrzewam, że mogę mieć zrosty na jajow0dach przez łyżeczkowanie. Wszystko na to wskazuje, więc czekam tylko do stycznia i zabieg.
-
nick nieaktualnyKochana bo ja znalazłam tu : http://babyonline.pl/oferta-prenumeraty-mamo-to-ja,mamo-to-ja-archiwum-artykul,3011,r1p1.html
i z dodatkiem kosztuje roczna 48 zł. weź zerknij może ja coś podejrzanego znalazłam. No i meila do nich napisałam, ale jeszcze mi nie odpisali.
U Ali to jak z moim chrześniakiem też długo myślałam, że będę miała chrześniaczkę -
nick nieaktualnywitajcie ciązowy wyszedł negatywny ;( no nic po 3 dniach @ się skończyła zobaczymy co sie baedzie działo dalej bo dopiero w piatek powinnam dostac @ a to już po no nic może tak powinno byc teraz zaczynam nowy cykl i z testami owulacynymi bedziemy działać mam nadzieję że sie uda
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGabi odpisali mi meila i faktycznie nic taniej nie mam. tylko tak jak Ty pisałaś. No trudno zamówiłam to zapłacę
tylko nie wiem co mam zrobić, bo jak pisałam do nich to napisałam im swoje dane i adres a oni mi odpisali "(...)Wydawnictwo wystawia faktury VAT za prenumeratę na życzenie Klienta tylko w miesiącu wpłaty. Prosimy o zgłoszenie nam informacji z podaniem pełnych danych niezbędnych do wystawienia faktury jak najszybciej. "
ale ja nie chcę faktury. czyli chyba im nie muszę odpisywać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochana nie odpiauj im jak nie chcesz faktury
A ja w tym mcu dostalam numer listopadowy, bo to zawsze miesiac wczesniej przychodI. Więc Pewnie jeszcze w październiku wyślą
Zamawiasz z dodatkiem cY bez?
Noo niestwty nie ma taniej. trudno. ale bede miec kopalnie wiedzy w domu jak sie oczytam, to mi pedagoga do dziecka nie trzeba bedzie