Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnygabi544 wrote:Kochana napisz wszystko z normami podanymi obok.
Kochana jak dla mnie to ok wygląda, bo porównałam z normami z naszych badań.
Na pocieszenie powiem Ci, że u mojego męża wyszło jedynie 6% prawidłowo zbudowanych ,ale lekarz powiedział, że jest ok, bo te 6% z pół miliarda (około tyle miał mój mąż w ejekulacie), dokładnie to 517,8x 10^6 to jest baaaardzo dużo.
U Ciebie też wygląda, że wszystko ok, bo jednak trochę tych żołnierzy u niego jest. Rozumiem, że te 173,67 to jest x10 do potęgi 6, tak?
ylko nie bardzo wiem, co to est ta agregacja.
Tak to 173.67 to jest x10 do potęgi 6 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulette wrote:wiem, że wszędzie jest inaczej, ale jaki to jest w ogóle koszt?
I na pzyszłość najlepiej robić właśnie badanie nasienia wspomagane komputerowo, żeby było jak najwięcej parametrów zbadanych.
Ilka a w jakiej klinice (przychodni ) badaliście? W centrum leczenia niepłodnośći jakimś czy po prostu jakaś przychodnia, laboratorium miejscowe? -
nick nieaktualnygabi544 wrote:Paula - u nas to badanie komputerowe (takie, jak Ilka ) kosztowało 130 złotych, od razu robiliśmy razem z tym posiew na bakterie, zapłaciliśmy 42, razem wyszło za obydwa badania 172 złote
I na pzyszłość najlepiej robić właśnie badanie nasienia wspomagane komputerowo, żeby było jak najwięcej parametrów zbadanych.
Ilka a w jakiej klinice (przychodni ) badaliście? W centrum leczenia niepłodnośći jakimś czy po prostu jakaś przychodnia, laboratorium miejscowe?
Gabi badanie mąż miał robione tutaj http://www.andrologia-wroclaw.pl/
to jest pracownia andrologiczna jakaś -
nick nieaktualnyIlkaH wrote:Gabi badanie mąż miał robione tutaj http://www.andrologia-wroclaw.pl/
to jest pracownia andrologiczna jakaś -
nick nieaktualnyjak Wam mija wieczóR? Mój jutro ma wolne, ale oczywiście jedzie na serwis kamer. Więc znowu nie będzie go mniej więcej do 16 - 17. A ja znów sama. Ale mam jutro w planach malować pokój zobaczymy, co mi wyjdzie Co - ja nie dam rady ?! haha..
Tylko szukam teraz kolorów i marki farb no i szybkie szkolenie z malowania ścian.
Jutro wrzucę zdjęcia z efektów mojej pracy -
nick nieaktualnymalowanie jest super jestem córką i siostrą malarza uwielbiam malować ale zawsze na to kasy brakuje:( i musisz nam koniecznie pokazać efekty ja teraz jedyne co maluje to aniołki i inne pierdołki z masy solnej które robimy z córcią
gabi544 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane u mnie w Plocku jest ja myslalam ze to tylko gabinet bo czesto obok przejezdzam tam a okozalo sie ze to klinika bezplodnosci. I tam robia podst. badanie kosztuje 100zl a rozrzeszone o te komputerowo cos tam 160zl. W poniedzialek dzwonie i umawiam tego swojego na te komputerowe cos tam
Gabi koniecznie musisz sie pochwalic -
nick nieaktualnyHej Kochane
Paula - spania nie masz? Haha
Ja sie obudzilam ba mierZenie temperatury i zasnąć nie mogę
Pewnie ze dzwoń, zawsze to krok do przodu. I umów sie do Gina, niech zerknie na Twoje wyniki hormonów
Mozesz w sumie od razu w garsc wyniki nasienia, jeśli juz będą. A Twój nie broni sie przed tymi badaniami?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 08:45
-
nick nieaktualnyGabi544 napisałam na wątku badanie nasienia wyniki męża babka pisze że są dobre ale żeby poprawić ruchliwość plemników to podobno można zrobić l karnityną... myślałam że wyniki będą złe, że bezpłodność itp niby nie ma źle ale ok też nie... martwi mnie to że ma tylko 18% plemników o prawidłowej budowie..zobaczymy jak będzie z zajściem w ciąże...
-
nick nieaktualnyKochana to policZ sobie ile to jest 18 % z liczby wszystkich plemniorów wcale nie tak mało. A jesli Cię to niepokoi, to ja bym zrobiła posiew. Bo to moze plemniki uszkadzać ale tylko mowie, co bym Zrobila na Twoim miejscu
Idz do Gina z wynikami, może niech on sie wypowie
Dziewczyny ja dopiero z farbami wróciłam. Mialam kupować w sklepie 100 metrów od nas ale tam nie było takiej jaką chciałam. Więc zapieprzałam 600 metrow do sklepu a potem z 7,5 litra farby w rękach i kuwetą spowrotem do domu. Myslalam ze mi rece odpadną -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny