Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyna razie zaczniemy tą dietę na płodność stosować + l karnitynę oraz wit.c ( w postaci warzyw i owoców) i zobaczymy.. jak nadal nie będzie się udawało to zaczniemy działać.
Lekarka powiedziała mu o tych warzywach i owocach więc na razie się na tym skupimy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 11:04
-
nick nieaktualnyGabi spać nie mogłam bo mój pojechał na giełde jak co sobote i zawsze mam problem zasnąć jak pojedzie
ogólnie na badania jest chętny. Chociaż miał chwilę zwątpienia bo powiedział, że się boi że jak wyjdą mu źle badania to że go zostawię. To go wzięłam popędziłam, żeby głupot nie gadał, bo równie dobrze to on może mnie zostawić, a poza tym się kochamy i przejdziemy jakoś przez to.
Powiem Wam, że bardzo pragnę dziecka, ale coraz bardziej się boję, że będzie coś nie tak, albo ja nie dam rady nie wiem od kilku dni mam takie lęki -
nick nieaktualnyPaulette wiem kochana co czujesz i co czuje twój mąż. Mój mówił tak samo jak miał iść po wyniki w piątek ale okazało się że nie było się czego bać, owszem nie jest idealnie bo trzeba poprawić ruchliwość ale mam nadzieję że będzie dobrze i u was będzie tak samo.
najważniejsze że podniosłaś do na duchu i wie że może na ciebie liczyć. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitajcie kochane u mnie jakos dziwnie nadal rano bola mnie pierci i te jajniki wewtoek jade do położnej i ona zdecyduje czy mam mieć wizyte czy nie trzeba zobaczymy co mi powie może chcociaz przepisze mi CLO iluteine to bym od listopada zaczaeła cykl z CLo bo na wizyte musze czekac do 18 maja
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to faktycznie. My też mamy lekarzy, którzy biorą po 200zl ale mamy też takich którzy biorą po 80zl.. po za tym są też lekarze, którzy na NFZ przyjmują od ręki.
A mnie dziewczyny tak dziś boli krzyż ze masakra. Nie mogę wysiedziec bo tak mnie boli. Zdycham w szkole. Gościu pieprzy jakieś głupoty. Masakra. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki dopiero skończylam porządki w domu po malowaniu. Potem Wam wkleje zdjęcie, jak będę na komputerze. Nawet fajnie. Ala -Przytulam. Jak sytuacja? Mam nadzieję, że lepiej
Karola- to są terminy z kosmosu. Masakra. U mnie są inni lekarz co przyjmą od razu,ale jak jest coś naprawdę poważnego. Mój gin to już nie przyjmuje zapisów na NFZ bo ma pacjentki na pół roku do przodu. Dlatego chodze prywatnie. Bierze 80 złotych za wizytę
Jak mija Wam niedziela? -
nick nieaktualnyu mnie niedziela jakoś minęła ... szybko za szybko..właśnie patrzę na mój wykres temp na ovu i stwierdzam że nic z tego mierzenia nie będzie... 4.30,9.30 a po 3 zmianach będzie pewnie 12.30...to w ogóle chyba niemiarodajne jest...tak samo nie wiem jak z testami owulacyjnymi bo różnie zaczynam i kończę...;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 18:01
-
nick nieaktualny