Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kochane :* ja rano na paznokciach i na 12 do szkoly. Mam okenko jeszcze chwile i do 18:30 w szkole juz mi sie lozeczko marzy. Jeszcze strasznie boli mnie w krzyzu. Testowanie planuje na 9-go chociaz to za wczesnie bo tego dnia to dopiero powinnam dostac okres. Ale znajac mnie i zycie zrobie wczesniej
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Ja planuje nie testować na pewno do dnia spodziewanego okresu, cxyki 6 listopada (jeszcze caaaaly tydzien ), ale pewnie i tak nie wytrzymam. Chocias z drugiej strony nie chce znowu zobaczyć jednej kreski. ;)wiec wszystko wyjdzie w praniu
Dzis rozmawialam z siostra i w poniedziałek, 16 listopadw jade do jej dzieciaków na 3 dni, bo ona z synem idzie do szpitala na badania kontrolne (syn w wieku 3 lat mial wykrytego guza w głowie, jak sie potem okazało byl to nowotwór). Wiec czeka mnie chrzest bojowy - na 3 dni zostane matka czwórki dzieci! Haha. Nie wiem jak dam radę, szczególnie z tą najmlodzą, ktora najwiecej rumoru i hałasu robi ojj bedzie wesoło -
nick nieaktualnydasz radę ja zawsze opiekowałam sie siostrzenicami lub bratanikiem ja test zrobie koło 10 -12 zobaczymy czy @ nie przyjdzie ale dziwnie sie czuje co chwile latam siku boli w krzyzu i plecy wszystko mnie drazni masakra bez powodu wydzieram sie na córke a potem rycze razem z nia do tego uczucie takiego bardzo nadmuchanego brzucha szok
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymi to takie diody pokazały sie na twarzy że ten kto wymyślił fluid i puder powinien dostać nobla. W ogóle w lusterko bez makijażu spojrzeć nie mogę. Nawet mój eM (co nigdy nie robi bo wiem że ten temat mnie drażni) tak dziś rano sam zauważył ile krostek mi się pojawiło. I ten apetyt. ale ja mam tak co każdy cykl
-
nick nieaktualny
-
Ja właśnie z pracy wróciłam. Wymarzlysmy z koleżanką, bo nam okna zmieniali. Syf kiła i mogiła.. Jutro i sobota najgorzej będzie bo wszyscy przed świętem będą szaleć.
Jestem zmęczona, zamarznięta, boli mnie krzyż cycki, brzuch i chce mi się okropnie spać. Ratunku -
nick nieaktualnycachaarel wrote:Ja właśnie z pracy wróciłam. Wymarzlysmy z koleżanką, bo nam okna zmieniali. Syf kiła i mogiła.. Jutro i sobota najgorzej będzie bo wszyscy przed świętem będą szaleć.
Jestem zmęczona, zamarznięta, boli mnie krzyż cycki, brzuch i chce mi się okropnie spać. Ratunku -
nick nieaktualnycachaarel wrote:Zjadłabym arbuza
-
Karola0704 wrote:jaka zachcianka ja wczoraj miałam ochote na sałatke śledziową i kupiłam sobie zjadłam 1 porcję włozyłam 2i juz jej nie dokończyłam bo wylądowała w wc a dziś jak maż jadł resztke to aż mi sie wszystko do góry podnosiło