X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
Odpowiedz

Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette

Oceń ten wątek:
  • cachaarel Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobię dziś rybę po grecku na kolację :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dziś na kolacje robie sałatke z zupek chińskich ;) a dziśkupiłam wątrobe drobiowa bedzie na jutro na obiadek ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja piersi kurczaka z duszonymi warzywami i sosem tabasco :D na obiad (kolacje?)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    te obiady i kolacje masakra to wymyslanie chociaz ja lubie miec wcześniej mniej wiecej ustalone co bedę robić

• Barbarella86 Ekspertka

Wysłany: 30 października 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczęta :) Widzę, że wymyślanie obiadu to nie tylko mnie drażni. Mój mąż nie lubi udek, nic co jest zielone (sałata, brokuły itp) co biale to też nie (kalafior) watróbka? w życiu! kasza? o fuuuuuj! ryby? chetnie ale tylko paluszki rybne :| zupy też nie, bo przecież zawsze jest coś zielonego! zastanawiam się jak on przeżył 9 miesięcy w wojsku! Ja to dopiero mam problem z obiadami, aż mi się odechciewa gotować

9d1f89636fffc3ee6ab44a203dc68eee.png

iv098u693t0qsofz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha barbarella jakbym czytala o moim ślubnym :)
    On to z zup jedynie grochowa i rosół. A jakas pomidorowa czy zurek to sie nawet nie czepi. Ryb tez nie lubi do obiadu, jedynie tuńczyk z puszki, ale to z chlebem. A tak to by mięso ciagle jadl. Salate tez ciezko nakłonić zeby zjadl do obiadu. Gołąbki nie, pierogi nie, uszka nie. ;) a udka i schabowe to by codziennie jadl. Masakra mu gotować ;) myślałam, ze tylko ja mam taki oryginał :-D

• Barbarella86 Ekspertka

Wysłany: 30 października 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój to mięso mielone w każdej postaci, gołąbki owszem, ale tylko sam środek! :) kapusta dla mnie :):) spaghetti to by jadł dziennie :):) a raczej mięso mielone z odrobiną makaronu :) Daj spokój, nazywam go francuskim pieskiem, tego nie tego też nie, to be! z domu pamietam to mój tata jadł wszystko! wyniosłam z domu ze facet to osobnik wszystkożerny! a tu pyk okazuje się, że w kwestii jedzenia to ja robię za faceta! :):) wciśnij mu salceson! pfff za żadne skarby, boczek wędzony ja mogę jeść kilogramami, tlusty czy chudy, gdy sobie kupię i jem tak na bogato bez chlebka hehe to patrzy na mnie jak na wariatkę z miną jakby zaraz miał dostać grypy żołądkowej! No mowię francuski piesek.

9d1f89636fffc3ee6ab44a203dc68eee.png

iv098u693t0qsofz.png
  • cachaarel Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój to aż tak wybredny nie jest ale zupy odpadają bynajmniej wszystkie zabielane śmietaną haha. Za do przekąski uwielbia

• gabryśka Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mój M. lubi wsz. co tradycyjne... i polskie.. ;)
    żadnych nowości... kombinowanych dań i sałatek ;)
    a ja lubię wszystko... ;)

❤ 2008r. - 👧
    ❤2016r.- 👧
    ❤2023r. -👧
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to moj nie lubi tylko kurczaka smazonego jedynie piersi z kurczaka kotlety dewolaje nugetssy i z zielonego ta sałaty nie lubi reszta może być ale jakbym miała nie ograniczony budżet domowy nie miała bym problemu a jak tu wymyslić owiad dla 3 osób za około 5-6 zł tak jak dzisiaj mieliśmy kiełbaske smażoną z cebulką ziemniaki i buraczki na jutro wątróbka ale z chlebem

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój to wszystko prawie by jadl. A obiad bez zupy to nie obiad. Jedynie czego nie lubi to kiełbasy, ale własnej roboty zje. I marudny jest jak np zostanie zupa jeszcze na 3 dzien, a mi szkoda wylać więc się je aż się skończy. Marudzi ale je .

Dziś trochę więcej energii miałam, robię już ostatnie pranie. W domu zgrubsza ogarnęłam. Strasznie mnie bolą plecy. Jedyne co mi się marzy to łóżeczko.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi też sie juz łóżeczko marzy ale musze czekać aż maż do pracy pójdzie .

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój o 4 na giełdę jedzie. myślałam, że chociaż z jedną sobotę sobie odpuści, ale nie musi jechać :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    faceci mój jutro pół dnia bedzie spac a ja z cóeczką bedziemy robić drożdżowe rogaliki mam nadzieję że wyjdą ;) potem male sprzatanie obiadek i wieczorek dla nas :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojj mnie też plecy dzisiaj bolą. :/ ale się naskakałam w pracy... Masakra. Góra - dół. I tak przez cały dzień po drabinie. A jutro jeszcze do pracy, nie ma wolnego. A tak się już nastawiłam na to, że sobie jutro odpocznę, ale nie ma tak dobrze ;)
    Kurcze mojego jeszcze nie ma i minimum godzine jeszcze go nie bedzie. Ale mnie irytuje. Jeździ do 8 do pracy, a pozostali na 9 :/ nawet szef przychodzi godzine pozniej. Żeby jeszcze cos z tego miał to ok, jakaś większą kasę, ale nie! On z tego nie ma nic, a i tak kuźwa jezdzi, nie wiem po co, podlizać się chce czy jak :/ a wraca dalej późno.. :/
    A mi się tak seksu chce, ale co jak on wróci po 9 to ja już pewnie będę spać, bo mi się oczy kleją... Ale zła jestem, sama się nakręciłam teraz tym wpisem :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe mnie też już sie chce ale co zrobic jak mąż po nockach pada jak kawka potem córa już jest w domu jedyny dzień to jutro i niedziela jak córcia pójdzie spać tylko pewnie jak na złosc bedzie siedzieć do 20 a tak to zasypia o 18 ah ta moja córcia

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój jeździ do pracy na 9. Ale rano widzimy się krótko bo on śpi jak najdlużej. A wraca to różnie. Dziś wrócił wcześniej, ale miał co robić na zewnątrz bo ostatnio obcinał gałęzie i trzeba było je uprzątnąć.
    Ale on i tak patrzy na tv a ja w laptopie. Bo już się sprzeczaliśmy. Właśnie o seks. Bo on już by chciał a mi się teraz nie chce .

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wąłsnie my tez mało co sie możemy zgrać jak ja mam ochotę to ona jest zmeczony a jak on chce to ja zasypiam tak to juz jest i jak tu zmajstrować maluszka ? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie nie wiem jak, bo ja zawsze mam ochotę jak go nie ma. dziwny paradoks . haha :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie jesteś sama u mnie jest to samo

Paulette lubi tę wiadomość

‹‹ 94 95 96 97 98 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ