Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnygabi544 wrote:Paula -właśnie przeczytałam. Kurcze super sprawa. Nie slyszalam wcześniej tego określenia ale podoba mi się. mam nadzieje, że nie każą na siebie długo czekać
Kochana to on w koncu chce dziecka, czy nie? Co mówi? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitajcie w ten listopadowy wieczorek jak pomyslę że za 2 miesiące mam wócic do pracy to jestem chora mam nadzieję że to co se ze mną dzieje to rosnaca fasolka ob tak było ale nie nastawiam się u mnie bez zmian sluz biały bola piersi plecy krzyz nawet naczyń nie moge umyć bo tak mnie plecy bola mega zmęczenie rozdraznienie i sennosć dzis spałam do 8 a o 12 znowu poszłam spac mdli mnie coś teraz wrócilismy z małego spacerki a ja znowu spiaca jestem maz kapie córcie ja szykuje kolacje i niuniu do póxniej kochane papa
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. A u mnie szykują sie kolejne problemy zdrowotne. Dzis czuje bol miesiaczkowy, juz dzis czyli 24 dc. Tak jak w zeszlym miesiacu. Tyle tylko, ze w zeszlym miesiacu mialam owulke szybko i bylo rowno 12 dni f. Lutealnej, okres 26 dc. A w tym miesiacu jesli dostane jutro, to bedzie ledwie 8 dni lutealnej, czyli nie ok jak myslicie, czym moze byc spowodowane takie skrocenie?
Ajj.. czemu nie moze byc ok? Mam dosc.
A poza tym wszystko ok. Dziwn zlecial szybko, teraz robie zapiekanki na kolacje i szybko do lozeczka i jakis film na odstresowanie, a od jutra szara rzeczywistosc.
Milego wieczorku Kochane, do jutra -
gabi54, 8 dni fazy lutealnej to rzeczywiscie troszkę za krótko, ale ale może jednak ten okres nie przyjdzie? z tego co czytalam kiedys na różnych forach jeden z objawów ciąży to bol miesiączkowy już tydzień przed okresem :D:D trzymam kciuki jeszcze mocniej!
-
Ja się nie znam na tych fazach szczerze mówiąc.. U mnie 32dc, nawet nie wiem czy i kiedy była owu. Czekam na @, nie wiem kiedy przyjdzie. Bolą mnie cycki, są wielkie, spuchniete i wgl masakra. Co jakiś czas czuje ból w podbrzuszu, miewam lekkie zawroty głowy i jestem senna ale bardzo dużo pracuje i to pewnie dlatego..
Cały dzień praktycznie w łóżku.. -
Co do bólu cycków to ani nie gadaj, ból nie do zniesienia, ale ja tak mam od 3-4 cykli (odkąd zaczęłam obserwować siebie i się starać), że po owulce tak mnie napierniczają, że to mała bania! Fakt, zawsze bolały, ale kilka dni przed okresem, teraz to jest taki ból, że muszę bez stanika chodzić. Zawroty głowy mówisz? no no do tego życzę mdłości, delikatnych wymiotów (no może tylko mdłości, bo wymioty w ciąży to okropieństwo, w swojej rzygałam dalej niż widziałam ) a wszystko niech sprawi, że zobaczysz w tym cyklu II na teście ciążowym