przeszkoda w zajsciu-słabe nasienie, babeczki łączmy sie i wspierajmy!!
-
WIADOMOŚĆ
-
karola_aa wrote:Gratuluję poprawy wyniki są bardzo zadowalające. Az 155mln w 1ml to rewelacyjny wynik
U nas tylko 20:( nie mamy jak zrobić kolejnych badań po kolejnych 3 mcach profertilu bo tu e irlandii to jakaś masakra z tymi badaniami dopiero w grudniu będziemy w Pl. -
Ja jestem taka ciekawa ile tych plemniczków już jest u mojego a tu tyle czekania:/
My poprzednie badania też w Pl. Tutaj kosztują 150eWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 14:43
-
My we wtorek mamy badania .. choc u nas i tak raczej nic nie znajdziemy ale .. zobaczymy moze choc komorki spermatogenez sie pojawia
-
Ania_84 wrote:My we wtorek mamy badania .. choc u nas i tak raczej nic nie znajdziemy ale .. zobaczymy moze choc komorki spermatogenez sie pojawia
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
karola_aa wrote:Ania bądź dobrej myśli wyniki też będa od razu we wtorek, czy dłużej będziecie czekać?
ale hormony musimy powtorzyc jeszcze bo sie walnelam w obliczeniach zamiast 7-8 tydz zrobilam 6-7
a sporo mzoe sie zmienic
stresuje sie bo FSH mezusiowi skoczylo ;/ -
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny dzis odebralam wynik posiewu meza i pisze tam tylko ze wyhodowano pojedyncze gronkowce koagulazoujemne . grzybow nie wyhodowano.tylko tyle. to normalny wynik ? dzieki za odp.
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Mimi86 wrote:hej dziewczyny dzis odebralam wynik posiewu meza i pisze tam tylko ze wyhodowano pojedyncze gronkowce koagulazoujemne .
grzybow nie wyhodowano.tylko tyle. to normalny wynik ? dzieki za odp.
wg mnie mozliwe ze przechodzi jakis stan zapalny .. -
nick nieaktualnymy od dwóch lat staramy się o rodzeństwo u męża jest problem z żołnierzykami są bardzo leniwe co mnie wkurza wystarczy żeby chociaż jeden strzelił i nic mąż łykał witaminy przez 3 m-ce a wyniki masakryczne byliśmy w szoku po przed kuracją miał lepsze wyniki niż po witaminach więc już nie łyka.ja już powoli trace nadzieji
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny jestem tu nowa...niedawno Was znalazłam mam pytanie czy któraś z Was mogłaby polecić dobrego androloga z Łodzi?
-
Magdalena83 wrote:Cześć dziewczyny jestem tu nowa...niedawno Was znalazłam mam pytanie czy któraś z Was mogłaby polecić dobrego androloga z Łodzi?
http://www.andrologia-eaa.umed.lodz.pl/page.php?sort=3&nr=301&lang=pl
Kierownik Poradni: Prof. dr hab. med. Jolanta Słowikowska-Hilczer
Godziny przyjęć pacjentów:
Poniedziałek godz. 13.30 – 18.30
Czwartek godz. 8.30 - 13.30
Adres: 91-425 Łódź, ul. Sterlinga 5
Tel/fax: 42 633-07-05; 42 633 96 30 w. 350 -
niebo wrote:hormony ok a usg nikt nie zalecił...kurcze jestem zdziwiona bo nie słyszałam,żeby robili usg u facetów
USG jader to jedna z podstwowych rzeczy przy zlych parametrach .- główna przyczyna to zylaki powrozka nasiennego ktore wychodza wlasnie dzieki USG
no i przy pogarszakjacych sie wynikach posiew nasienia .
pozatym.. jak sie przedobrzy z wit to wyniki sie pogarszaja .. -
Dziękuję Ani za odpowiedź mój chodzi tam ale do tej drugiej androlog dr Oszukowskiej...za miesiąc ma wizytę drugą już ...i męczy mnie ten czas oczekiwania pomiędzy wizytami i to że tylko androvit kazała mu brać ... dodałam trochę witamin od siebie
-
Magdalena83 wrote:Dziękuję Ani za odpowiedź mój chodzi tam ale do tej drugiej androlog dr Oszukowskiej...za miesiąc ma wizytę drugą już ...i męczy mnie ten czas oczekiwania pomiędzy wizytami i to że tylko androvit kazała mu brać ... dodałam trochę witamin od siebie
-
Ogólnie to staramy się już od 18 miesięcy ...po niecałym roku nieudanych prób poszłam się badać u mnie ok...a od czerwca tego roku wiemy, że P ma słabą armię