przeszkoda w zajsciu-słabe nasienie, babeczki łączmy sie i wspierajmy!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:Mój rzucił w ten sam dzień co odebrał pierwsze wyniki a więc musiał niezłego szoku doznać
-
nick nieaktualnyKoalka wrote:Niby bardzo dużo się pisze i mówi o tym, że palenie papierosów obniża jakość plemników, ale najwidoczniej komu obnizają temu obniżają, albo nie tylko to ma na to wpływ, ponieważ znam sporo Panów, którzy palili conajmniej z paczkę dziennie, a ich partnerki bez najmniejszego problemu zachodziły w ciążę i zdrowiutkie duże bobaski rodziły..
Tak wiem, też takich znam.. tylko nigdy nie wiadomo co u kogo siedzi w środku.. jak facet ma wysoką płodność to fajki mu troszkę obniżą i cóż, nic się stanie... ale myślę że mi się trafił egzemplarz, który od początku miał niższe parametry, a doliczyć do tego 16 lat fajek to wyszło jak wyszło. Taki ma po prostu organizm.. ja też miałam kamicę żółciową w wieku 28 lat, mimo że nie jestem kompletnie w grupie ryzyka.. pojawiła się po tabletkach antykoncepcyjnych... bo mój organizm właśnie tak zareagował na zmiany hormonów.. i naprawdę nie było żadnych przesłanek, że mi to grozi.. każdy reaguje inaczej. -
Ania1986 wrote:Kochana prawie 4 miesiące... Zobaczymy co powie profesor, jak posiew wyjdzie i hormony... A jest taka możliwość ze miał duże niedobory wit i teraz dopiero powoli się uzupełniają? Noi palił ponad 12 lat to może organizm się jeszcze nie oczyscil z tych toksyn, już sama nie wiem.
kita lubi tę wiadomość
Hania ♥♥♥3470g 56cm
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Kochane byłam u tego gina co pracuje tez w invikcie i powiedział ze z takimi wynikami jak teraz sa mamy działać bo z takich wyników juz sa ciaze!! no a o ivf rzadowym mozemy pomarzyc
A odnośnie palenia...to my oboje palimy i właśnie z jednej strony jest to niezła motywacja żeby rzucić, ale z drugiej jest to szok dla organizmu, sam proces oczyszczania z toksyn trwa długo ( tak jak Zoe napisała )i jestem w kropce co robićkita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdalena83 wrote:Aniu to bierzcie się do roboty :D:D:D
A odnośnie palenia...to my oboje palimy i właśnie z jednej strony jest to niezła motywacja żeby rzucić, ale z drugiej jest to szok dla organizmu, sam proces oczyszczania z toksyn trwa długo ( tak jak Zoe napisała )i jestem w kropce co robić
Magdalena83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaipoite wrote:hej dziewczyny! u nas posiew wyszedł dodatni, jest bakteria - Streptococcus agalactiae, czy ja też powinnam sie zbadac w kierunku tej bakterii?
U mnie wyszła nieliczna w analizie moczu ostatnio.. ale posiew mąż miał ujemny... ale to było na początku grudnia. Chyba będę musiała to skonsultować. -
A odnośnie palenia...to my oboje palimy i właśnie z jednej strony jest to niezła motywacja żeby rzucić, ale z drugiej jest to szok dla organizmu, sam proces oczyszczania z toksyn trwa długo ( tak jak Zoe napisała )i jestem w kropce co robić
Rzucić!! im szybciej rzucicie tym szybciej oczyścicie organizm.. i możecie się wspierać..mój mąż zawsze mówił, że byłoby mu lżej rzucać ze mną ale ja nie paliłam nigdy
-
kita wrote:U mnie wyszła nieliczna w analizie moczu ostatnio.. ale posiew mąż miał ujemny... ale to było na początku grudnia. Chyba będę musiała to skonsultować.
tez skonsultuje to z lekarzem, jutro androlog to maz pewnie dostanie antybiotyk, a ja mam ginekologa niedlugo o sie dowiem co mam robic. ponoc ta bakteria ma tendencje do powracania niestety. -
aipoite wrote:hej dziewczyny! u nas posiew wyszedł dodatni, jest bakteria - Streptococcus agalactiae, czy ja też powinnam sie zbadac w kierunku tej bakterii?
-
Ania_84 wrote:napewno i ty musizsz sie zbaca z racji tego ze trzeba wtym czasie kuracje zarowno po twojej jak i partera stronie
też tak myślałam, mam nadzieję, że androlog od razu przepisze kurację dla nas, bo zanim ja pójdę do gina to znowu minie czas, a chciałabym jak najszybciej się tego pozbyć, ciekawe czy to groźna bakteria... -
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:Kochane byłam u tego gina co pracuje tez w invikcie i powiedział ze z takimi wynikami jak teraz sa mamy działać bo z takich wyników juz sa ciaze!! no a o ivf rzadowym mozemy pomarzyc
Aniu to super wiadomości, do dzieła !Ania1986 lubi tę wiadomość
-
A odnośnie palenia...to my oboje palimy i właśnie z jednej strony jest to niezła motywacja żeby rzucić, ale z drugiej jest to szok dla organizmu, sam proces oczyszczania z toksyn trwa długo ( tak jak Zoe napisała )i jestem w kropce co robić -
agus3004 wrote:Aipoite u mnie też wyszła ta bakteria, lepiej Ty też sie przebadaj bo jak Wam się uda to jest ona bardzo niebezpieczna w ciąży
wiem, zbadam sie to chyba posiew musze zrobic tak? udalo mi sie znalezc gina w poniedzialek wiec szybko. dostalas na ta bakterie jakies leki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 16:01