przeszkoda w zajsciu-słabe nasienie, babeczki łączmy sie i wspierajmy!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycHyba sobie to wydrukuje i wstawie w ramke z obietnica codziennego przeczytania na dzien dobry!
HEj kochane!
My podjelismy decyzje na dzien dzisiejszy to jest nasz ostatni cykl staraniowy, pozniej odpuszczamy i czekamy grzecznie na IUI(kwiecien) jesli sie iui nie powiedzie to IVF mam nadzieje ze z papierologia i badaniami do IVF wyrobimy sie do wakacji i tak lipiec /sierpien bedzie pierwsze podejscie.Ania_84, paaulla84, agnes175 lubią tę wiadomość
-
Aniu i bardzo dobrze
mysle ze to dobre decyzje
kurde Michal chcial kpic bilety w przedsprzedazy na Greya .. tylko pojedyncze miejsca.. na 14 lutego ;/ wrrrrrrr -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Aniu i bardzo dobrze
mysle ze to dobre decyzje
kurde Michal chcial kpic bilety w przedsprzedazy na Greya .. tylko pojedyncze miejsca.. na 14 lutego ;/ wrrrrrrr
uff u nas lajcik ale na 21:30
dzieki Aniu za podsuniecie pomysłu na walentynki:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 17:55
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Miałam identyczne odczucia w przypadku tej książki - czytało się ją super, bardzo wciągająca, a film niestety rozczarował. Dlatego teraz najpierw oglądam film i jeśli jest dobry to potem sięgam po książkę, która ma więcej wątków i jest ciekawsza Dlatego też Greya przeczytam po obejrzeniu filmu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a my własnie w nastepny piatek jedziemy na powtórke badania nasienia, tym razem podobno ma byc dokładniejsze i zrobimy tez posiew. Trochę mnie to martwi,tzn ta dokładnośc... w pierwszym badaniu wyszła morfologia na poziomie 1 %...podobno przy dokładnieszych badaniach wyniki sa gorsze...w naszym przypadku to juz dużo gorsze nie moga być...no nic zobaczymy
Z racji tego, ze jesteśmy na poczatku drogi, z badaniami wystartowaliśmy dopiero w grudniu, to nawet nie wiedziałam ze dobrze jest zrobić badanie nasienia z posiewem. Pierwsze badanie nasienia robiliśmy w prywatnym gabinecie, teraz jedziemy do kliniki. Byliśmy tez u urologa stwierdził żylaki powrózka. Teraz z wynikami pójdziemy do urologa w tej samej klinice, jak potwierdzi żylaki to wtedy na operacje. Tak sobie mysle ze lepiej dwa razy sprawdzić, zanim zaczną "tam" majstrować żeby czasami czegoś nie spaprali. Gdzieś nawet czytałam ze niektórych zylaków nie każą operwać, chyba zalezy to od wielkości.
dzieczyny czy facet którejś z Was ma tez żylaki?
-
Itka pisalam ci juz kochana na szczecinskich mamuskach
moj np ma II stopnia tak dr Machoy mowil ale maz od razu powiedzial jemu ze na operacje nie idzie i koniec(wkurzylam sie nie powiem),
ale coz przepisal leki takie jak ci napisalam na ,,szczecinskich,, i jakos zaskoczylo ale ja to caly czas mysle ze to te Ziola Ojca Sroki (Boze dziewczyny nigdy bym nie pomyslala ze bede lykac takie ,,specyfiki,,) a i nigdy nie myslalam ze w ogole bede miala trudnosci!
Pierwsza cora za pierwszym razem, drugie tez za pierszym (poronienie) a na to 1,5 roku oczywiscie z przerwami...no ale udalo sie...
A teraz siedze jak na szpilkach i sie obawiam!
Dziewczyny nie poddawajcie sie sama wiem jak to jest bo mialam chwile zwatpienia ale nie mozna sie poddawac!
Buzka!
Itka i daj znac jak u dr!!!!! trzymam kciuki za Ciebie i za pozostale kobietki ,, ze slabym nasieniem,,paaulla84 lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny! gratulacje dla zafasolkowanych jednak jest nadzieja ze słabym nasieniem, super! ja też zaczęłam pić ziółka ojca sroki mam nadzieje że pomogą, no i biorę bromergon na obniżenie prolaktyny a mąż witaminy i leki od androloga na nasienie, takim zestawem suplementów mam nadzieję że damy radę w końcu!
Ania1986, paaulla84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaipoite wrote:hej dziewczyny! gratulacje dla zafasolkowanych jednak jest nadzieja ze słabym nasieniem, super! ja też zaczęłam pić ziółka ojca sroki mam nadzieje że pomogą, no i biorę bromergon na obniżenie prolaktyny a mąż witaminy i leki od androloga na nasienie, takim zestawem suplementów mam nadzieję że damy radę w końcu!
-
Ania1986 wrote:Kochana a jakie leki dostał od lekarza?
androlog przepisał mu: L karnityne 2,0g, tran 1,0g, wit C 1,0g, clostibegyt 1x1, wit. e 2x1, salfazin, wit a+e, antybiotyk na bakterie w nasieniu nolicin 2x1. to ma być na 3 miesiące i potem ma powtorzyć badanie nasienia. (salfazin i wit a+e brał już wcześniej przed wizytą u androloga jakieś 5 miesiecy)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 14:19
-
zoe31 wrote:Battinka gratuluje!!!! Super ♥
A ile czasu piłas te ziółka? Pytam bo sama zaczęłam w poprzednim cyklu . Zastanawiam się czy mężowi parzyc , podobno tez korzystnie wpływają u facetów.
Wiesz co Zoe zaszlam w II cyklu o bralam ziola tylko do polowy cyklu o juz miałam je odstawić...a tu proszę.i radze dla męża tez dać to w smaku jest dobreWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 18:53
zoe31 lubi tę wiadomość